7 Δεκ 2010

ΔΕΝ είναι μόνο ΛΟΓΊΑ! ΑλλάΓΗ! και ΕΥ-ΛΟΓΙΑ (παίΖΟΥΜΕ rebus!)

Λοιπόν....

από που να αρχίσω την Ωδή δεν ξέρω, αλλά από όπου κι αν την πιάσω στον ίδιο στόχο με βγάΖΕΙ.

Ακούστε με προσεκτικά, για να μη νομίζετε πως είμαι μόνο λόγια. Τα ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.
Πήρα μερικές αποφάσεις κι όπου με βγάλει, αλλά το βέβαιο είναι πως με βγάΖΕΙ στο σωστό αποτέλεσμα. Έκανα μερικές δοκιμές από πέρυσι το Σεπτέμβρη που είχα τελειώσει με την πρώτη μεγάλη απάτη που κόντεψε να με στείλει στον άλλο κόσμο από την αγωνία.

(Και οι γωνίες τέλος, δεν βοηθούν τη ΡΟΗ...)

Δεν έχω ΜΙΑ μόνο ΧΡΕΗ, και με πρίξανε και οι τηλεφωνήτριες να με καλούν πως θα μου στείλουν ΔΙΚΗγόρο για 30 ευρώ που είναι η διαφορά μας... Τα δικά τους χρέη βέβαια και τις καταχρηστικέςετήσιες συνδρομές που ΚΩΣΤΗ-ΖΟΥΝ ακριβώς το ίδιο (30 ευρώ!) δεν λένε να τις αφαιρέσουν από τους λογαριασμούς...

Θα μου πείτε και το Χριστό μόλις για 33 αργύρια τον πρόδοσαν... εμένα μου κάνουν και σκόντο... :)
3 λιγόTERA... εδώ γελάμε :)

Αλλά παρ' όλ' αυτά και με χρέη και με ΠΑΙΔΕΙΑ εγώ metaέφραζα για χάρη σας, μη σας βάλουν το ΕΜβόλι και δεν την άραξα στην παραλία όλο το καλοκαίρι παρά μόνο για μια βουτιά...

Είπα να δοκιμάσω λοιπόν να βάλω την γκούγκλα με τα ADDS μήπως έτσι μπορούν να πληρόνωνται κάποια έστω έξοδα, για να μην ακούω πως τεμπελιάΖΩ και δεν +εισφέρω στα του Οίκου-νομικά...

Η δοκιΜΗ καλή ήταν, αλλά και με απόΔΕΙΞΕΙΣ όχι πάνω-κάτω 90 περίπου ευρώ ανά 6μηνο. Χέ-στηκε η Φατμέ στον όμορφο μπαξέ...

0,37 € 
Σημερινά εκτιμώμενα κέρδη (Τα εκ-τιμώμενα γιατί τα τιμώμενα θα είναι σίγουρα περισσόTERRA, τόσο πλούσια έγινα με την "εμπορικότητα" του Τοξότη)
32,13 €
Εκτιμώμενα απλήρωτα κέρδη (αυτά τους τα χαρίΖΩ να τα δώσουν στην τράπεζα που με έχει πρίξει το συκώτι για τα 30αργύρια ούτε ο Προ-μυθέας δεν θα βγάΖΕΙ τόσο γρήγορα συκώτι σαν κι εμένα - :)
95,18 €
Τελευταία πληρωμή (24 Νοε 2010 -δύο μέρες πριν τα γενέθλια μου την κόψανε την ΕΠΙ-ταγή ακόμη στο δρόμο είναι μη χαίρεστε από τΩΡΑ, αλλά όσο φτάνει θα σας κεράσω και τούρτα και ότι άλλο θέλετε... νά' ναι καλά τα παιδιά που έκαναν και κανένα κλικ στις φήμες του ΔΙΑ δηλαδή, γιατί αλλιώς κέρασμα γιόκ.)
 
Κι όποιος θέλει σας δίνω και το γενικό λογαριασμό να δίτε στον ένα Κρόνο πόσα απΊΔΙΑ πήρε ο σάκκος... γιατί όπως λέει ο ΛΑ-ΩΣ και δεν τον ακούτε: η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται πως είναι τίμια, πρέπει και να είναι...
 
Ούτε τα έξοδα της 4th-net δεν βγαίνουν που την πληρώνω 89 το δίμηνο για να σας στέλνω μυνήματα. (Ξέρω ξέρω, οι δάσκαλοι πάλι θα με πρείξουν με την Ορθή-Γραφή, είναι αυτά τα τερατάκια που έπρειξαν τον κόσμο να κοιτάΖΕΙ σύμβολα αντί για την ΟΥΣΙΑ... Εμείς τα +βολά τα αφήνουμε για τους στραβωμένους των λεσχών, μυστικών και φανερΩΝ)

Βέβαια, η κίνηση της δοκιμής τάραξε κάποιους πιστούς φίλους του Τοξότη και θεώρησαν πως τους πούλησε η Τοξότισσα για τα λεφτά... Όμως οι ΚΕΝ-Τ-ΑΥΡΟΙ δεν είναι τέτοιοι, είναι ΑνΘροπη με ΤΙΜΗ και ως γνωστόν "Η τιμή τιμή δεν έχει". Κι όποιος νόμιζε είπαμε... ΝΟΜΟΙσματα ΤΕΛΟΣ.

Αλλά και οι φίλοι δεν έλεγαν να πατούν πιιο συχνά πάνω στη φήμη του ΔΙΑ, για να πάρουμε κανένα φράγγο...και καλήTERRA δηλαδή γιατί μπορεί και να αρεζόμουν στα νομίσματα και να πορωνόμουν πολύ και να σας ξέχναγα, αλλά είπαμε, εγώ είμαι AMICA.(αμίκα, όχι ΑΜΚΑ μην μπερδεύεστε!!!!)


Και η φιλία είναι ΙΕΡΗ. 

Γι' αυτό πήρα σήμερα την από-φαση και λέω δεν πα να ΓΑ κι αυτοί και οι Διαφημίσεις τους που θα μου λερώνουν το ΝΑΟ των +ειδήσεων!!! Άσε που τα τσέκ τα στέλνει η γκούκλα μέσω της τράπεζας, όχι της Αγίας, αλλά της Πόλης και αυτοί που την έχουν δεν είναι καθόλου φίλοι, οπότε τέλος τα αλισβερίσια με τους προ-δώτες.

Και τις άλλες Τράπεζες θα τις περιπηοιθώ μη μου στενοχωριέστε, πάρτε βαθειά ΑΝΑΣΑ.
Θα τη βρώ τη λύση και γι΄αυτές γιατι κι αυτές τους ίδιους πατέρες (πα-τέρατα, Πα-τέρας!) έχουν κι ας λέγονται "εθνικές".

Οπότε η πρώτη αλλαΓΗ είναι πως πέταξα έχω τους αργυραμοιβούς.

Καλά και τους άλλους στο φάτσαμπουκ δεν τους ξ-έχασα τους έΔωσα έναν αριθμό κουνηστού για να αφήνουν τα μυνήματα του Τοξότη στη ροή κι εγώ να μπαινοβγαίνω, και ξέρετε τι? σήμερα μέχρι και η googla τον είχε τον αριθμό του κουνηστού μου και ρώταγε αν είναι σωστός. Σωστός τους λέω, σωστός είναι ο αριθμός, (αλλά το κουνηστό κλειστό) -σιγά να μην τους το έλεγα, απλά αλλαΖΩ αριθμό και ΤΕΛΟΣ.

Δε βαριέσαι λέω, αστούς να νομίζουν. Εμένα η Μάνα μου είναι η Γη και εκεί τα κουνηστά δε χρειάΖΩνται, ούτε ΑΡΗθ(υ)μοί. Εμείς με το Ρυθμό θα πάμε χορεύοντας και ψάλλωνταςΎμνους σε αξίες αληθινές όχι τις ALI-θείες τις ηλι-θείες που βγάζουν τα βρωμοκάναλα των ΜΜΕ για προ-παγίδες...

Ήδη σας ειδο-ποίησα πως η Νάσα παίζει τώρα το έργο με τα εξωΓΗινα μικρόβια. Σας είχα πει για το ένα με το Ανδρομέδα Strain, όχι εκείνη την ανταύΓΗα στα μαλλιά, την άλλη με το περίεργο ΔιαΝΑ που τη φύλαξαν για παν ενδεΧΩΜΕΝΟ στο Τέλος... θυμάστε?  Βέβαια έχουν και το σενάριο με το άλλο E(R)GO. Εκείνο που λέει πως μια μέρα η Γη ΣΤΑΜΑΤΗσε. Το θυμάστε? ΝομίΖΩ πέρυσι παίχτηκε στον ΚΙΝΗ-μα το γράφω. Εκεί όμως ξέρετε και ποιά είναι η ΛΥΣΗ από τα ΔΕΣΜΑ στην κατηφόρα...

ΑλλαΓΗ! Εδώ και Τ-ΩΡΑ!!!!!

Μην περι-μένετε άλλο στο ΑΣΤΥ, εκεί δεν έχει λύση, το πολύ πολύ να πλακώσει περισσότερη ΑΣΤΥ-νομία και βία και άλλα πολλά και πείνα. Την εξω-ΓΗινη σκάφη ήδη τη βγάλαν στη φώρα και ο κρόνος μας τελειώνει. Αν θέλετε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλλάξτε ΦΑΣΗ, τέρμα η Α-φασία (βάλτε και κανένα ίψηλό στη φάση να ανοίξει το ματάκι σας στην πρασινάδα....)

Ή Όλοι ΜΑ-ΖΕΙ ή το παιχνίδι θα έχει θύματα.

Η ΜΗ-ΤΕΡΡΑ όλων μας ακόμη ΖΕΙ και ΠΑΝτα θα ΖΕΙ - μη τη σκοτώνεται άλλο γιατί εσείς κι εμείς θα υπο-φέρουμε ακόμη πιο πολύ. Αλλάξτε. Κάντε στροφή. ΑΝΑ-στροφή και ΑΝΑ-στασία.

Ξέρετε καλά ποιά Αναστασία εννοώ, και εκεί έχει μια λύση. Βρείτε την.

Μη στενοχωριέστε ο πρώτος τόμος είναι ΔΩΡΕΑΝ κι αν η ΨΥΧΗ +ΦΩΝΗσει θα σας δώσω και τους υπόλοιπους δωρεάν σε e-book. Αλλά και σε βιβλίο μη νομίζετε πως θα με κάνετε πλουσία αν πάρετε. Εγώ είμαι ήδη πλουσία σε πλούτη που δεν έχουν νομίσματα. Κι αν κερδίΖΩ (veni-vidi-VICKY που λέγαμε... και μη μου πείτε πάλι για την ορθογραφία δεν θα με ΤρεΛΑνετε και γι΄αυτά που γνωρίΖΩ τΩΡΑ...) θα είναι το πολύ πολύ κανένα ταλιράκι, ίσα-ίσα, τα λοιπά πάνε στα έξοδα του Ψυχή για να μπορεί να ξανατυπώνει σε χαρτί...

(Καλά το εικονίδιο μην το παίρνετε τοις μετροιτοίς... εξάλλου το VICKY έχει και μία διαφορά, μπορεί και δύο αν είστε προσεκτικοί... άλλο aura-soma και άλλο όλο σώμα... εμείς θέλουμε σ'ώμους ν' ακουμπήσουμε κι όχι να συν-ωμο-τίσουμε κρυφά... αυτή ήταν παλιά μόδα, όλα στο ΦΩΣ λέμε τωρα αν θέλουμε να είμαστε ΙΝ -το πιασές πουλί μου ????)

Αφήστε τις μακρινές οράσεις και ανοίξτε τη δική σας Ο(R)AΣΗ! Όλη μέρα στο χαζοκούτι θαρρείται πως θα βρείτε λύσεις?Αφού ο νούς δεν έχει ΟΥΣΙΑ πλέον τι λύση να βρει κοιτώντας τα σύμβολα και τα γράμματα. Τα μάτια δεν είναι γι΄αυτή τη δουλεία. Τα μάτια πρέπει να λένε αλήθειες. Να μην ξεχνάνε και ο ένας τον άλλο στα μάτια να κοιτάτε όταν κάνετε ΣΥΝ-αλλαγές και ΣΥΝ-ομιλίες και ΣΥΝ-ΟΥΣΙΕΣ... σε όλα τα + τέλος πάντΩΝ γιατί αλλιώς με αλυσίδες στα θα σας κρατάνε δεμένους χειροπόδαρα και θα νομίΖΕΙΤΕ πως είστε Λεύτεροι... Στα μάτια δεν  κοιτά μόνο όποιος ΦοΒΑΤΕ- και κάτι κρύβει... ε, με τοιούτους θα συν-ερ(γ)αστείτε?

Άμε δε θέλετε δεν πυράΖΕΙ, έτσι κι αλλιώς το έργο το είδατε που σας πάει. Στην κατά-στροφή. Εμείς όμως ώς ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΝΟΕΣ αντί για κατά θα κάνουμε ΑΝΑstrofy. Στροφή-στροφή θα πούμε το ποίημα και θα γίνει έ-πως.
Ξέρετε σαν τον τυφλό τον παππού μας που είχε γράψει το Ο το μικρό μπροστά από το μηρό.

Και στο μηρό ποιό αστέρι ταιριάΖΕΙ? Ε, εδώ σας θέλω μάστορες αν θέλετε Α-ΛΗΘΗ ξεκουνηθείτε! κι αντί να ταραχτήτε κοιτάξτε να α-γαν-ποιήσετε. Γιατί ο παππούς έχει καιρό που έφυγε και τώρα το Ο θα γραφτεί με ο ΜΕΓΑ!

Και μη ρωτάτε τι και τι όλη την ώρα. Δύο κανόνες θέλει όλο κι όλο. Αλήθεια και ΣΥΝ-χώρεση κι όλοι θα χωρέσουμε στη Λαμπρή Ελλάδα μας!

Η Αθίνη το χαστούκι το έδωσε, θυμάστε? Ε, ώρα να πάμε ALU ή ALLOU γιατί με τη λογική αρματωμένη μόνο κατα-στροφές και ωδές τράγων γράφονται. Κι εδώ δεν είναι όποια να'ναι Γη, είναι Ε-ΓΑΙ-Ω. Και τέτοιες πρωτεύουσες δεν θέλουμε βουλιαγμένες....

Κι ανάθεμα στην ορθογραφία των παραμορφωμένων!

Που έφτιαξαν σταματημένα μυαλά και πολέμους και δουλείες, αντί για έρωτες και εργασίες!

Ε-ΜISS δεν είμαστε παιδιά του ΔΙΑ, τον θεό τον ξαναβάφτησαν θυμάστε? Τον είπαν από Ζεύξη ερωτική, ΔΥΑ-λυση, αλλά εμείς τι λέτε θέλουμε να ΚΑΤΑΡ(Α)εύσουμε? 'Η προτιμούμε το ΕΥ-ΖΕΙΝ ΜΑ-ΖΕΙΝ? Η κατρακύλα εύκολη είναι πάντα και δεν θέλει πολύ, - λίγο πριν το γκρεμό φτάσαμε.

ΔΙΑλέχτε! δεν έχει πολλά γυρίσματα ακόμη στα movie, εμείς πρέπει να γράψουμε ταινία και σενάριο τΩΡΑ. Ήδη τα έχουμε γράψει εμείς πολλά, θυμάστε? Πρόσφατα μόλις μαθεύτηκε πως σε πολλές ταινίες, ακόμη και στο ABATAR ελληνίδα είναι η σεναριογράφος.

Στην κοινότητα γράψαμε ήδη σενάριο. 21 μέρες μας πήραν τα πρώτα επεισόΔΙΑ. Κι όσοι με καρδία ανοιχτή ας προσέρχονται, αλλά να παράγουν και έργο με αγάπη και σεβασμό γιατί αλλιώς ουσία δεν έχει. Τώρα είναι η ώρα να βγαίνουν σιγά-σιγά οι επι-κοινωνίες εκτός του εσωτερικού-δυκτίου και να γίνονται κοινωνίες αγάπης και συνεργασίας, κοινωνίες ΣΥΝ-Δημιουργών.

Άϊντε γιατί θα το κλείσουμε το μαγαζί σαν φτάσουμε στους 5.999.999 τόσοι μόνο χωράνε χαχαχα

Και τις μόνες φήμες του ΔΙΑ που δεχόμαστε πλέον είναι τις α-λήθινες (αυτές που δεν είναι από πέτρα σκληρές, αλλά μαλακές σταν την καρδιά... -μη, μην το συνεχίΖΕΙΣ δεν θα πω για το μαρούλι :)

 
Όποιος έχει έργα καρδιάς να ΔΙΑ-φημίσει ορίστε, θα σας τις αναρτίσω ΔΩΡΕΑΝ, γιατί λέει μια εντολή ΔΩΡΕΑ έλαβες, ΔΩΡΕΑ δώσε... κι αυτά με τα πνευματικά δικαιώματα εγώ τα ακούω βερεσέ επίσης. (Μην κάνετε πως δεν κατα-νοείτε και τα απλά ότι καλό θέλει γνα γίνει γνωστό με ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ στείλτε το και θα το βάλω χωρίς νομίσματα, αρκεί να ταιρι-άζει στον TROXOτης, sorry TOXOTHS ή ΤΟΞΟΤΗΣ, Ε, τέλος πάντων καταλάβατε τι λέω...

Όποιος δεν κατάΛΑΒΕ καλά να μάθει!


Εκτός κι αν δεν ΖΕΙΣ και απλώς υπάρχεις... και δουλεύεις στον αυτόματο πιλότο σαν βιορομπότ... ε, τότε δεν θα σε νοιάΖΕΙ κιόλας για το very-cheep, θα στο βάλουν στο χεράκι και θα πεις και τραγουδάκι...

Εμείς όμως που θέλουμε να ζούμε με ΧΑΡΑ ούτε τσιπάκι ούτε καρτούλα θα πάρουμε και τον ΑΜ-Κα τους τον έκανα χαλάλι, γιατί εγώ δεν είμαι ΑΡΙΘΜΟΣ είμαι ΨΥΧΗ.

Τώρα το πόσο θα γελάσουμε δε λέγετε, γιατί ξέρετε μπορεί να γελάτε όλοι με την ΤρΕΛΑ που με δέρνει τούτη την ΩΡΑ, αλλά ο σοφός λαός λέει πως "γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος"... (καλά εγώ γελάω απο ώρα και θα γελώ και Τώρα και μέχρι το Τέλος του έργου...)

Για όσους θυμούντε είχα πει και πέρυσι πως μου αρέσει πολύτο άσμα Χέρια Ψηλά, και έτσι είναι. Αν σηκώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα χέρια ψηλά όλα τα φτάνουμε, αρκεί και τα μάτια να κοιτούν ψηλά και να είναι γεμάτα φλόγα και όνειρα. Αληθινά όνειρα και οράματα για το μέλλον όλων μας και όχι για την party μας μόνο...

Και μη μου σκάτε τη χολή σας! Δεν πα να κάνει κωλοτούμπες ο Kiss-singer, δεν πα να χαλάσουν και άλλα ακόμη σύμβολα γραφής, δεν πα να αλλοιώσουν και τη σβάστιγγα και το νόημα της, δεν πα να τα κλέψουν όλα τα ελληνικά από ύλη, ο ΕΛΛΗΝ-ΝΙΚΆ ΠΑΝτα και ΠΑΝτου. Η γλώσσα δεν κλέβεται και τα μιμίδια δεν βοηθούν για πολύ αν είναι το άλλο παιδί του καναπέ. Ας βάΖΟΥΝ τα αρχαία ελληνικά σε σχολεία της Αγγλίας και της Γα-λείας. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη γιατί το ίδιο το DNA μας δονείται με αυτή τη γλώσσα!!!! Να το θυμάστε και να μη σκύβετε άλλο. Φτά-ΝΙ. !!!  (εκτός κι αν σας αρέΖΕΙ η γελοιογραφία της προΗγουμένης ΑΝάρτη-σης με την "αΓΗα" Τράπεζα... πάω πάσο τότε...)

Και το Μιχαλάκη τον φάγανε για τα νοήματα που έδινε και για τις αλήθειες στα τραγούδια του, αλλά ο Μιχαλάκης δεν τους έβλεπε με ένα μάτι, (δεξί ή αριστερό δεν παίΖΕΙ ρόλο) μονόφθλαμος δεν ήταν, με ΔΥΟ μάτια έβλεπε,με δύο σαν άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Οι μονόφθαλμοι και οι κοντόφθαλμοι μονίμως ωδές για τράγους και για κατσίκες γράφουν, αλλά εμείς υμνούμε και μόνο που στο DNA μας δονείται η ΕΛ-ΛΗ-ΝΙΚΗ κληρονομιά.

Εμείς γιορτάζουμε που να σκάσουν και θα αγαπιόμαστε πολύ και θα χορεύουμε. Και θα γράψουμε και story με νέο χάπι (ή happy) AND, το πιάσατε το νόημα? Τέλος δεν θα έχει γιατί το χάπι από πέρυσι το πετάξαμε στα σκουπίΔΙΑ!

Κι όποιος κατάΛΑΒΕ κατάΛΑΒΕ. Ή αν το θέλετε πιο μοντέρνα λάβε=lov-E ή και
ΜοΛΛ-ΩΝ ΛΑΒ-Ε!!!! και είπαμε τον ήχο και τη δόνηση κοιτάμε στη συχνότητα των ειδήσεων όχι την ορθή Γραφή!

Έχετε την αγάπη μου!!!
και Follow ME, να γίνουμε πολλοί και με ΕΛ-πήδα! Πιστέψτε για να Δείτε αντίστροφα δε ΓΗ-ΝΑΙ-τε!
Και να μας παρακολουθείτε αν θέλετε  μυνήματα με ΝΟΗ-ΜΑ γιατί μα-μά- μα-μά ξανά δεν έχει κι αντί για μυνήματα θα γεμίΖΟΥΝ μνήματα...

MeTerra

YΓ: Αν δεν κατα-λαμβάνετε "γκρι", επειδή μάθατε στο άσπρο-μάυρο ή It's greek to you παίξτε RE-BUSH!!! μη τα ΖΕΙτάτε όΛΑ στο ΠΥάτο, 
δε σου λέω ορίστε ΦΑτο, δεν είναι Apple και NY, για να το φας...
Σου λέω μόνο πως: δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! για να νοΓΑς!!!!

Φιλούθκια!

See ya babe!!!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ