18 Μαρ 2011

Ανθρώπινα προβλήματα - Καταστροφές - ΚατακλυσμοίΑπό τον Διδάσκαλο

Paramahansa Yogananda

Οι ιεροί Διδάσκαλοι και οι Άγιοι όλων των θρησκειών και όλων των εποχών μας έχουν διδάξει ότι η μόνη πρακτική απάντηση στα προβλήματα της ανθρωπότητας, είναι η προσωπική μας επίγνωση της παρουσίας και της αγάπης του Θεού μέσα μας και η εκπομπή της προς τα έξω στους συνανθρώπους μας.

Κι αυτό διότι υπάρχει μια άμεση δυναμική σχέση ανάμεσα στην εσωτερική μας συνείδηση και εξωτερικά στις παγκόσμιες συνθήκες.

Όταν όλοι εμείς οι άνθρωποι μιλάμε για προβλήματα πολιτικά, κοινωνικά ή και διεθνή , σπανίως αντιλαμβανόμαστε ότι αυτές οι καταστάσεις δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από τις συσσωρευμένες σκέψεις και πράξεις εκατομμυρίων ατόμων.

Και ότι ο  μοναδικός τρόπος να αλλάξουμε αυτές τις ανεπιθύμητες καταστάσεις που μας προβληματίζουν, είναι να αλλάξουμε τις αντίστοιχες πτυχές του εαυτού μας.

Οι απρόσμενοι κατακλυσμοί που εμφανίζονται στον πλανήτη σπέρνοντας τον όλεθρο και τους μαζικούς τραυματισμούς και θανάτους, δεν αποτελούν “έργα του Θεού”.

Τέτοιου είδους καταστροφές προέρχονται από τις σκέψεις και τις πράξεις των ανθρώπων.


Οι ολέθριες αυτές εκδηλώσεις θα εμφανίζονται παντού όπου διαταράσσεται ενεργειακά η ισορροπία μεταξύ του καλού και του κακού σαν αποτέλεσμα της συσσώρευσης αρνητικών ενεργειακών δονήσεων που εκπορεύονται από  αρνητικές ανθρώπινες σκέψεις και πράξεις.


Οι αρνητικές ενεργειακές δονήσεις που εκπορεύονται από συναισθήματα όπως ο εγωισμός, η ακόρεστη απληστία και το μίσος και τα οποία προκαλούν δυστυχία και αρρώστιες στους ανθρώπους, δεν είναι άτρωτες.

Εξουδετερώνονται αποτελεσματικά όταν αρκετοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, αναζητούν την Θεϊκή Αγάπη, Σοφία και Αλήθεια μέσα από την προσευχή και τον διαλογισμό.

Αντικαθιστώντας τον τρόπο  ζωής μας με έναν πνευματικό τρόπο ζωής, και επικοινωνώντας με την Θεϊκή ύπαρξη, αυτομάτως γινόμαστε κέντρα εκπομπής ενεργειακών δονήσεων αρμονίας και ειρήνης. Αυτές οι αρμονικές ενεργειακές δονήσεις που εκπορεύονται από μέσα μας, είναι ικανές να εξουδετερώνουν τις αρνητικές συνέπειες του δυσαρμονικού τρόπου ζωής.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ