23 Δεκ 2010

Ομάδα "Μπλε Ουρανοί" - αποστολή εξετελέσθη!

Πάει αρκετός καιρός από τότε που δημιουργήθηκε η παγκόσμια Ομάδα "Μπλε Ουρανοί".
Οι περισσότεροι θα θυμάστε πως είχαμε θέσει σαν στόχο να "επιβάλλουμε" τη δική μας πραγματικότητα των Μπλε καθαρών ουρανών, σε πείσμα των πολυετών ψεκασμών chemtrail, ως μια πρωτότυπη μορφή πνευματικού ακτιβισμού, όπου ΔΕΝ ασχολούμαστε καν με το τι κάνουν "εκείνοι", ώστε να μην ενδυναμώνουμε ενεργειακά την ύπαρξη τους, αλλά αντίθετα εστιάζουμε στην πραγματικότητα που εμείς επιθυμούμε.

Από τις πρώτες κιόλας Κυριακές των συντονισμένων οραματισμών μας φάνηκαν τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, όμως εδώ και 2-3 Κυριακές η Ομάδα "χαλάρωσε" πλέον και αυτό επειδή επισφραγήστηκε η πραγματιότητα που προβάλαμε...

Πολύ απλά όπως είχα θέσει αρχικά ολοκληρώσαμε τις 12 συνεχόμενες Κυριακές και το αποτέλεσμα που πετύχαμε είναι ιδιαίτερα αξιόλογο.
Οι περισσότεροι ήδη παρατηρούν πως οι "ψεκασμοί' δεν έχουν τη δυναμική που είχαν και πως όσο κι αν ψεκάζουν δεν καταφέρνουν να καλύπτουν τον ουρανό με τη λευκή τους σούπα, αφού οι μπλέ ουρανοί διατηρούνται και ξεπροβάλουν με ευκολία. Ενθουσιασμένοι οι άνθρωποι και ειδικά τα μέλη της ομάδας, έβλεπαν στην πράξη το αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας. 

Το αίτημα μας για αποκατάσταση των Ουρανών και αδρανποίηση των βλαβερών συστατικών έγινε αποδεκτό. Ουσιαστικά αποδείξαμε για άλλη μία φορά πως το πνεύμα προηγείται της ύλης και πως οι ίδιοι μας μπορούμε να είμαστε οι "οργονίτες" που καθαρίζουν και διατηρούν την ατμόσφαιρα και τους ουρανούς μας καθαρούς. Η σκέψη προηγείται της υλοποίησης. Τα συναισθήματα δίνουν την απαραίτητη ενέργεια και πρώτη ύλη για τη δημιουργία της πραγματικότητας....

Η Ομάδα μας θα συνεχίσει πλέον με πιο αραιές "συναντήσεις" απλά για συντήρηση του αποτελέσματος. 
Ας μείνουμε με αυτή την εικόνα στο νου και την ψυχή μας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σε κάθε άλλη μορφή Δημιουργίας της Νέας μας Πραγματικότητας!

Η δράση μας αυτή ας γίνει φανερό παράδειγμα προς μίμηση και για κάθε άλλο "ζήτημα" που μας απασχολεί, ενώνοντας τις συν-ειδήσεις μας ώστε να πετύχουμε τη πραγματικότητα εντός της οποίας επιθυμούμε  να ζούμε.

Ευχαριστώ ολόψυχα κάθε άνθρωπο που συντονίστηκε και συντονίζεται μαζί μας
Καλή μας συνέχεια


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ