7 Δεκ 2010

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Space of Love

Εδώ και αρκετό καιρό πολλές φορές σας έχω μεταφέρει τα μυνήματα της "Αναστασίας" από τη Σιβηρία και άπειρες φορές σας έχω προτρέψει να διαβείτε τον κόσμο της διαβάζοντας τα βιβλία που γράφτηκαν γι΄αυτό το όνειρο, αυτό το σχέδιο που περνά την ανθρωπότητα ολόκληρη σε ένα νέο κόσμο, μια νέα εποχή όπου ο άνθρωπος αρχίζει να πετά τις μάσκες και τα πρόσωπα ή τα πράγματα που τον κρατούσαν δέσμιο της φυλακής του, μετατρέποντας τη Γη μας σε μια φυλακή. 

Οι ήχοι των λέξεων καθώς δια-βαίνουμε τον κόσμο της Αναστασίας ξυπνούν μνήμες μέσα μας και αρχίζουν να μας μεταφέρουν στον κόσμο των vardruss, των κόσμο των βάρδων, αυτών που μιλούν με ρήμα την αλήθεια, αυτών που δεν χρειάστηκε να ψάξουν έξω από αυτούς τους ίδιους γι' αυτή την αλήθεια, αλλά τη μιλούν καθώς τους αποκαλύπτεται. Είναι ο κόσμος της Σοφίας, όπου η λογική έχει παντρευτεί με την καρδιά...

Τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε πως μετουσιώθηκε στην πράξη το όραμα της Ανατασίας εκεί όπου βρήκε γόνιμο έδαφος: σε ανθρώπινες καρδιές ανθρώπων που ξεκλείδωναν και ανα-κάλυπταν πως είμαστε ΘΕΟΙ ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ και επί αιώνες παΓΗδευτήκαμε στο λαβύρινθο του νου, της λογικής και της τρέλας του παρα-λόγου.

Η Μητέρα (me-Terra) Γη πάντοτε ήταν ο παράδεισος μας και ποτέ δεν μας πέταξε έξω. Εμείς απλά το ξεχάσαμε, με τη συμβολή και τα σύμβολα αιώνων. Πάντα μας περίμενε με υπομονή να επιστρέψουμε, να ανοίξουμε τα μάτια μας στην αλήθεια. Μας άφηνε να παίξουμε με τα παιχνίδια που δημιουργούσαμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι κι ας την πληγώναμε. Όμως εδώ και καιρό έχει έρθει η ώρα να κάνουμε το γενναίο βήμα πίσω στην αγκαλιά της και να της δείξουμε κι εμείς τη στοργή που νιώθουμε για τη λαμπερή μας μη-τέρα.

Για να επιστρέψουμε στα αστέρια πρέπει πρώτα, όσο ζούμε εδώ, να γίνουμε τα αστέρια πάνω στη Γη.
Και πολλά μαζί να σχηματίσουμε τους αστερισμούς της. Το έργο που θέλει να εκτελέσουμε είναι απλό: να πετάξουμε τις μάσκες που φορέσαμε στα παιχνίδια μας και να δημιουργήσουμε ένα διάστημα αγάπης. Τόσο απλό.

Space of Love


(ευχής έργο αν μπορεί κάποιος να μεταφράσει και να υποτιτλήσει τα βίντεο αυτά)

Ώρα να φτιάξουμε το δικό μας Χώρο Αγάπης!


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ