5 Ιαν 2011

Η μυθολογία του φόβου (2012)

Όσο το 2012 πλησιάζει τόσο οι προαιώνιοι διχστές της ανθρωπότητας, άπληστοι και μοχθηροί εξουσιαστές, θέλουν να τρομάζουν, να φοβίζουν και να τρομοκρατούν...

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες...
ατσαλώστε την καρδιά σας και ενώστε τις δημιουργικές δυνάμεις
με ανθρώπους που αγαπάτε και σας γεμίζουν χαρά!

Όπως πολύ όμορφα λέει ο Δανέζης στον επίλογο της "μυθολογίας του φόβου":

«Η φιλοσοφία του φόβου που προσπαθούν κάποιοι να ενσπείρουν στις καρδιές των ανθρώπων μέσω της ιστορίας της καταστροφής του κόσμου το 2012 αποτελεί μια πανάρχαια μέθοδο υποταγής των ανθρώπινων συνειδήσεων . 
Ο φοβισμένος άνθρωπος είναι ένας υποταγμένος άνθρωπος. Ένα πλάσμα έτοιμο να υπακούσει να ανεχθεί και να παραδοθεί χωρίς αντίδραση στην ροή των γεγονότων που οι άλλοι του επιβάλουν . 
 Η εκ νέου προσπάθεια διχασμού της παγκόσμιας κοινωνίας των ανθρώπων σε ΕΛΟΧΙΜ και ΝΕΦΕΛΙΜ σε ΞΑΝΘΑ και ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ θα βρει απέναντί του όχι πλέον το σοφό υπάκουο
άνθρωπο των δύο παγκοσμίων πολέμων αλλά τον συμπαντικό άνθρωπο. Τον άνθρωπο που έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι η πραγματική φύση του σύμπαντος κρύβεται πίσω από την ενότητα του Ενός και όχι απ’ την επ’ άπειρον διαιρετότητά του»

Δείτε την καταπληκτική τριλογία "η μυθολογία του φόβου" Των Θεοδοσίου και Δανέζη και οπλιστείτε με θάρρος... γιατί εμείς όλοι είμαστε οι συμπαντικοί άνθρωποι που αυτές τις ώρες δημιουργούν τη νέα αρμονική πραγματικότητα!


Κι αν θέλετε να οπλιστείτε με ακόμη περισσότερο θάρρος, ενισχύοντας το πνεύμα και την ψυχή σας με γνώσεις που μοιράζεται μαζί μας ένας άλλος βιο-φυσικός επιστήμονας, ο Dieter Broers, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το βιβλίο:
"Checklist 2012- 7 Στρατηγικά βήματα, για να μετατρέψε την Κρίση σε ευκαιρία σας!"

Όπως και να έχει, έχουμε χιλιάδες λόγους να είμαστε αισιόδοξοι και εστιασμένοι σε αυτή την φωτεινή πορεία. Βλέπουμε κατάματα το τι σχεδιάζουν, αλλά δε δειλιάζουμε και δε λυγίζουμε γιατί η ψυχή μας είναι αυτή που μας οδηγεί!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ