4 Νοε 2010

Άσχετοι τάζουν το επικίνδυνο για τη ζωή μας wi-fi-προκειμένου να ψηφιστούν!!!!

Κοντά σε όλα τα παλιά ρουσφέτια και ταξίματα που έχουν μάθει οι υποψήφιοι του ψηφοφόρους κάποιοι πρωτοτυπούν τάζοντας παροχές ιντερνετ... μόνο που τάζουν ασύρματες συνδέσεις που ως γνωστόν ακόμη και στις βιβλιοθήκες του Λονδίνου καταργήθηκαν ακριβώς λόγω της μόνιμης έκθεσης των παρισταμένων σε τρομερά επικίνδυνες ακτινοβολίες.  Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μουσουλιώτης γράφει αποκαλυπτικά:

Οι Άσχετοι που παίζουν με τη ζωή μας!- Όχι Wi-Fi στη Θεσσαλονίκη!!!!
Ο παντελώς άσχετος για τις βλάβες τής ασύρματης επικοινωνίας υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης (έχει ήδη βάλει μικροτσίπ ασύρματης παρακολούθησης στις αρκούδες τού Αρκτούρου), υπόσχεται να κάνει τη Θεσσαλονίκη χώρο όπου θα τηγανίζεται το αίμα των κατοίκων της με την εγκτάσταση - παντού - ασύρματης επικοινωνίας ίντερνετ. Καυτό σημείο (Hot Spot) λοιπόν όλη η Θεσσαλονίκη για να έχουν όλοι δωρεάν ίντερνετ και να πεθάνουν όλοι μια ώρα γρηγορότερα.

Έλεος!!!! και μαύρο σε όλους εκείνους τους ανίδεους και επικίνδυνους δημοτικούς, περιφερειακούς και άλλους "άρχοντες" σε κάθε σημείο τής Ελλάδας, που δεν γνωρίζουν ότι η απόκρυψη των κινδύνων τής ασύρματης επικοινωνίας γίνεται κυρίως από τα συμφέροντα τού στρατιωτικού και βιομηχανικού κατεστημένου και στηρίζεται σε συστηματική παραποίηση και απόκρυψη δεδομένων.

Δείτε - λίγα - για αυτό το τεράστιο θέμα σε κείμενά μου:

Απόσπασμα από έγκυρη ιστοσελίδα με τις επικίνδυνες υποσχέσεις τού κ. Μπουτάρη:

"Επίσκεψη στον ΟΤΕ
O Δήμος Θεσσαλονίκης, στη νέα εποχή της «Πρωτοβουλίας» και με Δήμαρχο το Γιάννη Μπουτάρη, θα παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση προκειμένου ο ΟΤΕ να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν στην εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών έτσι ώστε οι δημότες, οι επιχειρήσεις, αλλά και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, να απολαμβάνουν υψηλών ταχυτήτων υπηρεσίες Ιντερνετ και στους δέκτες να απολαμβάνουν ψηφιακή τηλεόραση.

Την παραπάνω υπόσχεση έδωσε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» στον Διευθυντή της Περιφέρειας Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού κ. Βασίλη Ρηγόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για το πρόγραμμα του δικτύου οπτικών ινών ( VDSL), που στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης θα αρχίσει να υλοποιείται από την Καλαμαριά και την Τριανδρία. Όταν ο Δήμος ενταχθεί στο πρόγραμμα έργων του ΟΤΕ, είναι τεχνικά εφικτή η κάλυψη όλου του Δήμου σε διάστημα 12-18 μηνών.

Επίσης, ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι ο Δήμος θα δημιουργήσει Wi-Fi spots σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης από όπου οι πολίτες θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Ιντερνετ".

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ