3 Δεκ 2010

Μετά τις "επιδρομές" UFO έρχονται και τα "εξωγήινα βακτήρια"...

Aφού από το Σεπτέμβριο είχαμε τις μαζικές θεάσεις ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο, ήρθε η ώρα να δούμε και τα "εξωγήινα" βακτήρια... που σε τελική ανάλυση θυμίζουν πολλά σενάρια του Χόλλυγουντ που κατά καιρούς ετοιμάζουν (ήμας "προετοιμάζουν") διάφορα μελλοντικά καταστροφικά σενάρια για το μέλλον της Γης και της ανθρωπότητας μέσα στις αίθουσες των κινηματογράφων...

Έτσι τώρα κάνουν το γύρω του κόσμου οι πρώτες "ειδήσεις" της NASA σχετικά με την εξωγήινη ζωή...
Στο πρώτο Θέμα διαβάζουμε:

Ο πρώτος οργανισμός που δύναται να αντικαθιστά ένα από τα έξι βασικά στοιχεία της ζωής ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες της NASA.

Όπως μετέδωσε το BBC, το βακτήριο ζει στη λίμνη Μόνο της ανατολικής Καλιφόρνια και χρησιμοποιεί το δηλητηριώδες στοιχείο του αρσενικού, με το οποίο υποκαθιστά το φώσφορο.

Πρόκειται για το πρωτεοβακτήριο GFAJ-1, της οικογένειας των «Holomonadaceae», που βρέθηκε στη γνωστή για τα δηλητηριώδη, αφιλόξενα νερά της, λίμνη Μόνο, στην Καλιφόρνια. Η εν λόγω λίμνη περιέχει αρσενικό και άλλα δηλητήρια, τα οποία καθιστούν αδύνατη την επιβίωση οποιουδήποτε είδους ψαριού εκεί, την ώρα όμως που τα μικρόβια αφθονούν.

Η ανακάλυψη, που θα δημοσιευτεί την Παρασκευή στο περιοδικό Science, αποκαλύφθηκε από τους ερευνητές της μελέτης πριν από τη συνέντευξη Τύπου της NASA, που έχει προγραμματιστεί για τις 21.00 ώρα Ελλάδας, την Πέμπτη.

Και μπορεί να μην αφορά... πράσινα ανθρωπάκια με κεραίες και μεγάλα αυτιά, αλλά η ανακάλυψη αυτή χαρακτηρίζεται εξίσου σημαντική, καθώς η ανακάλυψη του εν λόγω βακτηρίου, που ενσωματώνει στο DNA του το δηλητηριώδες στοιχείο αρσενικό, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, η οποία φαντάζει πλέον όλο και πιο πιθανή.

«Τα ευρήματά μας αποτελούν υπενθύμιση ότι η ζωή, όπως την ξέρουμε, μπορεί να είναι πολύ πιο ευέλικτη απ' ό,τι υποθέτουμε ή μπορούμε να φανταστούμε» σχολίασε η Φελίσα Γουλφ-Σάιμον του Ινστιτούτου Αστροβιολογίας της NASA, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Η ζωή, όπως τουλάχιστον την γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αποτελείται κυρίως από τα στοιχεία άνθρακας, υδρογόνο, άζωτο, οξυγόνο, θείο και φώσφορο. Το GFAJ-1 είναι η πρώτη γνωστή μορφή ζωής που χρησιμοποεί και αρσενικό, εκτός από αυτά τα στοιχεία.

Όταν το βακτήριο καλλιεργήθηκε στο εργαστήριο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μπορεί να επιβιώσει μόνο με φώσφορο, μόνο με αρσενικό, ή και με τα δύο μαζί.

Ο Πολ Ντέβις, ερευνητής του πανεπιστημίου και της NASA, τόνισε ότι αυτή η ανακάλυψη ενισχύει την πεποίθηση ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. «Αν κάτι εδώ στη Γη μπορεί να κάνει κάτι τόσο αναπάντεχο, τι άλλο μπορεί να κάνει η ζωή, που δεν έχουμε δει ακόμα;» διερωτήθηκε, για να δώσει αμέσως την απάντηση ο ίδιος: «Τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουμε».

Περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της NASA

Δεν έχει προηγούμενο, τις τελευταίες ώρες, αυτό που γίνεται στο Διαδίκτυο, με τους φανατικούς των εξωγήινων θεωριών να μετρούν τα λεπτά μέχρι την ανακοίνωση και τους πιο επιτήδειους να έχουν στήσει... «παίξε στοίχημα» για το τι θα πουν οι εκπρόσωποι της NASA.

Οι εικασίες για τη μεγάλη ανακάλυψη είναι πολλές, με τις περισσότερες να επικεντρώνονται στο αν τελικά η NASA έχει εντοπίσει «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» εκτός πλανήτη.
Μη μου πείτε πως δεν είχατε το αίσθημα "κάπου το ξέρω" αυτό.
Μα τόσο κόπο έκαναν να φυτέψουν στο μυαλό μας σενάρια μαζί με την "επιθυμητή γι΄αυτούς" αντίδραση του κόσμου... (Γιατί αυτό κάνει ο κινηματογράφος σε τελική ανάλυση: φυτεύει εικόνες-σενάρια στο υποσυνείδητο με εικόνες και συναισθηματικές αντιδράσεις, υπερπηδώντας τα λογικά μας φίλτρα)

Δεν σας θυμίζει η "είδηση της ΝΑΣΑ" μια καλή αρχή για το The Andromeda Strain
του  Michael Crichton?
ή για δεκάδες άλλα παραπλήσια σενάρια με καταστροφικά "απειλητικά" βακτήρια? Βέβαια ακόμη είμαστε στην αρχή, στη σκηνή "εξωγήινο βακτήριο βρέθηκε", ας περιμένουμε να δούμε πόσο εφευρετικοί θα στη συνέχεια...

Όπως φαίνεται πάντως δεν πέφταμε έξω όταν εκτιμούσαμε πως το τελευταίο χαρτί της ελίτ θα ήταν να προσπαθήσουν να προκαλέσουν πανικό με "εξωγήινες εισβολές" και επιθέσεις...
Πέρα από κάθε λογίς "κρίσεις" που συστηματικά σερβίρουν από τα ΜΜΕ τους, προωθούν τώρα και το εξωγήινο χαρτί τους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσουν τον έλεγχο και να μείνουν γαντζωμένοι στο σύστημα που έχτισαν... και καταρρέει...
Έχοντας βέβαια και έτοιμη τη λύση για σερβίρισμα: Παγκόσμια Δικτατορική κυβέρνηση...
Εμείς πάντως απλά παρατηρούμε, καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω στο σενάριο της ΔΙΚΗΣ μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ