8 Νοε 2010

Νέο!!! - Ο Τοξότης παραχωρεί χώρο για τη ΔΙΚΗ σας διαφήμιση!

Αγαπημένοι φίλοι του Τοξότη,

προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε άνθρωπο που θα ήθελε να διαφημίσει τα προϊόντα του ή την εργασία του στις σελίδες μας, ενσωματώσαμε ένα νέο χώρο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημηστείτε με κείμενο ή με banner στην κεντρική σελίδα του Τοξότη.

Η διαφήμιση σας μπορεί να είναι από ημερίσια εώς και δίμηνη και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποφασίσετε την ανανέωση ή τη διακοπή της. Το κόστος είναι επίσης ιδιαίτερα χαμηλό.
Και όλα αυτά με μια πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία που ελέγχετε μόνοι σας από την οθόνη του υπολογιστή σας. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε το σχετικό λινκ.

Η μόνη προϋπόθεση είναι η εργασία ή το προϊόν σας να μην έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία του ΤΟΞΟΤΗ. Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα εάν προτιμούσατε τις σελίδες μας για να προωθήσετε προϊόντα υγιεινής διατροφής, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα και έργα που παράγεται οι ίδιοι σας με αγάπη κ.α. είδη που μπορούν να βοηθίσουν τον άνθρωπο για μια καλύτερη και αρμονικότερη ζωή. Μπορεί να είναι απλά και η δική σας ιστοσελίδα...

Δεν θα δείτε ποτέ διαφήμιση σας εάν πρόκειται για φάρμακα για παράδειγμα ή κάποιο "κόμμα"...

Στόχος μας είναι να βοηθίσουμε τον κάθε συνάνθρωπο μας να κάνει γνωστό το έργο του στους φίλους που επισκέπτονται τη σελίδα μας και να συνδράμουμε στην ενίσχυση της δικής σας εργασίας.

Με εκτίμηση προς όλους εσάς
ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ