6 Νοε 2010

Εσύ είσαι ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

"Έναν αρχηγό ρε παιδιά!"

Ακούω πολλούς πατριώτες να λένε ότι δεν υπάρχει κάποιος Αρχηγός να μπει μπροστά και να καθοδηγήσει τον κόσμο για να μας βγάλει από αυτό το τέλμα...

Τί είναι όμως ένας Αρχηγός; Ένας αρχηγός είναι κάποιος που ηγείται μιας ομάδος. Άλλοτε πολυπληθέστερης, άλλοτε ολιγομελής. Ένας Αρχηγός για να ηγηθεί μιας πολυπληθής ομάδος αποτελεσματικά, θα πρέπει να έχει ένα επιτελείο που θα τον υποστηρίζει και από εκεί θα πρέπει να έχει άλλους μικρότερους αρχηγούς μικρών ολιγομελών ομάδων.

Να σας δώσω δύο παραδείγματα.

Παράδειγμα πρώτον.

Στρατός. Ο Αρχηγός ΓΕΣ, έχει το επιτελείο του, και από εκεί και πέρα, η Αρχηγία διαχέεται προς τα κάτω, δεξιά και αριστερά στις διάφορες ομάδες (πχ μεραρχίες, ταξιαρχίες κτλπ), όπου αυτές οι ομάδες διαχέουν με την σειρά τους την Αρχηγία τους, πάλι δεξιά και αριστερά με στόχο να φτάσει μέχρι την τελευταία υποομάδα στρατιωτών, όπου κάποιος απ΄αυτήν την υποομάδα, είναι ο αρχηγός της.

Παράδειγμα δεύτερον.

Κόμμα. Ο Πρόεδρος ενός κόμματος (ο Αρχηγός του δηλαδή.) έχει το επιτελείο του και μοιράζει την αρχηγία του στις τοπικές κομματικές οργανώσεις με σκοπό να εκτελέσουν τις εντολές του Αρχηγού για να φτάσουν στον εκάστοτε σκοπό του κόμματος.

Στην περίπτωση μας τώρα, όλοι ψάχνουν τον Αρχηγό. Μα που είναι ένας Αρχηγός ρε παιδιά; Εσύ είσαι ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το μήνυμα. Πίστεψε στον εαυτό σου και μην αφήνεις τους άλλους να έρθουν να σε σώσουν, διότι πολύ απλά δεν θα έρθει κανείς. Γίνε αρχηγός της γειτονιάς σου, γίνε αρχηγός της συνοικίας σου, γίνε αρχηγός του δήμου σου. Όταν γίνεις αρχηγός εκεί και μάθεις να δίνεις εντολές, τότε θα ξέρεις και να δέχεσαι εντολές.

Μάζεψε τους φίλους σου, μίλησε τους, φτιάξτε μια μικρή ομάδα (πυρήνα) και από εκεί και ύστερα το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι. Έλα σε επικοινωνία με τις διπλανές ομάδες και φτιάξτε ένα κοινό πλάνο για να είναι αποτελεσματικότερη η προπαγάνδα όταν εξελίσσεται σε μεγαλύτερη εδαφική κλίμακα.

Που θα πρέπει να δράσετε;

Αυτοί που έχουν παιδιά, θα πρέπει να αναλάβουν την Αρχηγία στους Σχολικούς Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Από εκεί μέσα θα έχετε την δυνατότητα να επιβλέπεται την διδασκαλία των παιδιών σας. Οι διεθνιστές έχουν καταλάβει τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων διότι τους αφήσαμε πεδίο δράσης λαμπρό. Δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με την διδασκαλία των παιδιών μας. Τα παρκάραμε στο σχολείο και τα αφήσαμε να τα καθοδηγούν (αρχηγοί...) οι διεθνιστές δάσκαλοι και καθηγητές που έχουν διοριστεί από το σύστημα.

Αυτοί που δεν έχουν παιδιά ή που τα παιδιά τους δεν πάνε σχολείο θα πρέπει να βρουν άλλους φίλους τους που έχουν τις ίδιες ιδέες με αυτούς και να αρχίσουν την προπαγάνδα στην γειτονιά τους. Τυπώστε διάφορα άρθρα που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να τα διαβάσουν οι γνωστοί σας για να τους πείσετε να σας ακολουθήσουν. Κάντε συχνά συναντήσεις και μην επαφίεστε σε διάφορα ενημερωτικά email που τους στέλνετε. Είναι πιθανόν όπως τα στέλνετε να τα διαγράφουν γιατί βαριούνται να τα δουν.

Η πρώτη εντολή που θα δώσει ένας αρχηγός θα είναι αυτή: "Ξυπνήστε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε!"

Δείτε στις διπλανές γειτονιές σημάδια που υποδείκνυουν ότι δρα εκεί και άλλη ομάδα. Ελάτε σε επικοινωνία με αυτούς και πολλαπλασιαστείτε.

Μην προσκολλάτε σε Αρχηγούς που υπάρχουν δεκαετίες και δεν έχουν κάνει τίποτα. Διότι είναι πιθανόν, οι Αρχηγοί αυτοί, να συνεχίσουν να μην κάνουν τίποτα.

Ο Αρχηγός που όλοι περιμένουν, θα αναδειχτεί από τους μικρούς Αρχηγούς... Τότε όλοι θα ξέρουν ποιος είναι...

Πηγή...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ