8 Οκτ 2010

Δημοτικές εκλογές: ΩΡΑ για ΕΝΙΑΙΑ ψηφοδέλτια καθαρής Ελληνικής Δημοκρατίας!

Η ψήφος μας είναι η φωνή μας.
Θέλουμε να ακουστεί και παίρνουμε την ευθήνη της ζωής μας στα χέρια μας.
Αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ για τη ζωή μας.
Πως? Μα με μονιασμένες συζητήσεις και ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ! ...

Όπως συμβαίνει συμφιλιωτικά σε ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους παγκοσμίως, οι πολίτες (όχι υπήκοοι) της αμεσοδημοκρατικής Ελβετίας στις εκλογές έχουν δικαίωμα να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο με οποιοδήποτε συνδυασμό υποψηφίων από οποιοδήποτε κόμμα ή ανεξάρτητους. Επίσης μπορούν να βάλουν διπλό σταυρό σε όσους θεωρούν ιδιαίτερα ικανούς.
Για να αμυνθούν δημιουργικά στη διχόνοια (όπου οδηγεί το πολυδιαφημιζόμενο και πολυέξοδο ρωμαιοαγγλικό σύστημα των αντίπαλων κομματικών ψηφοδελτίων), οι κάτοικοι πολλών δήμων 

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνονται δημοτικές εκλογές αποφασίζουν κάτι πολύ απλό, που ήδη εφαρμόζεται σε αμέτρητους συλλόγους:

βάζουν όλους τους υποψήφιους, ανεξάρτητα από πολιτικό χώρο, σε ένα ψηφοδέλτιο.
Έτσι ούτε προεκλογικοί ανταγωνισμοί, έξοδα, μυστικές συνεννοήσεις κλπ δηλητηριάζουν τη ζωή τους
, ενώ αφήνουν και μια παρακαταθήκη συνέχειας για όσους στο παρόν και το μέλλον θελήσουν να δουν τα ευεργετήματα της διάδοσης του Συμφιλιωτικού ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ !

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνονται δημοτικές εκλογές, σε ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΥΣ κατεβαίνει ενιαίο ψηφοδέλτιο!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ για το 2006 αυτοί οι δήμοι ήταν 28:
Αν. Αττική – Συκαμίνου
Γρεβενά – Αβδέλλας
Δωδεκανησου – Αστυπάλαιας, Λειψών
Ιωαννίνων - Βαθυπέδου
Λάρισας Καρυάς
Λευκάδας Καστού
Είναι ο μόνος πανάρχαια δοκιμασμένος τρόπος (από την εποχή του Σόλωνα!) να αποδώσουν τα μέγιστα οι φιλότιμοι στην κοινωνία, να σταματήσει ο κανιβαλισμός και να αντιμετωπίζεται ενωτικά με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κάθε αντιξοότητα, αφού συμμετέχουμε όλοι στις συζητήσεις και τις λύσεις, χωρίς διάκριση πλούτου, μόρφωσης, μυϊκής δύναμης. Παράλληλα, όσοι ανανούριστοι αυτο-καταστροφικοί προσπαθούν με δόλο να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις (και συκοφαντούν τις απόπειρες διάδοσης της πραγματικής δημοκρατίας) γίνονται εύκολα αντιληπτοί και αποθαρρύνεται η αντικοινωνικότητα, με την ενθάρρυνση της ανιδιοτέλειας.
Τέλος, όπως φαίνεται από τη γενναία αυτή απόφαση, το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ μπορεί να επεκταθεί ειρηνικά ακόμα και αν δεν το προβλέπει η υπάρχουσα ατελής νομοθεσία, και να οδηγήσει με υπομονή και επιμονή σταδιακά στην αποκατάσταση κοινοτικής ασφάλειας και αλληλεγγύης.

Οι 3 πρώτες εκλογές από το 1821 ως το 1827, και τα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα (1822-Επιδαύρου, 1823-Άστρους, 1827-Τροιζήνας), ακολούθησαν τη συμβουλή τού Ρήγα (άρθρο 37 στη Νέα Πολιτική Διοίκηση-Σύνταγμα, όπως και του Καποδίστρια), και εφάρμοσαν ΘΑΡΡΑΛΕΑ το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, δείχνοντας ξανά στους λαούς, όσους μπόρεσαν να το μάθουν, ότι εκτός από την αυτο-καταστροφική εγωμανία των ανανούριστων διχαστικών, υπάρχει και ο ευεργετικός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δρόμος τής ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ και της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ! Ο κοινοβουλευτισμός χωρίς συχνά δημοψηφίσματα και ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, δεν είναι δημοκρατία, παρά ένα φοβικό καθεστώς υπό κατάρρευση.
Σήμερα, παράλληλα με τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που εφαρμόζουν σε όλη τη Γη το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο

περισσότερα παραδείματα και ενεργά ΕΝΙΑΙΕΣ προσπάθειες εδώ

Διαδόστε το και εφαρμόστε το!!! ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ