24 Οκτ 2010

Νέο Δίκτυο- Κοινωνία Δημιουργών Πραγματικότητας!

Αγαπημένοι φίλοι του ΤΟΞΟΤΗ 
και μέλη της παγκόσμιας ομάδας "Μπλέ Ουρανοί" -Co-Creating Realities,

όπως σας είχα ενημερώσει, προκειμένου να υπάρχει ένας ενιαίος χώρος για την ενημέρωση, την επικοινωνία και την αναταλλαγή γνώσεων στα πλαίσια της "Συν-Δημιουργίας" της αρμονικής πραγματικότητας που επιθυμούμε, δημιουργήθηκε αρχικά ένα blog για την ενημέρωση της ομάδας μας. http://creating-realities.blogspot.com

Η αρχική πρόθεση ήταν να μην περιοριζόμαστε στα πλαίσια του facebook μιας και δεν ήταν όλα τα μέλη της ομάδας μας μέλη του "facebook".

Μετά και το δικό μου αποκλεισμό από το facebook, (όπου πλέον αναπαράγονται απλώς αυτομάτως οι αναρτήσεις του Τοξότη σαν να τους έχω στοιχειώσει μολονότι με απέκλεισαν :)) και επίσης λαμβάνω τα σχόλια των εκεί φίλων δίχως όμως να έχω δυνατότητα απόκρισης αφού δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση...) θεώρησα πως ακόμη καλύτερο εργαλείο για την παγκόσμια ομάδα μας είναι να έχουμε το δικό μας δίκτυο, όπου θα μπορούμε να συλλέξουμε αξιόλογο υλικό που αφορά τη θεραπεία και μετουσίωση του κόσμου και της πραγματικότητας μας, αλλά και τη συνειδητή Δημιουργία.

Έτσι δημιουργήθηκαν σήμερα δύο τόποι  με το εργαλείο ning  με τίτλο "Creating our Reality", προκειμένου να καλύψουμε αρχικά τα μέλη μας:
α) στην Ελληνική γλώσσα http://creatingrealities.ning.com/
και 
β) στην αγγλική  http://creatingrealities2.ning.com/

είστε ελεύθεροι και σας καλώ να συμμετέχετε και στις δύο σελίδες προσφέροντας στη ΣΥΝ-Δημιουργία. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πέρα από το αυτονόητο τήρησης της ενότητας που πραγματευόμαστε και των θεμάτων της- πάντα με σεβασμό και με διάθεση ενότητας. 


Στις σελίδες ning μπορεί το κάθε μέλος να έχει το δικό του ιστολόγιο, 
  • υπάρχει χώρος συζητήσεων, 
  • μπορούμε να ανεβάσουμε βίντεο,
  • φωτογραφίες και 
  • κείμενα 
  • Προτάσεις, σχετικά βιβλία κτλ που να υποστηρίζουν την κατανόηση του τρόπου επέμβασης μας στα πλαίσια του "πνευματικού ακτιβισμού" και της μεθόδου συνειδητής δημιουργίας της πραγματικότητας.
  • Επίσης εκεί μέσα μπορούν να δημιουργηθούν μικρότερες υπο-ομάδες που να μελετούν και να συντονίζονται για την αντιμετώπιση ενός συγκεκριμένου θέματος. Π.χ. οι συντονισμοί της Κυριακής που ξεκίνησαν σαν "Μπλε Ουρανοί" θα μπορούσαν να θεωρηθούν μια τέτοια "υπο-ομάδα" της Δημιουργίας "Νέας Πραγματικότητας" που ασχολούνται κυρίως με την ατμόσφαιρα και τον ουρανό...
Επέλεξα να πρέπει να γίνει μέλος κάποιος για να μπορεί να δει το περιεχόμενο των σελίδων (πέραν της αρχικής) ούτως ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε εκεί μέσα ακόμη και τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις μας κατά τους συντονισμούς της Κυριακής, όπως το ζήτησαν αρκετά από τα μέλη, δίχως τους "περίεργους" ανάμεσα μας.

 Έτσι παρακαλώ όλα τα μέλη της ομάδας "Μπλε Ουρανοί" από τη σελίδα του facebook να μεταβούν πλέον στις σελίδες ning για τη συνέχεια του έργου και των συντονισμών μας.

Ήδη έχουν αποσταλεί οι πρώτες προσκλήσεις και συνεχίζουμε!

Στο κεντρικό μπλογκ (http://creating-realities.blogspot.com/) στόχος μας είναι να παρέχουμε μεταφρασμένο το υλικό σε όσο το δυνατόν περισσότερος γλώσσες για να αγκαλιάσουμε τον πλανήτη μας ολόκληρο.
Π.χ. η ρωσσική, η ισπανική, η ιταλική γλώσσα, όπως και η γαλλική ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα που ομιλείται στην ασία θα αποτελούσαν πολύ καλές συνέχειες στην προσπάθεια μας. Όσοι μπορείτε να μεταφράσεται τα κείμενα στις καρτέλες "Μπλε Ουρανοί" και "Τεχνικές LIVE αντιμετώπιση ψεκασμών (chemtrails)" ας το κάνετε για να τις προσθέσουμε.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη δυναμική συμμετοχή σας και τις διαστάσεις που λαμβάνει η ομάδα μας και γνωρίζω πως σύντομα θα έχουμε κάνει το γύρο του κόσμου!

Με αγάπη και δύναμη
Συν-Δημιουργούμε τη Νέα Πραγματικότητα

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ