6 Σεπ 2010

Πολύ σοβαρά τα πράγματα... ΑΛΛΑ! κανένας λόγος ανησυχίας- Υπάρχει ήδη μια θεϊκή αρμονία και τάξηΜου εστάλησαν τα παραπάνω βίντεο, τα οποία διαδίδονται από πολλά μηνύματα και ιστοχώρους και τα ανέρτησα δίχως σχόλιο. Ωστόσο θαρρώ πως καλύτερα είναι να υπάρχει και ένα στίγμα του Τοξότη εδώ, το οποίο εκφράζεται μέσα από το "Όνειρο" πολύ όμορφα ως εξής:


εδάφιο:

1.6. Η θετική νοοτροπία βασίζεται στην επίγνωση, πως στον κόσμο υπάρχει ήδη μια θεϊκή Τάξη και πως όλα όσα είναι απαραίτητα για τη Ζωή υπάρχουν ήδη. Όποιος αναγνωρίζει... αυτή την αλήθεια, είναι ευγνώμων και δεν προσπαθεί να «βελτιώσει» τίποτα κατά τη δική του εγωιστική θέληση –ζει με μια ειρηνική, γαλήνια πνευματική στάση και ανοίγεται έτσι για βαθύτερες όψεις της ζωής. Αυτή η συμφωνία –ότι πράγματι υπάρχει θεϊκή τάξη- (αρμονία), φέρνει μαζί της ικανοποίηση και εσωτερικό αίσθημα ευτυχίας.

Άρα- ουδέν λόγος ανησυχίας για ότι κι αν "προφητεύτηκε", ότι κι αν "λένε" "ειδικοί" και/ή "γνώστες"- ή "φίλοι φίλων" κτλ. Υπάρχει ήδη Θεϊκή Αρμονία. Υπάρχουν ήδη πολλές παράλληλες δράσεις ανθρώπων και μικρών ομάδων που από αγάπη για την αρμονική ζωή και την επιστροφή στη φύση κάνουν ήδη θαυματα! Εκεί να εστιάζουμε και να χαιρόμαστε δημιουργώντας και όχι να παραλλύουμε από "φόβο" για οτιδήποτε ακούμε. Ανθρωπιά και χαμόγελο πάνω από όλα.

Εκτός αυτού γνωρίζουμε πως η πραγματικότητα δημιουργείται από το που εστιάζουμε. Οπότε αν κάποιοι θέλουν να εστιάσουμεσε άσχημες προοπτικές είναι προφανώς επειδή εκείνοι θέλουν μια τέτοια άσχημη πραγματικότητα "καμωμένη" από τη δική μας εστίαση φόβου και ανησυχίας σε αυτή την "διάσταση πραγματικότητας".

Ας μην ξεχνάμε πως ο φόβος είναι το αντίθετο της αγάπης. Φόβο και καταστροφές "προφητεύουν"? 
Αγάπη και αλληλεγγύη απαντάμε εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε το "'Όνειρο"!


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ