13 Νοε 2010

Δημοσιονομικές Πολέμου - Η Επίθεση στην Ελλάδα


Η ανάλυση του Τάρπλευ από τον Μάρτιο που μας πέρασε...
για να ξέρουμε πόσο συνυπεύθηνοι είμαστε που ανεχόμαστε ακόμη ηγεσίες που δρουν ανθελληνικά... και που δεν αγωνιζόμαστε σύσσωμοι  για να ελευθερώσουμε τη χώρα, όχι μόνο από το ΔΝΤ, αλλά και από κάθε είδος αρπακτικού που μεταμφιέζεται σε "κομματική παράταξη"... και κατατρώει σαν καρκίνωμα τη χώρα ΜΑΣ.


Δημοσιονομικές Πολέμου 
Εκτεθειμένη: Soros, η Goldman Sachs, Hedge Funds 
Επίθεση στην Ελλάδα για να συντριβεί το Ευρώ


Webster Γ. Tarpley - TARPLEY.net
3 του Μαρτίου 2010

Ήταν εμφανές εδώ και αρκετό καιρό ότι η συνεχιζόμενη κερδοσκοπική επίθεση για την Ελλάδα, μαζί με άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, δεν ήταν κατά κύριο λόγο μια αντανάκλαση των βασικών οικονομικών μεγεθών τους και δεν έχουν ακόμη ένα αυθόρμητο κίνημα των "της αγοράς, "αλλά μάλλον μια ενορχηστρωμένη δράση του οικονομικού πολέμου. Το δολάριο είχε αδυσώπητα πτώση από το τέλος του καλοκαιριού και του φθινοπώρου του 2009. Είναι προφανές ότι συνέβη σε διάφορα Anglo-American χρηματοδότες ότι μια επίθεση αντιπερισπασμού για το ευρώ, ξεκινώντας με μερικές από τις πιο αδύναμες χώρες της Μεσογείου ή της Νότιας Ευρώπης οικονομίες, θα αποτελούσε το ιδανικό μέσο για την ανακούφιση της πίεσης για την κακοποιημένη αμερικανικού δολαρίου ΗΠΑ. Δεδομένου ότι αυτές εκφυλίζονται ελίτ είναι ανίκανοι άμεση επίλυση του προβλήματος του δολαρίου μέσω της αύξησης της παραγωγής, της πλήρους απασχόλησης, και την οικονομική ανάκαμψη, μία από τις ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις που απομένουν προς τους είναι να δημιουργηθεί μια κατάσταση κατά την οποία το ευρώ καταρρέει πιο γρήγορα, αφήνοντας το δολάριο ως ο δικαιούχος της κατά κάποιο τρόπο τη πτήση προς την ποιότητα ή ασφαλές καταφύγιο αντανακλαστικό.

Αυτό είναι που προέκυψαν κατά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου με μια κερδοσκοπική επίθεση ή φέρουν επιδρομή εναντίον ελληνικά και ισπανικά κρατικά ομόλογα, καθώς και το ίδιο το ευρώ, που συνοδεύεται από τις υβριστικές εκστρατεία τύπου με στόχο την "PIIGS," ένα αρκτικόλεξο για τις χώρες μόνο το όνομα, που προέρχονται από μέσα από τα σπλάχνα της Goldman Sachs. Το έχω συζητήσει αυτό το φαινόμενο αρκετές φορές τα τελευταία δύο με τρεις εβδομάδες σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα μου για GCN.

Τώρα έρχεται απτή απόδειξη αυτής της συνομωσίας, με τη μορφή ενός 8 Φεβρουαρίου "δείπνο ιδέα", που πραγματοποιήθηκε στο αρχοντικό του Μανχάταν Monness, Crespi, Hardt & Co, μία τράπεζα επενδύσεων μπουτίκ. Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν SAC Capital Advisors, David Einhorn της Greenlight Capital (βετεράνος του θανατηφόρα επίθεση στη Lehman Brothers, στα τέλη του καλοκαιριού του 2008), Donald Morgan της Ταξιαρχίας Κεφαλαιαγοράς, και, πιο καταφανή, Soros Fund Management. Η συναίνεση που προέκυψε εκείνη τη νύχτα πάνω από το φιλέ μινιόν ήταν ότι ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου ήταν η αδύναμη πλευρά του ευρώ, και ότι μία φορά το ελληνικό κρίση του χρέους είχε εκραγεί, όλα τα αποτελέσματα θα ήταν κακό για το ευρώ. Συναρμολογημένου αρπακτικά συμφώνησαν ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη ντόμινο στην Ευρώπη.Donald Morgan ήταν ανένδοτη ότι η ελληνική μετάδοσης θα μπορούσε να μολύνει σύντομα όλα τα κυριαρχικά χρέους στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών, κρατικών, δημοτικών και όλες τις άλλες μορφές του δημόσιου χρέους. Αυτό θα σήμαινε Καλιφόρνια, το Ηνωμένο Βασίλειο, και οι ίδιες οι ΗΠΑ, μεταξύ πολλών άλλων. Οι λεπτομέρειες του στο δείπνο αποκαλύφθηκαν στην ιστορία επικεφαλίδα της Wall Street Journal την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2010. (Βλέπε άρθρο)

Δεν ήταν αυτό το μόνο σκευωρία στην πρόθεση της πόλης για να επιτεθεί το ευρώ μέσω της εβδομάδας ελληνική πλευρά. Το άρθρο αυτό αναφέρεται προτείνει GlobeOp Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και Paulson & Co είναι επίσης συσσωρεύονται σε. Οι τράπεζες ζόμπι ήταν επίσης σε μεγάλο βαθμό ασχολούνται. Το άρθρο αυτό ανέφερε ότι η Goldman Sachs, της Bank of America-Merrill Lynch, και Barclays Bank στο Λονδίνο ήταν επίσης την παροχή βοήθειας κερδοσκόπων στην διάθεση υψηλής μόχλευσης bearish στοιχήματα έναντι του ευρώ.Σημειώστε ότι αυτές οι τράπεζες ζόμπι είναι ζωντανός σήμερα, λόγω των χρημάτων των φορολογουμένων των ΗΠΑ, σε περίπτωση Barclay μέσω AIG.

Είναι ανήλθαν σε μια σκόπιμη προσπάθεια να δημιουργήσει μια μεγάλης κλίμακας παγκόσμια νομισματική κρίση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα φέρει μαζί της την επίφοβη δεύτερο κύμα της τρέχουσας παγκόσμιας οικονομική ύφεση. Η δημιουργία της νομισματικής χάος στην Ευρώπη μέσω της σπασμούς καταστροφή του ευρώ στο πλαίσιο κερδοσκοπική επίθεση θα καθηλώσει την παραγωγή βασικών προϊόντων στη Δυτική Ευρώπη, υπονομεύοντας σοβαρά έναν από τους τομείς συρρίκνωση της παγκόσμιας οικονομίας οι οποίες εξακολουθούν να λειτουργούν. Γενοκτονίας συνέπειες για την ανθρωπότητα θα έπρεπε να είναι προφανής, αλλά η συναρμολόγηση ύαινες hedge fund που δεν ασχολούνται με αυτές τις συνέπειες.

George Soros έχει πει κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης ότι θα ακούσει ότι το ευρώ είναι καταδικασμένη να διαλυθεί και να σπάσει την πάροδο της βραχυπρόθεσμα. Σόρος έχει ακόμη και μια θεωρία για την ανάπτυξη στο πλαίσιο της κερδοσκοπικής επίθεσης του. Σόρος υποστηρίζει ότι το μοιραίο ελάττωμα ή την αρχική αμαρτία του ευρώ είναι ότι βασίζεται σε μια κοινή κεντρική τράπεζα από τις συμμετέχουσες χώρες, αλλά έλειπε ένα κοινό ταμείο και φορολογικής πολιτικής.Αυτό σημαίνει ότι μια χώρα όπως η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον εαυτό της από μια κερδοσκοπική επίθεση σε ομόλογα του από το απλό τέχνασμα της υποτίμησης του νομίσματος, αφού δεν υπάρχει πλέον δραχμές, το ευρώ και ελέγχεται από τη Φρανκφούρτη, δεν Αθήνα. Βρετανοί εκπρόσωποι σπεύδουν να επισημάνω ότι, ακόμη και αν η οικονομική κατάσταση του Λονδίνου είναι πολύ χειρότερη από εκείνη των Αθηνών, η βρετανική κυβέρνηση έχει ήδη υποτίμηση της λίρας με πτωτική dirty float.

Δεδομένου διαβόητη ιστορικό Σόρος, ο Επίτροπος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Το 1992, ο Σόρος έγινε παγκοσμίως γνωστό μέσα από την επίθεσή του εναντίον της Ευρωπαϊκής Τιμή μηχανισμού, που εκτελούνται από ένα υψηλής μόχλευση κερδοσκοπική επίθεση κατά της βρετανικής λίρας, κατά τη μία στιγμή τα ασθενέστερα μέλη του ΜΣΙ. Κερδοσκοπική επίθεση Σόρος »οδήγησε σε μια υποτίμηση της στερλίνας και ragged διάλυση του ΜΣΙ, και συμψηφίζονται Σόρος £ 1 δισ. ευρώ κέρδη. Ήταν σαν να Σόρος είχε κλαπεί προσωπικά £ 20 σημείωμα από κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη Βρετανία. Οι κερδοσκοπικές κέρδη δεν ήταν αναμφίβολα θετικό το γεγονός, αλλά το επιτακτικό πολιτικό σκοπό της επίθεσης ήταν να σαμποτάρουν την φάση της ευρωπαϊκής νομισματικής πολιτικής.

Το Λονδίνο Economist έχει πάει από το δρόμο της προς παρατήρηση κοροϊδεύω ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο ότι η Ισπανία ήταν υπό διεθνή κερδοσκοπική επίθεση. Πατήστε όργανα της πόλης του Λονδίνου και η Wall Street έχουν γελοιοποίησε τους Έλληνες ως έθνος παρανοϊκό θεωρητικοί συνωμοσίας. Και όμως, οι αποκαλύψεις που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής είναι ισχυρές έμμεσες αποδείξεις της προ-συναυλία, όπως θα έλεγε Λίνκολν. Ακόμη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αναγκάστηκε να αποστείλει επιστολές στους συμμετέχοντες στον περίφημο "δείπνο ιδέα», προειδοποιώντας τους να μην καταστρέψει οποιοδήποτε από τα αρχεία τους και έτσι τους θέτει στην ανακοίνωση, ότι τελούν υπό διερεύνηση. Αν και δεν θα πρέπει να έχει αυταπάτες για την εισαγγελικών ζήλος του Γενικού Εισαγγελέα Eric Κυκλοφορίας, ο οποίος εκπροσώπησε μια φορά την διεθνή οικονομική ληστή Marc Rich, αυτό είναι τουλάχιστον μια αρχή. Τα ισπανικά και ιταλικά δικαστές σημειωθεί για την ανεξαρτησία τους, και ένα ή περισσότερους από αυτούς μπορεί να επιθυμούν να εξετάσουν τις δραστηριότητες του Σόρος, Goldman Sachs, και hedge ταμείο των συμμάχων τους.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα πρόγραμμα λιτότητας, όπως το ελληνικό εργατικό κίνημα έχει εύγλωττα υποστήριξε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης και αξιοθαύμαστη γενική απεργία τους την περασμένη εβδομάδα. Ελλάδα δεν χρειάζεται διάσωσης από τη Γερμανία, το απαίσιο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ή από οποιονδήποτε άλλο.Λιγότερο από όλα η Ελλάδα πρέπει να δεχθεί τη συμβουλή του αυστριακό σχολείο ή στο Σικάγο τσαρλατάνοι σχολεία που συνιστούν την κάθαρση του αποπληθωρισμού συντριβή ότι θα καταστρέψει μια ολόκληρη γενιά μέσω της ανεργίας, της φτώχειας, και την απελπισία. Η Ελλάδα οφείλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με έναν φόρο 1% Tobin για όλα τα παράγωγα και άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Ελλάδα θα πρέπει να πρωτοστατήσει στην απαγόρευση «credit default swaps, οι οποίες ανέρχονται σε έκδοση ασφάλισης δεν πληρούν τις απαιτήσεις του κεφαλαίου είναι μια ασφαλιστική εταιρεία. Ελλάδα χρειάζεται την εφαρμογή της κοινοτικής και εθνικής αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας. Αν Soros και η συμμορία του να επιτύχει την εξάρθρωση του ευρώ, η Ελλάδα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό τρόπο με την άμεση επιβολή βαρέων-συναλλαγματικών ελέγχων και ελέγχων φόρου εισφοράς για την προστασία των νέων δραχμή, κατά το πρότυπο της Μαλαισίας δώδεκα χρόνια. Ελλάδα θα πρέπει να κλείσει εγχώριες τράπεζες ζόμπι και να κατάσχουν κεντρικής τράπεζάς του και να το χρησιμοποιούν για την έκδοση πιστωτικής 0% για βιομηχανική και γεωργική παραγωγή σκληρού εμπόρευμα. Αν οι Έλληνες γίνει σαφές τι σκοπεύουν να κάνουν όταν είναι αναγκασμένοι να καταφύγουμε για τη δραχμή, οι χρηματιστές που φοβούνται ένα τέτοιο παράδειγμα θα έχει έναν ακόμη λόγο για να μαλακώνω.

Ένα άλλο τέχνασμα είναι προφανές ότι η συμπίεση των φέρουν ή μικρή συμπίεση.Σόρος, η Goldman Sachs, και η συμμορία τους συμμάχους των hedge ταμείο έχουν τώρα τα παράγωγα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αρνητικών θέσεων κατά των ομολόγων του Ελληνικού και του ευρώ, στοίχημα ότι αυτά τα τελευταία θα μειωθούν. Πολιτική πίεση τώρα που ασκήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ελληνική κεντρική τράπεζα να προβεί σε αιφνίδιο μαζική αγορά ομολόγων του Ελληνικού και του ευρώ στην προθεσμιακή αγορά, προκαλώντας την Wall Street αρπακτικά να χάσουν τα στοιχήματά τους, γεγονός που θα τους τιμωρεί αυστηρά με extravagant απώλειες. Αυτό είναι φυσιολογικό πρακτική κεντρική τράπεζα, και θα είναι εκπληκτική, αν οι Έλληνες δεν εκτελέσει ένα τέτοιο τέχνασμα πολύ σύντομα.

Ο κόσμος αντιμετωπίζει τώρα μια ψυχρή επιλογή μεταξύ δύο εναλλακτικών λύσεων, με την Wall Street, αναγκάζοντας το θέμα. Το πρώτο είναι ότι οι τράπεζες ζόμπι και τα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, έχει αποθηκευτεί και διεσώθη από τα εθνικά κράτη και τους φορολογούμενους, θα επιστρέψει την εύνοια από την οδήγηση των εθνικών κρατών και όλων των μορφών του κράτους, επαρχιακές, και της τοπικής αυτοδιοίκησης σε πτώχευση. Αυτό θα είναι συνώνυμη με την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού ίδια.Η δεύτερη και η προτιμώμενη εναλλακτική λύση είναι ότι τα εθνικά κράτη επιδείξουν την πολιτική βούληση να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες που είναι εγγενείς της κυβέρνησης να θέσει τις τράπεζες ζόμπι, τα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, καθώς και συναφείς προμηθευτές των παραγώγων σε αναγκαστική διαχείριση πτώχευση και έκλεισε τα κάτω μία φορά και για όλους, στηριζόμενη στην μέλλον εθνικοποιημένων κεντρικές τράπεζες για την παροχή της πίστωσης. Η δεύτερη εναλλακτική λύση θα επέτρεπε τη διατήρηση του σύγχρονου πολιτισμού, όπως έχουμε δηλώσει. Αλλά εν τω μεταξύ, τα παράγωγα που βασίζονται κερδοσκοπική επίθεση στη νότια πλευρά του ευρώ επιτάχυνε την άφιξη του δεύτερου κύματος της κατάθλιψης, η οποία φαίνεται τώρα να αγγίξει τον κόσμο πριν το τέλος του 2010. (Πηγή μετάφρασης)


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ