3 Νοε 2010

Πρόσκληση στην Παγκόσμια τελετή για την Ειρήνη (Aura Festival)- Κυριακή 7/11 (6-8π.μ.)

Την ερχόμενη Κυριακή 7 του Νοέμβρη, μετά από τρείς συνεχόμενες Κυριακές εξαγνισμού και συντονισμού, λαμβάνει χώρα η Παγκόσμια Τελετή της Φωτιάς, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κιότο της Ιαπωνίας μέσω live webcast. 

Οδηγίες σχετικά θα δοθούν σύντομα σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση, η οποία θα προσφέρεται στα αγγλικά, ιαπωνικά, ισπανικά και γερμανικά. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός και θα θέλαμε, όπως το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ενταχθούν στην κοινή την πρόθεσή μας*: για παγκόσμια ειρήνη.


* Κοινή Συμφωνία Πρόθεσης:
"Είμαι πρόθυμος να δεχθώ με ευγένεια τη Σοφία. Συντάσσομαι με τον εορτασμό και την προσευχή με άλλες παραδόσεις σοφίας και πίστης για να συμβάλω στη δημιουργία ενός κόσμου ειρήνης. Κατανοώ πλήρως και συνειδητά διεκδικηκώ την εξουσία να εκπληρώσω το πεπρωμένο μου με ειρήνη, σοφία και αρμονία στη ζωή μου και στον κόσμο γύρω μου. "


Στόχος της τελετής: 
Η αποστολή του One Peace Live Aura Φεστιβάλ είναι η δημιουργία της παγκόσμιας ειρήνης μέσα από την ζώσσα ανάσα της σοφίας και της φώτισης που λαμβάνουν οι καρδιές και τα μυαλά αυτών που είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να εκπληρώσουν το δικό τους, αλλά και το μεγαλύτερο πεπρωμένο της ανθρωπότητας.


Κεντρική σελίδα ενημέρωσης:

Εάν δεν μπορείτε να παρακολυθήσετε την εκπομπή μέσω του live webcast (που δεν θα επαναληφθεί δυστυχώς), τότε παρακαλούμε ανάψτε ένα κερί κατά την έναρξη της παγκόσμιας τελετής και κρατήστε αναμένο κρατώντας την εστίαση σας στην κοινή πρόθεση με την προσευχή ή το διαλογισμό σας. Αυτό είναι το μόνο που μας ζητούν να κάνουμε ο Kancho και ο wandering Wolf, προκειμένου να λάβουμε το ευεργέτημα της σοφίας που θα μεταδίδεται. Αυτό είναι το μόνο που ζητούν από τον κόσμο να κάνει: να παραμείνουν δεκτικοί και πρόθυμοι να δεχθούν την άμεση διαβίβαση της σοφίας και της θείας αρχής για να εκπληρώσει τα πεπρωμένα όλων μας με ειρήνη, αφθονία και αρμονία. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν θέσει στόχο ζωής τους αυτό το πάθος, και μπορούμε να τιμήσουμε αυτούς, την πρόθεσή τους και το θείο πεπρωμένο μας, βοηθώντας τον κόσμο να μάθει για την εκδήλωση αυτή.


Παρακαλώ ενωθείτε μαζί μας στο κύριο Video Webcast ή ανάψτε ένα κερί αυτή την Κυριακή  7 Νοεμβρίου, από τις 6-8π.μ. (ώρα Ελλάδας) και βοηθήστε στη διάδοση του μυνήματος στέλνοντας προσκλήσεις σε φίλους και συναδέλφους ακόμη και στο Facebook, το Twitter και τα άλλα σας κοινωνικά δίκτυα:


Έχουμε επίσης ένα Δελτίο Τύπου και καρτ ποστάλ και αφίσες μπορείτε να διανείμετε να αφήσετε την κοινότητά σας ξέρουν για αυτό το σημαντικό γεγονός.


Όλες οι λεπτομέρειες εδώ:Σας ευχαριστώ.


Ελπίζω ότι μπορείτε ΟΛΟΙ να ενωθείτε μαζί μας!

Με τις καλύτερες ευχές μου,
Joseph R. Giove

Εκτελεστικός Διευθυντής

Vicky Chrysou
Toxotis - Creating Our Reality
____________
Το πλήρες πρόγραμμα εδω


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ