7 Δεκ 2010

A, και για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε! ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

Λοιπόν είπα στην προηγούμενη ανάρτηση, πως πέταξα έξω ήδη τις φήμες του ΔΙΑ (ε, ναι ξέρω αρχίσατε να πιάνεται το νόημα...) της γκούγκλας με τα ADDS γιατί λέρωναν τον τόπο για το τίποτα...

ξέχασα να σας πω και πόσα πολλά κέρδισα από τα ADDS-Daily 3,36 για μια χαζο-ΔΙΑ-φήμη-ση περί τόνου στο κουνηστό, τα οποία κουνιστά γνωρίζεται πολύ καλά πως δεν τα πάω μία... Αλλά έχε χάρη είπα, για γιορτινό ήχο λέει ας το βάλω... όλο και κάποιος θα χαίρεται να το ακούει το μύνημα... όχι τίποτε άλλο να μην έχω διαφήμηση μόνο τα βιβλία ΨΥΧΗΣ...

να για του ΛΟΓΟΥ το αληθές ορίστε


Website

vickytoxotis.blogspot.com

Description
Tags
Price / week €700.00
Moderation on
statistics public
Monthly Earnings €3.36
Monthly Pageviews 46551 

Σοκαριστήκατε από τα 700€ ε? Καλά δεν σας είπα να μη μασάτε? Αυτό είναι τωρινή αλλαΓΗ, για τα κορόϊδα που κοιτάΖΟΥΝ στα καρτελάκια με τις ΤΙΜΕΣ του Τοξότη και θαμπώνονται με τα νούμερα... Νούμερα έ νούμερα!
Όποιος  θέλει εκεί ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ είναι ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να μου το στείλει ΕΜΕΝΑ, για να μπει μαζί με τα βιβλία που διαφημίζονται και είναι επίσης Τοξότικα! Άιντε γιατι ούτε ΜΕ ούτε χωρίς Νομίσματα δεν ξεκουνιέστε. 

Και μην παίρνετε θάρρητα πολλά πολλά- νομίσματα δεν θέλουμε, αλλά η ποιότητα πρέπει να είναι τοξοτίσσια, αληθινή και να στηρίζει το ευ-ΖΕΙΝ και το ΜΑ-ΖΕΙΝ, αλλιώς π-λερώστε αλλού :) 

Μη στέλνετε καν αίτημα για ΔΙΑΦΗΜΗση εάν το πνεύμα δεν ταιρειάΖΕΙ με το πνεύμα που διέπει τον Τοξότη -άδικος κόπος, γιατί ότι δεν στηρίΖΕΙ το συνολικό καλό την αλήθεια, την Αρμονία και την ΥΓΕΙΑ - με την ΟΡΘΗ τους έκφραση, δεν πρόκειται να το δείτε εδώ μέσα στον αιώΝΑ τον άΠΑΝντα!

ειδικά εάν φοβίΖΕΙ! έχει "μυστικά" κ.α. μειονεκτήματα :)

-ΜΑ? τι μά και ξεμά 
- Χάθηκε ο κόσμος να διαφημήσετε λαδάκι ελληνικό, βιολογικά προϊόντα ή προϊόντα που φτιάχνεται με τα χεράκια σας? Έργα δικά σας με όποια μορφή κι αν είναι αυτά?

Άντε και περιμένω....

να δω ποιός θα προΛΑΒΕΙ πρώτος :)


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ