10 Σεπ 2010

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !


ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !

Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

Τα ψέματα τελείωσαν ! Στις προσεχείς εκλογές ,οι Έλληνες θα βρεθούμε μπροστά σε ιστορικό μεταίχμιο .Θα είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. Μετά, μόνο με όπλα (και ό,τι αυτό συνεπάγεται ) θα μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα , βλέπε τον πλήρη εξευτελισμό της ζωής μας και την οριστική πτώχευση της χώρας μας και των παιδιών μας.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ (ΔΗΘΕΝ) ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ όπως θέλουν να τις εμφανίσουν οι πράκτορες των Rothschild και του ΔΝΤ που φωλιάζουν στην κυβέρνηση παπανδρέου.

Οι υποψήφιοι των δύο μεγάλων κομμάτων όχι μόνο πρέπει να καταψηφιστούν , αλλά ούτε καν να μπορέσουν να μιλήσουν ,ούτε να εμφανιστούν σε συγκεντρώσεις !

Ντομάτες ,αβγά (από τα φθηνά) και αποδοκιμασίες , πρέπει να είναι η καθημερινότητά τους !

Υπερψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ (όσο άξιοι και αν είναι) θα σημαίνει κατ’ ουσία δήλωση αποδοχής – “αντοχής” , όπως το θέτει ο γιωργάκης – του μνημονίου και μην αισθάνεστε άσχημα γι αυτό .Κάθε περιφερειάρχης και κάθε δήμαρχος ,στην πράξη δεν θα έχει καμιά δυνατότητα παρέμβασης και άσκησης πολιτικής και το μόνο που θα κάνει είναι να …διαχειρίζεται τα ανύπαρκτα χρήματα του μνημονίου ! Άρα αλλού είναι ο στόχος !

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Σ’ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ - ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ – ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ !!!

Ο λαός πρέπει να υπερψηφίσει άλλες υποψηφιότητες (όποιες θέλει) των μικρών κομμάτων και όχι λευκό .Οι εκλογές αυτές είναι πολιτικές : Πρέπει το μνημόνιο και το κυβερνών κόμμα των εξαγορασμένων ,να καταβαραθρωθεί ! Πρέπει το φαύλο αυτό πολιτικό κατεστημένο να ηττηθεί κατά κράτος !!!

Σ’ αυτές τις εκλογές ,ψηφίζουμε ή όχι ,τον άνθρωπο ,που πρωτοτύπησε στο ψέμα , όταν ,άλλα σοσιαλιστικά και αναπτυξιακά έταζε προεκλογικά και άλλα νεοφιλελεύθερα και αισχροκαπιταλιστικά έκανε (και συνεχίζει να κάνει) μετά !

Ψηφίζουμε ναι ή όχι ,στην ολοκλήρωση της υποδούλωσης και της εξαφάνισης του Έθνους μας από τους ,πράκτορες των τραπεζιτών και του ΔΝΤ, υπουργούς πλέον της κυβέρνησης παπανδρέου !

Ψηφίζουμε ναι ή όχι ,στη οριστική πτώχευση που ο γιωργάκης διατεταγμένα επιχειρεί και φαίνεται πως επιτυγχάνει !

Ψηφίζουμε ναι ή όχι ,στους ανθρώπους που αισχρά κατακρεούργησαν τους φτωχούς, για να γίνουν πλουσιότεροι οι …ζάμπλουτοι ,μέσα από ασφαλιστικά και άλλα, υπέρ των λίγων, νομοσχέδια !

Ψηφίζουμε ναι ή όχι ,στους ανθρώπους που αποτελούν το Δούρειο Ίππο των Rothschild ,της Goldman Sachs και του Soros στη χώρα μας και φορούν την τήβεννο των κυβερνόντων. Σημειώστε ότι ο γιωργάκης έχει συμβούλους (πόσους ποιός ξέρει !) πρώην αξιωματούχους των παραπάνω …κρεοπωλείων !?

Στις επόμενες εκλογές τιμωρούμε ή όχι τους ψεύτες και τους καταχραστές του Δημοσίου χρήματος .Τιμωρούμε ή όχι τους ανθρώπους που – βάσει σχεδίου – οδηγούν σε αφανισμό τη μεσαία τάξη ,καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και καταχρέωσαν τη χώρα μας (εμάς και τα παιδιά μας δηλαδή) με δάνεια, που είναι μαθηματικά αδύνατον να αποπληρωθούν !

Στις επόμενες εκλογές ραπίζουμε ή όχι, τα …όντα που μας …“εξασφάλισαν” 280 € (πληθωριστικά κιόλας) σύνταξη μετά από 40 χρόνια δουλειάς (!?),(Ποτέ δηλαδή ! )

Ψηφίζουμε ναι ή όχι ,στην Υπουργό παιδείας που έλαμπε όταν ανακοίνωνε με απίστευτη χαιρεκακία ότι φέτος θα προσληφθούν …κάποιες χιλιάδες εκπαιδευτικών λιγότεροι , λες και πρόκειται για καυσόξυλα στο τζάκι της λέσχης bildelberg που “συχνάζει” και …επιμορφώνεται !

Στις επερχόμενες εκλογές ,καταποντίζουμε αυτούς, που κόντρα στο Ελληνικό σύνταγμα ,στο Ευρωπαϊκό δίκαιο και τις δημοκρατικές αρχές (Οκτώβριο βγαίνει η απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας ,για τη συνταγματικότητα ή όχι του Μνημονίου) ,υποθήκευσαν και σκοπεύουν σε λίγο να ξεπουλήσουν σε εξευτελιστικές τιμές ,τον πλούτο του Ελληνικού Κράτους ,τον πλούτο του λαού δηλαδή, ώστε να φέρουν σε πέρας την αποστολή για την οποία τους επέλεξαν και σκηνοθέτησαν.

Σε αυτές τις κατ’ επίφαση “αυτοδιοικητικές” εκλογές δεν ξεγελιόμαστε από …ευσεβείς προρρήσεις για ανάκαμψη που θα προέρθει …κάπως ! Ξέρουμε πως η οικονομία σχεδιασμένα έχει μπει στο γνωστό νομοτελειακό φαύλο κύκλο της ύφεσης (νομισματικής στρέβλωσης) - που συνοδεύεται κιόλας από στασιμοπληθωρισμό - και μαθηματικά είναι καταδικασμένη. (Πρόκειται ακριβώς για την ίδια κατάσταση που υπήρχε λίγο μετά την οικονομική κρίση του ’29 –‘ 30 , όπου ενώ έπρεπε να αυξηθεί η προσφορά χρήματος ,για να καταπολεμηθεί η ύφεση ,αυτή ,μειώθηκε (από τις τράπεζες) ακόμα περισσότερο ,προκαλώντας επιδείνωση της κρίσης και έτσι ,την επιδιωκόμενη υφαρπαγή όλων σχεδόν των περιουσιακών στοιχείων των φτωχών στους οποίους πρόσφεραν ανεργία ,λουκέτα και δυστυχία ).

Η κατάσταση θα εξελίσσεται κάπως έτσι :Το ΑΕΠ θα μειώνεται λόγω έλλειψης επενδύσεων και παραγωγικότητας ,η ανεργία θα αυξάνει συνεχώς ,άρα η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών και η ζήτηση θα μειώνεται ,άρα επιχειρήσεις θα κλείνουν ,τα έσοδα του κράτους θα παρουσιάζουν ολοένα και μεγαλύτερη υστέρηση (και από ΦΠΑ) και έτσι θα επιβάλλονται νέα μέτρα και περικοπές εισοδημάτων τα οποία θα επιρρώνουν εκ νέου την μείωση της ζήτησης και την περαιτέρω μείωση εσόδων για το κράτος .

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι τόκοι των επανωτών δανείων (παλιών και νέων) θα κεφαλαιοποιούνται, το δημόσιο έλλειμμα θα παρουσιάζει αύξηση (και ως ποσοστό του ΑΕΠ) ,οι “αγορές” (δηλαδή οι ίδιοι άνθρωποι που μας πτωχεύουν) φυσικά δεν θα μας δανείζουν καν και έτσι θα έρθει η “μεγάλη στιγμή” που θα πάμε σε οριστική πτώχευση , η οποία θα προσπαθήσουν να είναι …“ελεγχόμενη” (αργή ,άρα ανεπαίσθητη , για να μην επαναστατήσει ο λαός) . Έτσι, θα αρχίσει κάτω από το χαλί και με διαδικασίες εκτός του συντάγματος, που δεν θα δημοσιοποιούνται καν ,το πλιάτσικο του εθνικού μας πλούτου, και της εθνικής μας κυριαρχίας ! Ο γιωργάκης ήδη έδωσε “δείγμα γραφής” στον ανασχηματισμό : “Φώναξε” στο νέο υπερμέγεθες κυβερνητικό σχήμα ,όσο γινόταν περισσότερους για δύο λόγους : Πρώτον για να φάνε τα τελευταία ψίχουλα όσο το δυνατόν περισσότεροι ,τώρα που μπορεί πρόωρα να πλησιάζουνε στο τέλος ,στην πλήρη δηλαδή εκλογική καταβύθιση του ΠΑΣΟΚ και δεύτερο ,να καταστήσει συνένοχους όσο το δυνατόν περισσότερους , ώστε να επιμεριστεί η οργή του λαού και οι ευθύνες ,αλλά και να έχει προστάτες – υποστηρικτές αυτούς που …έφαγαν μαζί και ανέλαβαν υπουργεία …Τι θα κάνει δηλαδή ο λοβέρδος ,δεν θα υπεραμυνθεί την πολιτική παπανδρέου ,όταν ο ίδιος ήταν χασάπης της …Συγνώμη υπουργός της ήθελα να πω….

Σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να απαντήσουμε αν θέλουμε αυτό το σενάριο να γίνει βεβαιότητα, ή αν πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα χέρια μας.70 δις € μαζί με άλλα υπερδιπλάσια κέρδη βρίσκονται “εγκλωβισμένα” στις τράπεζες ,για τη “στήριξη” (λέει) του τραπεζικού συστήματος. Στην πραγματικότητα ,βρίσκονται εκεί βάσει του ίδιου σχεδίου για να μειωθεί η προσφορά χρήματος και έτσι να …σιγουρευτεί η πτώχευση και η μεταφορά πλούτου (βλέπε κλοπή) που επιδιώκεται.

Οι τράπεζες είχαν αύξηση του ενεργητικού τους πέραν του 100% (καταμεσής της κρίσης) και νέα υπερκέρδη και δεν κληθήκαν από τον γιωργάκη να συνεισφέρουν ούτε 1 € στην οικονομία μέσω μιας έκτακτης φοροεισφοράς (?!) ελάχιστης γι αυτές ,αλλά σωτήριας για το κράτος μας.

500 δις € διακινούνται μέσω offshore (υπεράκτιων) εταιριών ,ενώ το δημόσιο έλλειμμα είναι κοντά στα 330 δις € και το κράτος έχει …υστέρηση εσόδων από συνταξιούχους και μισθωτούς ,τους οποίους ξανατιμωρεί με νέα χαράτσια !!!

Αν σκεφτείτε ότι όλα αυτά γίνονται για ζωγραφισμένα χαρτιά (για κοπανιστό αέρα δηλαδή) η αποκλειστική έντοκη κοπή των οποίων παραχωρήθηκε ,από ξεπουλημένες κυβερνήσεις σε ιδιώτες , καταλαβαίνουμε ένα πράγμα :

Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα “χρήμα” ! Το σημερινό ειδικά χρήμα δεν έχει καμία εσωτερική αξία ,είναι ζωγραφισμένο χαρτί ! Όλα είναι ένα εκνευριστικά απλό και αισχρό κόλπο ,που χρησιμοποιεί εξωφρενική απαίτηση επιτοκίου κοπής και δανεισμού χρήματος από ιδιώτες – τραπεζίτες στα κράτη και λογιστικούς αριθμούς στους υπολογιστές !

Δεν κάνουν ό,τι κάνουν για το …“χρήμα”. Αυτό το έχουν οι ίδιοι στις τράπεζές τους και κόβουν επίσης και νέο όσο θέλουν, ποιος θα τους ελέγξει ; Οι ανά τον κόσμο διορισμένοι από αυτούς (με υπαλληλική σχέση) πρωθυπουργοί σαν το γιωργάκη ,ή τα πλήρως ελεγχόμενα απ’ αυτούς ΜΜΕ ;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ : ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ,ΤΟ ΟΠΛΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ :

Α) ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ (κλοπή δηλαδή) ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ , ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ,

Β) ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΥΝΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΑΙΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ

Γ) Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ !!!

Βρίσκουμε ένα φτωχό στόχο ,τον δανείζουμε ,ξέροντας ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεχρεώσει το δάνειο, τον πτωχεύουμε και έτσι ορμάμε “νόμιμα” στις πηγές πλούτου που έχει και χρειαζόμαστε ! Είναι απλό και παλιό ,όσο οι Rothschild !

Το θέμα είναι τι θα κάνουμε στις επόμενες εκλογές και πως θα περάσουμε το μήνυμα ότι ο Έλληνας ξύπνησε ,κατανοεί τι γίνεται στο περιβάλλον του και αντιδρά δυναμικά !

ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ) ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ …ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ …ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ !!!

Τώρα ξέρουμε και δε φοβόμαστε τη μετά μνημονίου εποχή ! Τίποτε δεν θα πάθουμε ,κανείς δεν μπορεί να μας κάνει τίποτε αν δεν είμαστε ηλίθιοι ! Αυτά που θα χάσουν με την έξοδό μας από το μνημόνιο την Ε.Ε και το Ευρώ ,είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα κερδίσουν κυνηγώντας μας !

(Θυμίζω ότι στην Ε.Ε ,δεν υπάρχει καν πρωτόκολλο, που να προσδιορίζει τις διαδικασίες αποχώρησης μιας χώρας !)

Δεν θα πάθουμε τίποτα ,δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα !!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!

Λιότσιος Σ.Βασίλης

Καθηγητής ΟικονομικώνΥΓ : Οι προτάσεις - λύσεις και ενέργειες στην (κατ’ ευχήν πλέον) περίπτωση που βγούμε από την Ε.Ε και το μνημόνιο, έχουν κατατεθεί σε παλιότερα άρθρα μου και πιστέψτε με είναι πολύ εύκολες και απλές, όπως πραγματικά είναι και η επιστήμη της οικονομίας !

ΥΓ 2 : Θα δείτε ότι σε λίγο θα ξεσπάσει…“κάτι” στο χώρο της αριστεράς, που θα τους “διασπάσει” δήθεν (όπως λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές …ξέρετε !) και έτσι τα ΜΜΕ θα επιβάλλουν στους ψηφοφόρους την εξής λογική : “…άντε ,να μην ψηφίσεις τον γιωργάκη που, τι να κάνει κι αυτός ο καημένος …δε γίνεται αλλιώς...Και να ψηφίσεις ποιους ; …Αυτοί είναι διαλυμένοι…!; Απ’ την άλλη (προσέξτε το σκηνικό !) ,το ΚΚΕ τα λέει …ξύλινα , ζητάει να φύγουμε από την ΕΕ – που σβήσαμε αν μας διώξουν – και να πάμε πού ; που θα βρούμε …λεφτά ; Θα πτωχεύσουμε ,τρόμος ,άρα… πάλι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ! Ναι στο μνημόνιο δηλαδή , αφού και οι δύο ,ο ένας αναφανδόν και ο άλλος “ναι μεν αλλά” (ναι δηλαδή !) έχουν αποστολή να το επιβάλλουν !

Παρακολουθείστε αυτήν την παράσταση που ,είμαι σίγουρος ότι θα ξεσπάσει και θα καταλάβετε τι εννοώ όταν λέω πως η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή ,είναι η χώρα με τους περισσότερους ,ανά τετραγωνικό μέτρο ,πράκτορες !!!

ΥΓ 3 : Ο …άλλος ,ο κωσταντόπουλος ; Αφού ξεφτιλίστηκε πολιτικά αποδεχόμενος ,σαν καλός υπάλληλος ,τη θέση του “προέδρου” της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον πολιτικό του εχθρό τον καπιταλιστή βαρδινογιάννη, τώρα πετάχτηκε σαν στημένη λεμονόκουπα με απόφαση μιας νυκτός των βιομηχάνων ! Τι εξευτελισμός για έναν πολιτικό άντρα, πρώην αρχηγό αριστερού κόμματος ! Άραγε , ήτανε και τότε υπάλληλός του, τι λέτε ;

ΥΓ 4 : Η χρήση μικρών γραμμάτων στα κύρια ονόματα των παραπάνω πολιτικών ,τραπεζιτών και επιχειρηματιών είναι εσκεμμένη και έχει απόλυτη σχέση με την …πραγματικότητα ! 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ