21 Οκτ 2010

Συν-δημιουργώντας την πραγματικότητα μαςΜε μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ένα ακόμη βήμα στα πλαίσια της πολύ όμορφης δράσης μας που ξεκίνησε με την ονομασία "Μπλέ Ουρανοί".


Ήδη έχουμε συντονιστεί για δύο συνεχόμενες Κυριακές περισσότερα από 100 άτομα από όλο τον κόσμο εστιάζοντας στην πραγματικότητα των καθαρών μπλέ ουρανών που θέλουμε να βιώνουμε. Η μέθοδος που εφαρμόζουμε μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή πνευματικού ακτιβισμού, καθώς η ιδέα προέκυψε από τη σύνδεση των πολυετών κινητοποιήσεων και προσπαθειών μας που στόχευαν στην παύση των χημικών αεροψεκασμών με τις διαπιστώσεις μας σε πνευματικά ζητήματα και συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο δημιουργείται η "κοινή μας πραγματικότητα".

Δεδομένου πως πολλά από τα μέλη της ομάδας δεν χρησιμοποιούν το facebook θεώρησα σωστό να δημιουργηθεί μια αυτόνομη σελίδα σε πολλές γλώσσες, όπου να μπορούν όλοι:
  • να ενημερώνονται
  • να συμμετέχουν
  • να σχολιάζουν τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους από τον κάθε συντονισμό, 
  • αλλά και να συνδράμουν ενεργά στην προσπάθεια συλλογής υλικού που να ενισχύει με βίντεο ή κείμενα από επιστημονικές ή άλλες έρευνες την  αποτελεσματικότητα της συνειδητής δημιουργίας. 

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα μας εστιάζοντας συστηματικά σε αυτό που θέλουμε.

Θεωρώ πως καλό είναι να υπάρουν και συν-διαχειριστές στη σελίδα αυτή για να μοιραζόμαστε την εργασία και επίσης θα ήταν καλό να προσφέραμε τις αναρτήσεις μας και σε άλλες γλώσσες πέραν της αγγλικής και της γερμανικής -οπότε πέρα από τη συμμετοχή σας στον οραματισμό, ζητώ την συνδρομή σας και στην οργάνωση του πρότζεκτ αυτού.

Η σελίδα μας λοιπόν είναι η: http://creating-realities.blogspot.com και περιμένουμε εκεί κάθε συνειδητό άνθρωπο του πλανήτη που θέλει να δράσει και να συμμετέχει στη δημιουργία μιας αρμονικής πραγματικότητας στον κόσμο μας.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ