12 Μαρ 2011

Ιαπωνία- σε εξέλιξη η διαρροή ραδιενέργειας

 Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού ZDF ήδη εξελίσσεται αυτό που όλοι φοβόμασταν στους πυρηνικούς αντιδραστήρες της πληγείσας περιοχής στην Ιαπωνία.
Μολονότι η εταιρία αρνείται την κατάσταση και δηλώνει πως παρά την έκρηξη δεν έχει πειραχτεί το δοχείο του πυρηνικού αντιδραστήρα, η κυβέρνηση  επεκτείνει στα 20 χιλιόμετρα τη ζώνη εκκένωσης γύρω από τον αντιδραστήρα και άρχισε να μοιράζει χάπια ιωδίου στους κατοίκους.

Επίσης, σε 20 άτομα που απομάκρυναν με ελικόπτερο από την περιοχή, μετά την έκρηξη στον αντιδραστήρα μετρήσεις έδειξαν υπερβολικές και επικίνδυνες τιμές ραδιενέργειας και οι άνθρωποι αυτοί χρήζουν άμεσης ιατρικής περίθαλψης. Υποθέτω πως απλώς δεν δηλώνουν το μέγεθος της ζημιάς και της καταστροφής προκειμένου να διατηρηθεί η ψυχραιμία στην περιοχή.... ωστόσο όπως αναφέρουν ειδικοί επιστήμονες και φυσικοί, όλα τα σημάδια δείχνουν πως ήδη εξελίσσεται αυτό που όλοι φοβόμασταν από χθες.

Από την άλλη πλευρά αφήνουν ταυτόχρονα να εννοηθεί πως επίτηδες προκάλεσαν την έκρηξη στο κτίριο, προκειμένου να ψύξουν τον αντιδραστήρα με θαλασσινό νερό και να αποτρέψουν την καταστροφή...

Σχετικά βίντεο-πηγές πληροφοριών:
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1282272/GAU%253F-Oder-noch-kein-GAU%253F
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1282282/Zwischen-Horror-und-Besaenftigung

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ