20 Ιαν 2011

Το φεγγάρι βάφτηκε κίτρινο... το ποτάμι βάφτηκε πράσινο... και η παράνοια σκοτώνει τη ΖΩΗ...


γράφει η τοξότισσα

Χθες για άλλη μια μέρα οι "ψεκαστές" μας φρόντισαν να λούσουν με τόνους αεροζόλ τους ουρανούς μας... ενοχλήθηκαν καθώς φαίνεται από τη λιακάδα των ημερών...
Το βράδυ το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους απέφερε πολλά: κατάφεραν να βάψουν ακόμη και το φεγγάρι κίτρινο... τόσο πολύ υλικό είχαν ρίξει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης που το φως της πανσελίνου φαινόταν κατακίτρινο μέσα από την ψεκασμένη ατμόσφαιρα...(φωτογραφίες που τράβηξα χθες το βράδυ )

Ο τρελός χορός του παραλόγου συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο και μαζί με κάθε άλλη μέθοδο μόλυνσης του περιβάλλοντος συνεχίζουν να σκοτώνουν την ίδια τη ζωή του πλανήτη...

Νεκρά πουλιά, νεκρά ψάρια παντού... άνθρωποι άρρωστοι και δηλητηριασμένοι όπως και ολόκληρη η φύση...

Λίγο πριν το τέλος του 2010 ένα από τα μαγαλύτερα ποτάμια της βόρειας Αυστραλίας βάφτηκε φωσφορίζον πράσινο, από μια άλλη τρέλα...
Νεκρά πέφτουν τα πουλιά από τον ουρανό και νεκρά ψάρια γέμισε η περιοχή. Στις 29 Δεκεμβρίου διάφορες τοπικές εφημερίδες της Αυστραλίας ανέφεραν το γεγονός. Οι αρχές μίλησαν αρχικά για υπόγειο ηφαίστειο, όμως γρήγορα αναφέρθηκαν σε απόβλητα που ίσως ρίχνονται στην περιοχή και χημικά... (ας σημειωθεί πως μιλάμε για προστατευόμενο φυσικό πάρκο!)
the Victoria River (Northern Territory), the longest river in the Northern Territory of Australia
Victoria River is a river in the Northern Territory. Flowing for 560 kilometres (348 mi) until it enters Joseph Bonaparte Gulf in the Timor Sea, the Victoria River is the longest river in the Northern Territory.
Stub icon
Η αυστραλιανή διαδυκτιακή εφημερίδα National Post ανέφερε με αρκετά κείμενα το γεγονός, όπου οι "υπέυθυνοι" βεβαίωναν πως παρά τον τρόμο των παρισταμένων που είδαν ξαφνικά τα νερά του πταμού να βάφονται με φωσφορίζον πράσινο, επρόκειτο "απλά" για την ουσία fluorescein, που χρησιμοποιείται για διάφορα φωσφορίζοντα είδη, αλλά "δεν είναι τοξική", μολονότι μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ... Τώρα πως γίνεται αφού δεν είναι τοξική να προκαλεί θάνατο από αναφυλακτικό σοκ και να πέφτουν νεκρά πουλιά από τον ουρανό, αλλά και να κολυμπούν νεκρά ψάρια στα νερά εντός του κατά τ' άλλα προστατευόμενου πάρκου, όπως χαρακτηρίζεται η περιοχή, και γιατί δεν βρήκαν ΠΩΣ ή ΠΟΙΟΣ έριξε αυτή την τεράστια ποσότητα στα νερά του ποταμού... ίσως να μας το πουν με άλλες πιο ευφάνταστες δικαιολογίες... οι... "αρμόδιοι"...(Περισσότερα σχετικά στο τέλος, με αποσπάσματα της εφημερίδας στην αγγλική...)

Στις αρχές του μήνα μαθαίναμε πως νεκρά πουλιά γέμισε ο τόπος στο Αρκανσας των ΗΠΑ...
Εντρομοι οι κάτοικοι της πόλης Μπίμπι της αμερικανικής πολιτείας του Αρκάνσας είδαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς να πέφτουν νεκρά από τον ουρανό περίπου 2.000 ερυθρόπτερα κοτσύφια. Μέχρι χθες οι αρμόδιοι των περιβαλλοντικών υπηρεσιών της πόλης περισυνέλεγαν τα νεκρά πουλιά, φορώντας ειδικές στολές και μάσκες. (εφημερίδα Μακεδονία)
Όμως αυτό δεν έμεινε σαν μοναδικό γεγονός...
 • 450 πουλιά πέφτουν από τον ουρανό στο Μπατόν Ρουζ, Lousiana (κόκκινο-φτερωτό κοτσύφια, cowbirds, grackles.
 • 3.000 κόκκινα-φτερωτό κοτσύφια στο Beebe, Askansas Γιατί πετούσαν τη νύχτα, όταν όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι νυχτόβια. είτε γιατί πετούσαν μαζικά σε σχηματισμό ενώ δεν το κάνουν ποτέ ειδικά όταν μεταναστεύουν;
 • Δύο εκατομμύρια μικρά ψάρια νεκρά σε Chesapeake Bay, και Maryland?
 • Χιλιάδες ψάρια σε ένα ρυάκι στην Φλόριντα.
 • Δεκάδες φαλαρίδες (περίπου 200) που βρέθηκαν νεκρά σε ένα Texas εθνική οδό στο Big Cypress Creek?
 • Αλλά νεκρά Ψάρια η πτηνά δεν έχουμε μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στη περιοχή Στόκπορτ, της Αγγλίας, εκατοντάδες ψάρια εμφανίστηκαν νεκρά σε μια λίμνη ενώ και σε πολλά άλλα μέρη της βορειοδυτικής Αγγλίας αναφέρθηκαν μαζικοί θάνατοι ψαριών.
 • Στη νότια Αγγλία, στην κομητεία του Κεντ, 40.000 διαβολο-καβούρια ξεβράστηκαν νεκρά από τη θάλασσα στην ακτή στη περιοχή Thanet. Οι δικαιολογίες που δόθηκαν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν το κρύο, αλλά η απορία είναι πόσοι χειμώνες έχουν περάσει και δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο;
 • Στην Ιταλία, 8.000 περιστέρια έπεσαν από τον ουρανό στη Faenza. Αιτιολογία: ασθένεια του υψομέτρου, δηλητηρίαση ή δυσπεψία που προκαλείται από την απληστία για περισσότερο φαγητό.
 • Στη Νέα Ζηλανδία εκατοντάδες ψάρια snapper ξεβράστηκαν νεκρά στην παραλία της Coromandel.
 • Στη Σουηδία, 50 κάργιες έπεσαν από τον ουρανό την Πρωτοχρονιά
 • Στη Βραζιλία, ένα τεράστιος αριθμός ψαριών βρέθηκαν νεκρά (100 τόνοι) αφήνοντας εκατοντάδες αλιείς χωρίς δουλειά. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να οφείλεται σε κρύο νερό, αφού η Βραζιλία είναι στα μέσο του καλοκαιριού.
Το επιχείρημα της θερμοκρασίας δεν μπορεί να ισχύει, διαφορετικά θα ίσχυε για όλες τις πληγείσες περιοχές. Πώς μπορεί κάποια μάζα να θανατώνεται και να οφείλεται στις μεταβολές της θερμοκρασίας, όταν υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες κάθε χειμώνα και ενώ έχουν αναφερθεί θάνατοι σε θερμότερες περιοχές.
Όμως νεκρά βρέθηκαν πουλιά πριν λίγες μέρες  και στις ακτές λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη...

Ένας μακάβριος πόλεμος που εξαπέλυσαν άρρωστα μυαλά (άραγε ανθρώπινα?)...

Να είναι ΜΟΝΟ οι χημικοί αεροψεκασμοί? ή μήπως να οφείλεται και μεγάλο μέρος της φρίκης στους τόνους πετρελαίου που διέρευσαν στις θάλασσες και τα ποτάμια κοντά στον κόλπο του Μεξικού?... όπου όπως είχα γράψει και τότε, είχαν βρεθεί χιλιάδες νεκρά ψάρια να επιπλέουν στον Μισσισιπί...


foto: χιλιάδες νεκρά ψάρια στον ποταμό Μισισιπή δημιουργούν ένα μακάβριο χαλί...

Στα ΝΕΑ διαβάζουμε:
Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Εν προκειµένω, πολλές χιλιάδες νεκρά ψάρια στον ποταµό Μισισιπή, κοντά στο φράγµα Βayou Chaland, βόρεια του Κόλπου του Μεξικού. Η εικόνα σοκάρει και επιβεβαιώνει ότι εδώ έχει διαπραχθεί ένα τεράστιο έγκληµα. Ο ένοχος δεν έχει βρεθεί ακόµη. Ωστόσο, από το δείγµα που έλαβαν οι τοπικές αρχές προέκυψε πως η περιοχή έχει επηρεαστεί άµεσα από την καταστροφική διαρροή πετρελαίου της ΒΡ. Κοκκινόψαρα, γαρίδες, καβούρια, χέλια, αλλά και πιο σπάνια είδη ψαριών συνθέτουν αυτό το µακάβριο χαλί. Και ο οικολογικός εφιάλτης στον Κόλπο του Μεξικού, ο χειρότερος πιθανότατα στην ιστορία των ΗΠΑ, δεν έχει τέλος?

Ένας ακόμη άνθρωπος, αναφερόμενος σε νεκρά πουλιά και ψάρια στις ΗΠΑ, βγαίνει μπροστά και βεβαιώνει αυτό που εδώ και χρόνια γνωρίζουμε: μας ψεκάζουν με θάνατο... Στο βίντεο που ακολουθεί μιλάο πρώην αρχηγός του FBI Ted Gunderson και λέει πως πρέπει να σταματήσουν οι ψεκασμοί θανάτου, γνωστοί και ως chemtrails...


"Αυτή είναι γενοκτονία. Είναι δηλητηρίαση, είναι δολοφονία. Από τα Ηνωμένα Έθνη, αυτό το στοιχείο της κοινωνίας μας που το πράττει, πρέπει να σταματήσει", λέει στη δήλωση του από τις 12 Ιανουαρίου 2011, ενώ παρακάτω κατονομάζει δύο τοποθεσίες στάθμευσης των αεροσκαφών δίχως διακριτικά που εκτελούν τους αεροψεκασμούς: Νεμπράσκα και Οκλαχόμα. Και συνεχίζει: "Αυτό είναι ένα έγκλημα. Ένα έγκλημα ενάντια στην Αμερική, ένα έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα, έγκλημα ενάντια στους πολίτες, ενάντια στη χώρα μας. Πρέπει να τους σταματήσουν. Τι συμβαίνει με το κογκρέσο? Αυτό έχει επιπτώσεις στον δικό τους πληθυσμό, στους δικούς τους ανθρώπους, στους δικούς τους φίλους και συγγενείς, στους ίδιους. Τι συμβαίνει? Τι στο καλό συμβαίνει με τους πιλότους που πετούν αυτά τα αεροσκάφη? Ρίχνουν αυτό το δηλητήριο πάνω στις ίδιες τις οικογένειες τους. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι. Κάποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά και να το σταματήσει τώρα."

Αλήθεια που ήταν τόσα χρόνια ο κ. Τεντ Γκούντερσον? Που ήταν όταν άρχισε όλη αυτή η γενοκτονία? Σέβομαι το θάρρος του να βγει σήμερα ως συνταξιούχος πλέον, αλλά ίσως να μπορούσε να κάνει περισσότερα όταν το 1998 που άρχισαν οι μαζικοί ψεκασμοί σε όλη την υφήλιο -και όχι μόνο στις περιοχές που κατονομάζει... Που είναι τα τόσα δις ανθρώπων που δε φαίνεται να νιώθουν πόσο πολύ μας έχει ζώσει ο θάνατος που τεχνηέντως σπέρνουν?

Η αλήθεια είναι πως "αυτοί" συνεχίζουν να εκτελούν αυτό που τόσα χρόνια φωνάζουμε όλοι οι ερευνητές και οι απλοί πολίτες σε όλο τον κόσμο. Προφανώς ενισχύουν μάλιστα τη δράση τους... καθώς κάποιοι αντιστεκόμαστε "πολύ ξυπνητοί" σε σχέση με το πως θα μας ήθελαν μετά από τους τόνους των δηλητηρίων που ρίχνουν...

(Αυτά και πολλά πολλά ακόμη σημεία εντοπίζω, καυτηριάζω και υπογραμμίζω στην μεγάλη έρευνα-αναδρομή που σύντομα θα έχω ολοκληρώσει για ΟΛΑ όσα σχετίζονται με το θέμα των αεροψεκασμών, όπου και περιλαμβάνω διάφορες μεθόδους αυτοπροστασίας... 

Η ομάδα "Μπλε Ουρανοί" συνεχίζει να εργάζεται ακούραστα και να εξαπλώνεται σαν μέθοδος σε όλο τον κόσμο, όμως η δράση μας οφείλει να είναι πολυεπίπεδη, μιας και πολλοί συνάνθρωποι μας ακόμη δεν γνωρίζουν...)

ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κάνουμε ένα βήμα μπροστά εδώ και χρόνια!  Και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα επιτρέψουμε να μας καπελώσουν όπως έκαναν με τόσες άλλες αγνές προσπάθειες... Δεν είμαστε οι "οικολόγοι" του καναπέ, ούτε τα παίρνουμε από ΜΚΟ των Ρότσιλντ και Ρόκφελερ! Είμαστε απλοί άνθρωποι που απλά νιώθουμε πως όταν απειλείται η ζωή ενός είδους, απειλούμαστε ΟΛΟΙ!  Γιατί "εκείνοι" σκορπίζουν το θάνατο παντού -και όχι μόνο με αεροψεκασμούς!- ενώ ΕΜΕΙΣ αγαπάμε τη ΖΩΗ και γι΄αυτή αγωνιζόμαστε!, έχοντας συνείδηση του γεγονότος πως στη μόλυνση των υδάτων και του αέρα δεν υπάρχουν όρια και σύνορα! Γιατί γνωρίζουμε πως Όλοι και Όλα ΕΙΜΑΣΤΕ ένα! Γιατί ξέρουμε πως ότι νοσεί και πεθαίνει στον κόσμο μας είναι μέρος του εαυτού μας! Γιατί νιώθουμε πως η Γη ολόκληρη πρέπει να είναι "προστατευόμενη" περιοχή, πολύ απλά γιατί μόνο έτσι μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει Ζωή στον παράδεισο που τόσο αλόγιστα κάποια τέρατα δηλητηριάζουν! Γιατί ξέρουμε πως αυτό που πεθαίνει μαζί με όλα τα άλλα πλάσματα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος!

Εμείς συνεχίΖΟΥΜΕ να ενημερώνουμε και να δρούμε ως συνειδητοί Φύλακες της Γης και της Ανθρωπότητας! Γιατί αγαπάμε τη ΖΩΗ!________________________
VICTORIA — Horrified nature-lovers at Goldstream Provincial Park watched as the Goldstream River turned bright green late Wednesday afternoon.
The fluorescent green colouring appeared to start about 500 metres on the Victoria side of the entrance to the park and, over the course of an hour, the substance flowed down into the environmentally sensitive estuary.
By 5:30 p.m. the river, known for its dramatic salmon runs, eagles and other wildlife, was back to its normal colour.
Ministry of Environment teams were immediately sent to the area to investigate and members of Langford Fire Department collected samples for analysis.
No dead fish or animals had been found by early evening.
Earlier in the day a fountain beside Veterans Memorial Parkway in Langford also turned bright green, said Langford Fire Chief Bob Beckett.
Victoria Times Colonist

  December 31, 2010 – 5:44 pm
By Judith Lavoie, Postmedia News
VICTORIA—The chemical that turned Victoria’s Goldstream River green earlier this week has been confirmed as fluorescein.
Water samples taken Wednesday from the river and from a green-spouting fountain in Veterans Memorial Park were sent to Environment Canada’s Pacific Environmental Science Centre in North Vancouver for assessment, said Dan Gilmore, provincial environment ministry spokesman.
“Test results . . . confirm the substance causing the green colour in the river and the fountain was fluorescein,” Mr. Gilmore said.
“Fluorescein is a synthetic organic compound soluble in water and alcohol. It is widely used as a fluorescent tracer for many applications. The product itself and its products of degradation are not toxic.”
Based on the flow rate of the river, the probable concentration of fluorescein and lab results, Environment Ministry staff do not believe that fish or fish habitat were harmed during this incident, Mr. Gilmore said.
The chemical is usually used to trace leaks from septic tanks and water systems and can be bought online.
Fluorescein is also used in medical diagnosis and guidelines warn it can cause reactions ranging from nausea and hives to death from anaphylactic shock.
Victoria Times Colonist

Really, who did the study, ohhh, the government ! Same people who put the chemical in there. And yes, it is toxic. Think about people, get your heads out of the clouds, sports & reality T.V. The past week, there have been massive bird deaths and fish deaths all over the world, back to back. They are being poisoned. Why? It's simple. The government is cutting off the natural food supplies, so when they do there police state lock down after a false flag attack (The US gov creates a terror attack and blames terrorist.), you won't be able to stay out in the hills & woods for long without food & good water. You will have to go to the camps or locked down neighborhood grids & eat your gov issued GMO foods full of toxins. Yummy. Nice plan actually. You can hate and admire evil at the same time.

"The product itself and its products of degradation are not toxic.”
"guidelines warn it can cause reactions ranging from nausea and hives to death from anaphylactic shock"
WOW, but it's not toxic? They really tested you people intelligence didn't they. That's called double speak. Did you know that USA Gov told the 9-11 clean up workers that they didn't need to wear respirators, it was ok for them just to wear gloves. And the gov new that same day they workers started clean up, in their own reports, that the area was filled with toxins and poisons. Now over 1,000 9-11 workers are dead from cancers & respirator illnesses. Go ahead, believe them now, after all the lies the gov has told since the 1940's. Morons.

The green chemical as abnormal in any water system. It's interesting not a word has been said as to the source of the chemical & why was it put in there. If the Gov't can locate the source than i would have to say that who ever put it in the water got off scott clean.. This must be further investigated and charges laid to those who are responsible. Another case of POSION in our water system. Isn't it enough we get OIL put in and FLOURIDE . WATER is going to be worth more than gold and all water supplies are being bought up by the rich. The GREEDY rich know where the money is and also they know Mankind can't live without water. ALL people in that area should RISE and get to the bottom of this DANGEROUS CHEMICAL BOMB in the water.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ