21 Μαρ 2011

Mαθητές και φοιτητές ορθώνουν τη φωνή τους ενάντια στην ελληνική εμπλοκή στη Λιβύη - Που είναι οι ΜΑΝΕΣ?
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας συλλαληλητήριο μαθητών και φοιτητών που διαδηλώνουν κατά της ελληνικής εμπλοκής στην Λιβύη και εκφράζουν αλληλεγγύη στον λιβυκό λαό. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια από φοιτητές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών από το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας.

«Οι δυνάμεις που εξαπολύουν πόλεμο στις οικογένειές μας, στα δικαιώματά μας στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή είναι οι ίδιοι που τώρα βομβαρδίζουν το λαό της Λιβύης, με στόχο τον έλεγχο των πετρελαίων και του φυσικού αερίου της περιοχής» σημειώνουν οι μαθητές στο ψήφισμά τους, με το οποίο καλούν τη μαθητική κοινότητα να πάρει αποφάσεις καταδίκης.Φοιτητές και μαθητές ζητούν να σταματήσει «η εμπλοκή-συμμετοχή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΕΕ και ΝΑΤΟ, να κλείσουν αμέσως οι αμερικανικές και ΝΑΤΟικές βάσεις στη Σούδα και το Άκτιο και να αποχωρήσουν τα ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα και πλοία από τη Λιβύη».

ΠΗΓΗ:IN.GR

Ας ελπίσουμε πως στους δρόμους θα βγουν και οι σύζυγοι και οι μητέρες όσων ένστολων βρέθηκαν λόγω "καθήκοντος" και υποταγής σε θανατηφόρες διαταγές "στο μάτι του κυκλώνα"!
Μάνες και σύζυγοι έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν την ειρήνη! Έχουν τη δύναμη να πείσουν τους συζύγους τους πως δεν θέλουν να ζουν από ματωμένα χρήματα! Πως δεν θέλουν να είναι υπεύθυνοι οι άνθρωποι τους για το θρήνο μιας άλλης μάνας! Κι όχι μόνο οι Ελληνίδες! Όλες οι Μάνες του κόσμου ενωμένες οφείλουν να υμνούν και να συνετίΖουν όλους ώστε να τιμάται η ίδια η ΖΩΗ!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ