30 Ιαν 2011

Βιοσυντονισμός: τα μαγνητικά πεδία της ζωής...

Όσο κι αν η "κλασική, σχολική" ιατρική αντιμάχεται και απαξιώνει τις ενεργειακές θεραπείες, τόσο η ίδια η επιστήμη της θεραπείας αναπτύσσεται... Η αλήθεια είναι πως οι ενεργειακές θεραπευτικές μέθοδοι είναι πολλές και ποικίλες, όμως η βασικές τους αρχές είναι ίδιες. Πρόκειται για "αλλαγή του συντονισμού της δόνησης της ενέργειας του πάσχοντα. Καθώς συντονίζεται δηλαδή με συχνότητες και δονήσεις υγείας θεραπεύεται... Αυτό μπορεί να συμβεί είτε με απλές μεθόδους, δίχως την παρεμβολή μηχανημάτων, όπως το Ρεϊκι, η κρυσταλλοθεραπεία, το κβαντικό άγγιγμα, το βελονισμό κτλ ή και με δεκάδες   ηλεκτρικές συσκευές που αναπτύχθηκαν πάνω σε αυτή τη γνώση τις τελευταίες δεκαετίες -ίσως για να υποστηρίξουν μια γέφυρα κατανόησης από το υλιστικό-μηχανιστικό μοντέλο ιατρικής που επικρατούσε προς τη βαθύτερη κατανόηση της υγείας...

Στο παρακάτω κείμενο έχουμε μια σύντομη παρουσίαση της βάσης του βιοσυντονισμού και μιας τέτοιας συσκευής...

Σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική, τα κύτταρα κάθε ζώσας ύλης ανταλλάσουν συνεχώς πληροφορίες με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων δημιουργώντας ένα μοναδικό μαγνητικό πεδίο.

Όλες οι χημικές διεργασίες και μεταβολές στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και στα ζώα, ρυθμίζονται ανάλογα με το είδος της πληροφορίας που ανταλλάσσεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Οι διάφορες διαταραχές εκδηλώνονται αρχικά σε αυτό το άυλο σώμα, σαν μια παρεμβολή, ένα αποσυντονισμό στο ενεργειακό υπόστρωμα. Αυτός ο αποσυντονισμός συμβαίνει πολύ πριν οι διαταραγμένες συχνότητες εμφανιστούν σαν παθολογικές οντότητες στο σωματικό επίπεδο.

Αν βάλουμε σε εφαρμογή την πιο πάνω θεωρία ο Βιοσυντονισμός θα αποτελέσει την ασπίδα για την ανάπτυξη όλων των διαταραχών. Οι διαταραγμένες συχνότητες μπορούν να ανιχνευτούν και να μετρηθούν με ειδικές συσκευές Βιοσυντονισμού που την ίδια στιγμή εξουδετερώνουν τις βλαβερές συχνότητες, στέλνοντας τις κατάλληλες ταλαντώσεις που βρέθηκαν, επαναφέροντας έτσι την ισορροπία.

Όταν σε ένα οργανισμό διαταραχτεί η δικιά του αρμονική ταλάντωση γίνεται επιρρεπής σε παθογόνους οργανισμούς. Είναι ακριβώς όπως όταν συντονίζουμε ένα ραδιόφωνο ή άλλο δέκτη στην κατάλληλη συχνότητα. Οι συσκευές Βιοσυντονισμού χρησιμοποιούν τις συχνότητες διαφόρων ουσιών που συχνά μπορεί να είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό στέλνοντας την ανάλογη πληροφορία στο σώμα και λαμβάνοντας την ανάλογη απάντηση. Είναι λοιπόν ένα είδος επικοινωνίας σε ενεργειακό επίπεδο. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα να ελεγχτούν κατά πόσο αυτές οι ουσίες είναι βλαβερές ή όχι για τον άνθρωπο. Ανάλογα τη συσκευή, μπορούν να ανιχνευτούν ταλαντώσεις από δυσανεξίες τροφίμων, βιταμινών ή ιχνοστοιχείων.

Εκτός από τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, οι ερευνητές μπορούν να ανιχνεύσουν ταλαντώσεις παθογόνων οργανισμών, τοξικές ουσίες και μέταλλα καθώς και αλλεργιογόνες ουσίες. Στη διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου, το σώμα μας ανταποκρίνεται άμεσα στις υγιείς συχνότητες που λαμβάνει, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης και αυτοθεραπείας. Επίσης, σε υγιή άτομα βοηθά στη διατήρηση της ομοιόστασης ενισχύοντας και δυναμώνοντας την ικανότητα και τους μηχανισμούς του σώματος για αυτοΐαση.

Το e-Lybra®, η πιο σύγχρονη συσκευή Βιοσυντονισμού στην Αγγλία, έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει βλαβερές αλλά και χρήσιμες ταλαντώσεις στο ενεργειακό σώμα όπως: χημικές ουσίες, αλλεργίες, βακτήρια, βαρέα μέταλλα, αμαλγάματα, τοξικά κατάλοιπα από τροφές ή έκθεση σε ακτινοβολία, δυσανεξίες, βιταμίνες, βότανα, ιχνοστοιχεία και 2.500 περίπου ομοιοπαθητικά σκευάσματα.

Επίσης, διαταραγμένες συχνότητες στο νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο όπως κατάθλιψη νοητική αδράνεια κ.ά.. Έχει μεγάλη εφαρμογή σε περιπτώσεις εξαρτήσεων βουλιμίας και παχυσαρκίας. Παρασκευάζει ομοιοπαθητικά σκευάσματα με την πιο κατάλληλη και εξατομικευμένη πληροφορία. Έχει εφαρμογή σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Ο θεραπευτής από την πλευρά του έχει τη δυνατότητα να φτιάξει τη δικιά του φόρμουλα που κρίνει κατάλληλη για την κάθε περίπτωση.
αναδημοσιευμένο κείμενο
από το φόρουμ της κοινότητας των συν-ειδητών συν-δημιουργών Creating Our Reality

Ακόμη και σε καθημερινό όμως επίπεδο πλέουμε εντός μιας θάλασσας ενεργειών με τις οποίες συντονιζόμαστε και ανταλάσσουμε βιο-ενέργεια. Επίσης τα συναισθήματα μας αποτελούν μια τέτοια μορφή συντονισμού με συγκεκριμένες ποιότητες δόνησης. Έτσι γίνεται κατανοητό πως όταν συντονιζόμαστε με την αγάπη και την ειρήνη έχουμε μια εντελώς διαφορετική ποιότητα ενέργειας και υγείας από ότι όταν η βιοενέργεια μας συντονίζεται με το άγχος, το φόβο ή την απελπισία...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ