14 Μαρ 2011

Εντατικοποίηση εργασιών πυρήνων ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Αγαπημένοι φίλοι του Τοξότη

όπως γνωρίζεται εδώ και μερικούς μήνες δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα της κοινότητας συνειδητών ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ με πρόθεση να παράγουμε έργο σε πολλά επίπεδα και βεβαίως να δημιουργηθεί η ανάλογη κοινότητα και σε "φυσικό επίπεδο".

Μία από τις βασικές μορφές δράσεις της κοινότητας είναι η χρήση των μεθόδων συντονισμένου οραματισμού, προκειμένου με τη δύναμη της ψυχής, του πνεύματος και των νοερών εικόνων, παράλληλα με το συναίσθημα και την αυστηρή βεβαιότητα πως έτσι είναι ήδη να δημιουργηθεί το πλέγμα εκείνων των ενεργειών που θα κινητοποιήσουν και την "ύλη", την τρισδιάστατη πραγματικότητα δηλαδή γύρω μας, να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα αρμονίας που όλοι οι συμμετέχοντες επιθυμούμε.

Για πολλοστή φορά μεταφέρω το κάλεσμα αυτό και προς όλους τους φίλους του Τοξότη, αναμεταδίδοντας και από αυτό το βήμα το κάλεσμα που έγινε προς τα μέλη της κοινότητας Creating Our Reality.


Αγαπημένοι Συν-Δημιουργοί
δεδομένης της κορύφωσης που διαγράφεται σε κάθε επίπεδο της ζωής μας στην ύλη θεωρώ απαραίτητη την εντατικοποίηση και των δικών μας δράσεων.
Όπως έχω ήδη ενημερώσει τα μέλη των ομάδων "ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΙ" και "ΕΛΛΑΔΑ"
από σήμερα θα συντονιζόμαστε μέσω οραμαισμού και εκπομπής θετικών δηλώσεων σε καθημερινή βάση
στις 11 η πρώτη ομάδα και στις 11και 30 η δεύτερη.
Προσκαλώ όλα τα αγαπημένα μέλη της κοινότητας μας να εστιάσουν τις δυνάμεις τους 
στη δημιουργία της πραγματικότητας μας με κάθε τρόπο, προκειμένου να προάγεται πραγματικό έργο και επιπλέον θυμίζω πως ένα από τα βασικά εργαλεία Δημιουργίας της πραγματικότητας είναι ο τρόπος εργασίας των συντονισμένων οραματισμών-διαλογισμών, όπου Δημιουργούμε με σκέψη, νοερή εικόνα και συναίσθημα τη βεβαιότητα και το δρόμο προς αυτή την εξέλιξη στην ύλη.
Στις προσπάθειες αυτές μπορούν να λάβουν μέρος όλοι δίχως προηγούμενη εμπειρία.
Τα κείμενα συντονισμού θα βρείτε μετά την εγγραφή σας στις σχετικές ομάδες
εδώ http://creatingrealities.ning.com/group/ble_ouranoi/forum/topics/odeghies-syntonismhenoy
και εδώ http://creatingrealities.ning.com/group/hellas/forum/topics/kehimeno-syntonismhenoy
Ο λόγος για την εντατικοποίηση των εργασιών μας δεν είναι ο φόβος για όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά η αγάπη για τη δημιουργία και η πίστη μας σε αυτή την πορεία συν-δημιουργίας. Στην προσπάθεια αυτή θα συντονιστούμε κάποια στιγμή και με άλλες ανάλογες προσπάθειες που κάνουν άλλες ομάδες, προκειμένου να δράσουμε σαν κρίσιμη μάζα που για τη χώρα μας θα ήταν 333 περίπου συνειδητοί άνθρωποι σε συγχρονισμένο διαλογισμό... και 8000 περίπου για ολόκληρη τη Γη... *
Ας αποτελέσουμε ένα δυναμικό πυρήνα συνειδητών ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ με στόχο την αρμονία σε ολόκληρο τον πλανήτη μας.
Με αγάπη
για την κοινότητα Creating Our Reality
Βίκυ Χρυσού

*Ναι σωστά καταλάβατε 333 άνθρωποι στην Ελλάδα και 8000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι αρκετοί για να θέσουν τα θεμέλια και το πέρασμα σε μια άλλη αρμονικότερη πραγματικότητα...


Είστε ελεύθεροι να προωθήσετε αυτό το κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης και σε κάθε ομάδα διαλογισμού που γνωρίζεται προκειμένου σύντομα να δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα συνειδητών Συν-Δημιουργών.


Εννοείται πως ενισχύεται και κάθε άλλη μορφή δράσης και συνένωσης δυνάμεων προκειμένου να επισπεύσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στη ζωή όλων μας, με συλλογικές δράσεις, κινητοποιήσεις κτλ. \

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ