30 Μαρ 2011

Οι άρρωστοι σχολιαστές...

Παρατηρώ εδώ και λίγο καιρό το θράσος και την εμπάθεια ορισμένων κοντόφθαλμων να προσφέρουν τον "πολύτιμο" χρόνο τους αραδιάζοντας λίβελους κατάπτυστους σε διάφορες παλιές και νέες αναρτήσεις του τοξότη.

Επέλεξα να μην επιτρέψω τη δημοσιοποίηση των σχολίων αυτών διότι η κακία και η μικρόνοια των εν λόγω ανθρώπων εκπέμπει μια ασθένεια ψυχικής και νοητικής φύσης και διασπαστικής αντιπαλότητας. Ασθένεια η οποία μπορεί να γίνει κατανοητή και να προσφέρει λύτρωση και απελευθέρωση στον εκάστοτε μαινόμενο "σχολιαστή" ΑΝ πρώτα την κατανοήσει ως τέτοια... και ακολούθως αναζητήσει θεραπεία και λύση...

Γιατί αλήθεια το να βρει χρόνο κανείς και να περιφέρεται στη σελίδα του Τοξότη, να περι-διαβάζει διάφορα θέματα και να πετά μια τέτοια εμπαθή "κριτική", αν μη τι άλλο σημαίνει πως ο φίλος ή η φίλη εκείνη προφανώς και δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει από το να προβάλει τη μικρότητα του στον κόσμο γύρω του...

Και αυτό βέβαια πίσω από ψεύτικα στοιχεία και ψεύτικα ονόματα... δείγμα θρασυδειλίας μεγίστης...

Είναι βασική πανάρχαια αλήθεια πως όταν ο άνθρωπος καθαρίσει από τα "ζιζάνια" που τον κρατούν δέσμιο του τότε παύει και να προβάλει την πολυδιασπασμένη του προσωπικότητα στον κόσμο, και συνειδητοποιεί πως δεν έχει λόγο να θέλει να κάνει "καλύτερο" τον κόσμο, πολύ απλά γιατί ο κόσμος είναι το στολίδι, η Δημιουργία του Θεού που είναι ήδη τέλεια, απλά δεν την έβλεπε πριν...

Έτσι λοιπόν, όχι σαν σχόλιο, αλλά σαν παραπομπή στην παρούσα ανάρτηση θα δώσω σε κοινή θέα τα σχόλια αυτά, όχι για να πολεμήσουμε με λέξεις, ούτε και να αντιπαρατεθούμε στα λεγόμενα, αλλά απλά να το δούμε ως αυτό που είναι: μια απελπισμένη φωνή που αναζητά την ένταξη της στο Όλον και δεν βρίσκει τρόπο συν-δημιουργίας, αλλά έχει μείνει παγιδευμένη στις παλιές καταρρέουσες δομές του συστήματος, όπου "θρησκείες" και "πυραμυδοειδείς εξουσιαστικές ελίτ" χειραγωγούσαν επί αιώνες τον ¨Ανθρωπο Δημιουργό... και βλέπει εχθρούς εκεί που θα έπρεπε λογικά να βλέπει αδέλφια...
Όλοι μας μέσα σε τέτοιες καταστάσεις ζυμωθήκαμε, όμως τώρα προχωράμε ενωμένοι μπροστά- οι φίλοι τούτοι μάλλον έμειναν σε παλιά επεισόδια... εκεί που κυβερνούσε το μίσος και η αντιπαλότητα των αντιθέτων... τι να πω θα καταφέρουν άραγε να έρθουν ποτέ στη ΣΥΝ-θεση? 


(Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους αγαπητούς αναγνώστες, αλλά έχω λόγο που θέλω να τα δείτε...)

Anti-paganist (anti-paganist@gmail.com)
92.119.38.65
1 hour from now
Ρε διεστραμμένα μυαλά….που τις βρίσκετε αυτές τις άρρωστες ιδεολογίες, διεστραμμένες κοσμοθεωρίες και σιχαμερές παγανιστικές θρησκείες και τις αναρτίζετε στο κωλοισάιτ σας?
Δεν υπάρχει «υλική» όραση ούτε «βεδινή»...αλλά και ούτε «υλικό πνεύμα» ούτε εξωγήινοι-θεοί ούτε «παράλληλες» πραγματικότητες ούτε «μυστικές διαστάσεις» ούτε υπεράνθρωποι-θεοί!
Υπάρχει μόνο μία πραγματικότητα, μία όραση (φυσικού ή πνευματικού κόσμου), μία ανθρωπότητα, Ένας Θεός .
Δεν υπάρχει τίποτα απο όλα αυτά τα εμετικά που γράφετε.
Blogs σαν τα δικά σας έχουν σκοπό να αποτελειώσουν όσους απομείνανε από τη λαίλαπα παραπληροφόρησης των μμε. Μου προκαλείτε περισσότερη αηδία από τα μμε καθώς πουλάτε ψευτο-πνευματισμό που ουσιαστικά είναι ένας καλυμμένος ακραίος υλισμός.
Μέσα στις τόσες ανωμαλίες και σιχαμερές κοσμοθεωρίες και παγανιστικές ιδεολογίες που προπαγανδίζετε... πετάτε και κανένα άρθρο για την εθνική γιορτή της επαναστάσεως, την οικονομική κρίση,το ημερολόγιο των μάγια κτλ. Έτσι για να δείξετε λίγη σοβαροφάνια και πατριωτική συνείδηση…μάλιστα έιστε τόσο ξεδιάντροποι που έχετε βάλει στο βρωμοσάιτ σας και εικόνα του Χριστού. Μάλλον για την σιχαμερή σας θρησκεία ο Χριστός δεν έιναι παρα ένας ακόμα θεικός εξωγήινος-προφήτης που ήρθε στη γη να μεταφέρει μήνυμα των άλλων εξωγήινων-θεών προς τους θνητούς «κατώτερης» διάστασης..
Ντροπή σας ρε σιχαμένοι και μίζεροι προπαγανδιστές!
Προσπαθείτε να προσεγγίσετε όσους έχουν πνευματικές ανησυχίες και περιπλανιούνται στο ιντερνετ με δίαφορα τρικ...όπως το σάιτ των συνειδήσεων «εσωτερική αναζήτηση» και να τους κάνετε οπαδούς της διεστραμμένη σας θρησκείας!
Υπάρχουν πολλοί παγανιστές και μυημένοι ανατολικών θρησκειών αλλά σίγουρα εσείς είστε οι πιο άρρωστοι και οι πιο διεστραμμένοι!!
Στο διάολο να πάτε!! Εσείς και όλοι οι διεστραμμένοι παγανιστές!
Posted on ΤΟΞΟΤΗΣ: Τι κρύβει η NASA? Ποιοί κόβουν βόλτες γύρω από τον ήλιο μας? Show comments only from this thread
Posted on ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι ο «Θεός», Θεός; Show comments only from this thread
Κρίμα, γιατί συμφωνούμε σε πολλά κι όμως απλά έγινα ο σάκος τους μποξ για τον ανώνυμο υβριστή... ελπίζω να αισθάνεται τουλάχιστον τώρα καλύτερα - τόσο κόπο έκανε  να βάλει σε δύο διαφορετικά τόπικ τη λάσπη του :)


Γιατί ναι, υπάρχει Μόνο ΜΙΑ Ανθρωπότητα και ως κύτταρα της οφείλουμε να ΕΠΙ-κοινωνούμε ορθά για να μην καταντήσουμε καρκινικά κύτταρα που κατατρώγουν τις σάρκες μας...
Αντί να κανιβαλίζουμε ας συν-δημιουργούμε :)

Στο ίδιο μήκος κύματος (ίσως και το ίδιο άρρωστο άτομο) και το παρακάτω "σχόλιο-έκθεση μίσους":
molox from 15th dimension (loka-loka@gmail.com)
92.119.38.65
last week
Γεια σας...εχω επισκεφτεί εκατοντάδες ιστολόγια αλλά πιο εμετικό και πιο διεστραμμένο απο το δικό σας δεν έχω ξανασυναντήσει...
Μπήκα μέσα απο το λινκ στο
Διάβασα μερικά αρθρα που έχετε εδώ μέσα και μου ήρθε να ξεράσω απ’την αηδία!
Ειδικά στο άρθρο με τους εξωγήινους-θεούς σας...
Οπου ...’’τα ανθρώπινα μάτια είναι περιορισμένης ικανότητας και βλέπουν μόνο ‘’χονδροειδή σώματα κι αντικείμενα τριών διαστάσεων’’ και δεν μπορούν να δουν τους σούπερ εξωγήινους με τα λεπτοειδή σώματα πολλαπλών διαστάσεων.(14 είπατε? Εχω ακούσει και για 120...άλλες κοσμοθεωρίες-θρησκείες σας περνάνε....χαχαχαχαχαχα)
Επίσης λέει το ανθρώπινο σώμα είναι απο εξαιρετικά ....χονδροηδής ύλη και περιέχει κατά 90% νερό...
Ενώ τα σώματα των παραπάνω εξωγήινων είναι απο φωτιά, αέρα,ενέργεια και δεν σημαζευεται...
Επίσης σε άλλο άρθρο δίαβασα ότι η φύση μας διδάσκει την ελάχιστη προσπάθεια ή την μη αντίσταση για... καλύτερη ζωή...
Επίσης σε άλλο οτι ο ‘‘Θεός’’ δεν έιναι παρα ένας ακόμα εξωγήινος...

Καλά ρε ελεεινοί μισάνθρωποι...καλά ρε σιχαμεροί και άθλιοι υλιστές...
Καλά ρε βλάστημα σκουλήκια...
δεν ντρέπεστε να γράφετε και να διαδίδετε τόσο διεστραμμένες μαλακίες?
Δεν σας φτάνουν οι τρεις διαστάσεις του υπάρχουν στο σύμπαν για να περιγράψετε τους ψευτοθεούς σας? τόσο περιφρονητικά λόγια για το ανθρώπινο σώμα...μάτια,σάρκα κτλ.. αλλά και τους ανθρώπους γενικά?
Το άιμα δεν είναι νερό ούτε γινεται νερό και 10% περιπου έιναι μόνο το άιμα στο σώμα.χονδροηδής ή λεπτοηδής ύλη δεν υπάρχει, μόνο η λιγο ή πολυ συμπαγής, ανθεκτική, χρωματιστή ή αχρωμη κτλ..
Χονδροηδείς είναι οι σκατομαλ@κίες στα κεφάλια σας!!
Ωραίες συμβουλές δινετε ειδικά στους νέους...να προσπαθούν ελάχιστα εώς καθόλου και να μην αντιστέκονται στις κακουχίες στα προβλήματα και στις απειλές...γιατι είναι στη φύση...(ποιά φύση εννοείτε τώρα...μάλλον του βεδινού σας κώλου)
Αμα κάνουν καμια παγανιστική θυσία και προσκυνήσουν τους θεούς-εξωγήινους ίσως γίνουν κι αυτοί θεοί και ανεβούνε επίπεδο και διάσταση...και γλιτώσουν την καταστροφη της γης...α σορρυ πως την είπαμε τη γη? Shana? Bana? banana μήπως?
Κάτι διεστραμμένα μυαλά σαν εσάς και τους μέντορές σας βρομίσανε το ίντερνετ!
Βρομίζετε καθημερινά με σιχαμερές ακαθαρσίες τα κεφάλια των ανυποψίαστων και αποβλακωμένων ανθρώπων και βιάζετε τις ψυχές τους...
Θερμή παράκληση!! Μαζέψτε όλους τους πιστούς σας και κάντε μια τελετή ομαδικής αυτοκτονίας να ξεβρωμίσει λίγο αυτός ο τόπος από παγανιστικά φρικιά σαν εσάς!!
Χαιρετίσματα απο την 15η λόκα διάσταση (αυτην που σκοπίμως σας απέκρυψαν οι βεδίτσες) την ούγκα πουτσούχ...εδώ πίνουμε νέκταρ των θεών, τρώμε αμβροσία, γλεντάμε καθημερινά και γ@μ@με "θεές"...
(τους μπράχμα τους έχω από κάτω και τους γαμάω τη μάνα κάθε μέρα όπως ο λοχαγός εκπαιδευτής τους νεοσύλεκτους φαντάρους)

Γ@μώ τις σκ@τοθρησκείες σας!!
Γ@μώ τους πουστομέντορές σας!!
Γ@μώ τον ακράιο υλισμό σας!!
Γ@μώ τις παγανιστικές σας τελετές!!
Γ@μώ τις σκ@τοβέδες σας!!
Γ@μώ τις ιδεολογίες του κώλου σας!!
Γ@μώ τους ψευτοεξωγήινους-ημίθεούς σας!!
Γ@μώ τους ψευτοθεούς σας!
Γ@μώ τον ψεύτικο και ελεεινό κόσμο σας!!
Γ@μώ τα διεστραμμένα σας μυαλά!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΙΖΕΡΑ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!
  
Posted on ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ Posted on ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξωγήινα όντα και μορφές ζωής στις ανώτερες διαστάσεις 

...σαν ένα από τα δισεκατομμύρια κύτταρα της Ανθρωπότητας μόνο συμπόνια μπορώ να νιώσω για τέτοια άτομα. Πολλοί φίλοι θεωρούν πως είναι βαλτοί... ακόμη κι έτσι πάλι για νοσηρές καταστάσεις πρόκειται... Θα προτιμήσω την πρακτική του ho-oponopono...
Θα κοιτάξω ποιό μέρος του εαυτού μου χρειάζεται ακόμη περισσότερη αγάπη και συγχώρεση κι ελπίζω να τους βρω εκεί και να τους γιατρέψω :)
Έτσι με μια εντελώς "υδροχοϊκή" αντίδραση στην πολεμική τους απαντώ: "κι εγώ σ΄αγαπώ"


Αν πιστεύω σε κάτι είναι η Δύναμη της Σύνθεσης και της Συν-Δημιουργίας.
Ας κρατήσουμε αυτά τα άσχημα λόγια σαν παράδειγμα του πως λειτουργούν οι Δια-σπαστικοί
κι ας προσέχουμε να μη γινόμαστε κι εμείς τέτοιοι, πέφτοντας στις δονήσεις των χθεσινών ενεργειών...


Η αρμονία είναι μπροστά μας!
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ