4 Οκτ 2010

H ανυπαρξία της Ύπαρξης

του Dieter Broers
(23. September 2010)
μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού


Όπως έχει αποδειχτεί τα πράγματα, ολόκληρη δηλαδή η ύλη , δεν είναι παρά διακυμάνσεις διαφόρων σχημάτων δονήσεων. Έτσι η ύλη ως ένα "σταθερό" πράγμα δεν υπάρχει. Η ύλη μπορεί να κατανοηθεί ως μια συνένωση φανταστικών σχημάτων δόνησης, τα οποία σχηματίζουν την ύλη. Η ύλη μπορεί επιπλέον να εξηγηθεί και ως "παγωμένο φως".

Είναι πιθανότατα καλύτερα να μιλάμε για την αλήθεια ή την ομοιότητα με την αλήθεια διαφόρων θεωριών από το να μιλάμε για την ύπαρξη των πραγμάτων, καθώς η πρόταση, η οποία εκφράζει την ύπαρξη των πραγμάτων αποτελέι μέρος μιας θεωρίας, είναι δηλαδή μια υπόθεση.

Επειδή ακριβώς η προσοχή μας επιδρά άμεσα πάνω στα πράγματα ("ύλη" και γεγονότα) συμβουλεύω να προσέχουμε με κάποια ακρίβεια το τι επιτρέπουμε να εισέρχεται στη "συσκευή σκέψης" μας. Μια υγειηνή στις σκέψεις είναι καθ'όλα χρήσιμη. Προ πάντων όμως δεν πρέπει να αισθανόμαστε ως θύματα. Οφείλουμε να σχεδιάζουμε τον "νέο κόσμο μας"/ τη νέα "πραγματικότητα" με χαρά. Όχι κατά το σλόγκαν „Λοιπόν, τώρα είμαι θεϊκός. Δε χρειάζεται να κάνω τίποτε.“ Καθώς σταματάμε να δεχόμαστε τους προγραμματισμούς μέσω των ΜΜΕ και να απελεθερωνόμαστε- μην επιτρέπεται να καταναλώνει και να κατευθύνει το κοσμικό-Management τη λογική μας. Αφήστε τη λογική να ανακάμψει εκ νέου εντός της σιωπής και συνειδητοποιήστε πως η φύση της πραγματικότητας αντιδρά στη συνείδηση. Η συνείδηση μας διατηρεί σταθερή την πραγματικότητα όσων γνωρίζουμε! Δυστυχώς στην κοινωνική μας συνείδηση δεν είναι πλέον δυνατή καμία επανάσταση. Εκεί υπάρχουν και δρουν μόνον προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν και μπορούν να ξανα-χρησιμοποιηθούν. Εμείς επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά αυτά τα προγράμματα. Στην καλύτερη περίπτωση προσαρμόζονται σε άψυχα και δίχως πνεύμα προγράμματα.

Με αυτή την πραγματικότητα είναι σαν να έχουμε κολλήσει μέσα σε μια σαπουνόφουσκα και να καθόμαστε στο κέντρο της. Θεωρούμε το περιεχόμενο αυτής της σαπουνόφουσκας ως ολόκληρη την πραγματικότητα μας. Αυτό τον καιρό αρχίζει να δυαλύεται αυτή η σαπουνόφουσκα. Σαν απροετοίμαστους ενοίκους της σαπουνόφουσακας, αυτή η δυάλυση μας φαίνεται εξαιρετικά απειλητική. Σαν να μας "κλέβουν" τη βάση της ύπαρξης μας. Με αυτή την οπτική -που τροφοδοτείται με φόβο- σίγουρα δεν θα εμποδίσουμε τη διαδικασία δυάλυσης. Ο φόβος μας στερεί την πρόσβαση στην πνευματική μας καθοδήγηση. Ακριβώς αυτή η πνευματική καθοδήγηση είναι όμως που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε την ολότητα μας. Από αυτή την οπτική η μεταμόρφωση μας φαίνεται σαν ένα λυτρωτικό και εξαιρετικά χαρούμενο γεγονός. Αναγνωρίζουμε πως με την δυάλυση της σαπουνόφουσκας απομακρύνονται και οι παρωπίδες μας. Αναγνωρίζουμε την αληθινή θεϊκότητα μας!

_______

Ζητείστε το e-book του βιοφυσικού Dieter Broers 
(Σύντομα και σε κλασική μορφή βιβλίου)


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ