13 Νοε 2010

Ο οικονομικός φασισμός του ΔΝΤ

 Βλέποντας τα παρακάτω βίντεο με τον Webster Tarpley που... δεν χρειάζεται βέβαια συστάσεις, αλλά για όσους δεν γνωρίζουν, είναι συγγραφέας, ερευνητής και πτυχιούχος Ιστορικός και Οικονομολόγος, γίνεται σαφές σε όλους ποιοί και με ποιό τρόπο παγιδεύουν ανθρώπινα μυαλά σε ιδέες σαν αυτή του υπερπληθυσμού και του φαναστισμού στο χώρο της "ψευδο-οικολογίας" και της "ψευδο-κλιματολογίας" διαδίδοντας τρελές φανατικές ιδέες καταστροφολογίας και πώς αυτοί οι ίδιοι ολιγάρχες νεοταξίτες σκοτώνουν κυριολεκτικά τις χώρες με τον οικονομικό στραγγαλισμό μέσω της παγκόσμιας δικτατορίας σε κάθε επίπεδο- στην προκειμένη το οικονομικό!

Στο πρώτο β'ιντεο αναλύει με εξαιρετικό, εκτενή και κατανοητό τρόπο, τα εγκλήματα της νεοταξίτικης ολιγαρχίας, αφ'ενός μέσα από το δόγμα του υπερπληθυσμού και το ψευτο-οικολογικό εφεύρημα, που θέλει την καταστροφή των βιομηχανιών αλλά και την πληθυσμιακή μείωση (εξόντωση) για την «προστασία» του δήθεν υπερθερμαινόμενου πλανήτη, αφ'ετέρου με τη δαμόκλειο σπάθη που λέγεται ΔΝΤ η οποία αιωρείται απειλητικά πάνω από τα κράτη στον πλανήτη, και την εθνική τους κυριαρχία.

Στο αμέσως επόμενο -που θα ακολουθήσει) τον βλέπουμε να μιλά ειδικά για τη χώρα μας που με τις "ευλογίες" ενός αχαρακτήριστου "πρωθυπουργού", αλλά και την ανοχή και απάθεια όλων μας, στραγγαλίζεται αυτή την ώρα στα γρανάζια του ΔΝΤ... 

Ο "πρωθυπουργός" πήρε τις αποφάσεις του  ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!...πριν απο μας για μας, αλλά ΕΜΕΙΣ ακόμη δεν λέμε να το κατανοήσουμε και να ελευθερώσουμε τη χώρα μας από τα κοράκια που τη λιμαίνονται διατηρώντας τη διαίρεση μας σε πολύχρωμα κομματικά μαγαζάκια, που εκ των πραγμάτων ΟΛΑ τους υποστηρίζουν τη διάλυση της ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΕΜΕΙΣ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ πρώτα έχουμε τη λύση στα χέρια μας! ΕΜΕΙΣ είμαστε που οφείλουμε να την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ! ΕΜΕΙΣ είμαστε που πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να μην πουλάμε την αξιοπρέπεια μας στον κάθε τυχάρπαστο κομματοποιημένο που κάνει τη δουλειά του: κομματιάζει τη δύναμη των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ας μάθουμε επιτέλους να δρούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ας μάθουμε να ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ! - ας μάθουμε να βλέπουμε μπροστά μας: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε την ΕΛΛΑΔΑ και πάλι να λάμπει! Η Αργεντινή ήδη το απέδειξε! πέταξε έξω το ΔΝΤ... ΤΩΡΑ είναι η σειρά μας! 
Τώρα οφείλουμε ΟΛΟΙ να δείξουμε πως πράγματι νοιαζόμαστε για την ΕΛΛΑΔΑ!

Διαδόστε τα βίντεο και την ιδέα της συνεργασίας για την ΕΛΛΑΔΑ με ΕΝΙΑΙΑ ψηφοδέλτια από άκρη σε άκρη! Δείξτε επιτέλους έμπρακτα πως κατανοείται τι συμβαίνει και πως είστε πρόθυμοι να αγωνιστείτε με όραμα για μια ΕΛΛΑΔΑ λαμπερή! Βγείτε από τα μαντριά των κομμάτων μια και καλή! Παραμένοντας εκεί είστε συνυπεύθηνοι για ότι συμβαίνει...

Και προ πάντων σταματήστε τη γκρίνια! Έχετε τη δύναμη να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ την πραγματικότητα που θέλετε! Αν δεν σας αρέσει αυτό που ζείτε απλά ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΑ!


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ