30 Νοε 2010

Το Ευρο-όνειρο καταρρέει στις πλάτες των λαών της Ευρώπης... αλλά οι λαοί χτίζουν το δικό τους ΟΝΕΙΡΟ!

Το Ευρω-όνειρο ακριβώς επειδή δεν αποτέλεσε ποτέ πραγματικό όνειρο των λαών που απαρτίζουν την Ευρώπη, αλλά σχέδιο κάποιων ελιτιστών που εξ αρχής στόχευαν σε αυτή τη σημερινή οικονομική κατάρρευση αφ΄ενός και την υποδούλωση όλων των εθνικών κρατών σε μια Παγκόσμια Δικτατορική Κυβέρνηση που δε σέβεται κάνενα δικαίωμα και καμία ελευθερία στα άτομα... καταρρέει.Αυτό που πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε όλοι είναι πως αυτή η κατάρρευση είναι η ευθήνη και η ευκαιρία μας να χτίσουμε το όνειρο το δικό μας! Εμείς οι πολίτες, η βάση κάθε έθνους κράτους εντός της Ευρώπης μπορούμε να κάνουμε -και πρέπει να κάνουμε- το θαρραλαίο βήμα και να χτίσουμε επιτέλους το δίκαιο κόσμο της αφθονίας που θέλουμε!

Είναι η δική μας ευκαιρία και στην Ελλάδα!
Η χώρα μας δεν χάθηκε ποτέ στο βάθος των χιλιετιών και δεν θα χαθεί ούτε και σήμερα! Εμείς είμαστε που πρέπει να τη βγάλουμε από το τέλμα και το βούρκο που την έριξαν οι επιπόλαιες έως και προδοτικές επιλογές των κυβερνήσεων που πέρασαν από εδώ τις τελευταίες δεκαετίες. Έχουμε σαν πλειοψηφία καταλάβει πως καμία διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ κομμάτων και "πολιτικών ιδεολογιών" στο σύστημα αυτό. Και τώρα καλούμαστε να κάνουμε το πρώτο βήμα μετά από αυτή την κατανόηση.

Κατ΄εμέ αυτό σημαίνει ανασύνταξη δυνάμεων εντός της Ελλάδας, αλλά και εντός κάθε χώρας-μέλους της ΕΕ, με στόχο την ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών. Απαραίτητο βήμα η αποκέντρωση και η δημιουργία τοπικής αυτάρκειας σε κάθε τομέα: ενεργειακό, παραγωγής τροφίμων κτλ. Αυτά τα βήματα θα έχουν επιτυχία ΜΟΝΟ αν λειτουργήσουμε επιτέλους ομόψυχα και συντονισμένα για το κοινό όφελος. Μόνο αν κατανοήσουμε πως τα κοινά μας προβήματα με κοινά υποστηριζόμενες λύσεις μπορούν να λυθούν θα υπάρξει επιτυχία.

Είναι η ώρα να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το πως μπορούμε να συνεργαστούμε από γειτονιά σε γειτονιά και από τόπο σε τόπο αγκαλιάζοντας ολόκληρη τη χώρα... όπως θα κάνουν και όλες οι άνθρωποι σε όλες τις άλλες χώρες. Οι λύσεις αυτή τη φορά πρέπει να έρθουν και να επιβληθούν από τη βάση κάθε κοινωνίας, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει πραγματική αλλαγή.

Στους αιώνες που πέρασαν δοκιμάστηκαν δεκάδες κοινωνικά μοντέλα, όπου πάντα εφαρμοζόταν η ιδέα, το πλάνο ενός ή λίγων στις μάζες. Αυτό αργά ή γρήγορα γκρεμιζόταν ακριβώς επειδή επιβαλλόταν. Τώρα πρέπει να γίνει η αντίστροφη κίνηση. Η λύση πρέπει να βρεθεί μέσα από τις κοινωνίες. 

Αυτό απαιτεί συνελλεύσεις και συνομιλίες σε τοπικό επίπεδο. Συν-ζητήστε για τα τπικά σας προβήματα και οργανωθείτε για το καλό του τόπου σας. Πρωτοτυπίστε με ιδέες και δράσεις που να στοχεύουν στο  συλλογικό καλό. Αυτό είναι που θα δώσει τις λύσεις που όλοι περιμένουμε. Κανείς ξένος δεν θα έρθει να μας τις δώσει έτοιμες. Εμείς πρέπει να τις βρούμε. ΤΩΡΑ. 

Οι πιο θαρραλαίοι και έτοιμοι ας εμψυχώσουν και ας πρωτοστατήσουν σε κάθε τόπο, ώστε να βγουν οι συνάνθρωποι μας από το απομονομένο-προσωπικό άγχος και φόβο για το μέλλον στο οποίο έχουν μείνει εγκλωβισμένοι από το σοκ των απανωτών "κρίσεων".

Μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένα και με αφθονία και με άλλους τρόπους δεν έχουμε ανάγκη από το σύστημα που μας επέβαλαν, που στην τελική είναι ο κοινός δυνάστης όλων μας...
Βρείτε αυτούς τους τρόπους και κάντε ότι περνά από το χέρι σας για να δημιουργήσουμε αυτή τη νέα πραγματικότητα!Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ