11 Σεπ 2010

Λευκή κορδέλα

Άλλη μία πολύ όμορφη σελίδα αντίστασης, η Λευκή Κορδέλα, προστέθηκε στον ιστοχώρο και μαζί με τις προσπάθειες που προηγήθηκαν (όπως του Συντονιστή και του getgreeceback,)προς αυτή την κατεύθηνση και δίνουν βήμα, ιδέες και παλμό για το ξύπνημα του Έλληνα. Επισκεφτήτε την και εμπνευστείτε να κινητοποιηθείτε έστω και συμβολικά φορώντας τη λευκή κορδέλα για αρχή...

Κλείστε επιτέλους τα χαζοκούτια της τηλεοπτικής πλύσης εγκεφάλου! Δεν μας ενδιαφέρουν όσα λένε οι πολιτικοί ηθοποιοί που πληρώνονται για να παίξουν το ρόλο τους στο "έργο" της λεηλασίας της Ελλάδας.
 
Αναζητήστε τέτοιες σελίδες που να ανοίγουν το νου και την καρδιά και να εμπνέουν στην ανάληψη ευθύνης. Φέρουμε ευθήνη βαριά. Εμείς ζητάμε την Ελλάδα μας πίσω Εδώ και Τώρα. Αν δεν κινητοποιηθούμε για να συσπυρωθούμε ως Έλληνες, Άυριο δεν θα υπάρχει η Ελλάδα για τα παιδιά μας. Μήν ακούτε τα ψέματα τους- ρωτήστε να μάθετε "σε ποιόν χρωστάμε", ενημερωθείται ποιοί είναι πίσω από το ΔΝΤ και τα τραπεζικά καρτέλ, πίσω από την άθλια παιδεία και τον ευνουχισμό των Ελήνων... Χρησιμοποιείστε το ιντερνετ για να ερευνήσετε και να βρείτε την αλήθεια, αλλά και την παρέα, την ομάδα που στον τόπο διαμονής σας ήδη αντιστέκεται στα κακώς κείμενα.

Σήμερα, τώρα αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλο και Όλοι μαζί προχωράμε Μαζί να κάνουμε την Ελλάδα μας και πάλι το Φως του κόσμου. Έξω από κόμματα. Τιμωρήστε τους -γιατί τα κόμματα οδήγησαν τη χώρα στην παρακμή και την άγνοια του τι εστί Έλλην. Όποιο και να διαλέξεις, όποιο και να ψηφήσεις υπογράφεις την καταδίκη της χώρας σου.

Κανένα κόμμα- γυρίστε τους την πλάτη, μην τους ακούτε ακόμη κι αν είναι συγγενείς σας, ακόμη κι αν είναι το "μέσον" για μια "θεσούλα"- αυτή τη θεσούλα τη χρεώνεται η χώρα και το παιδί σου. Σε εμπαίζουν- μην πας να ψηφήσεις, γιατί η ψήφος σου είναι η δύναμη και η φωνή σου. Ήδη σε κορόϊδεψαν τόσες και τόσες φορές με αποκορύφωμα τις τελευταίες βουλευτικές που μας παρέδωσαν στο στόμα του λύκου (ΔΝΤ)...

Τέλος τα θέατρα και οι παράλογες φαμφάρες. 

Η ψήφος μας είναι το κλειδί (και προηγουμένως η ορθή ενημέρωση μας με δική μας πρωτοβουλία και όχι από τα τηλεοπτικά παράθυρα)- Διαβάστε εδώ:

Το κλειδί, για να πάψει η εκμετάλλευση των λαών

 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ