21 Αυγ 2010

Η λύση για την Ελλάδα εδώ και ΤΩΡΑ! (money masters)

γράφει ο Liotsiosb 

που είχα δημοσιεύσει. (αναρτώ το σχόλιο αυτό, ως ανεξάρτητη ανάρτηση γιατί αξίζει να το γνωρίζουμε όλοι μας) ]

"Όταν το 1898 μπήκαμε σε διεθνή επιτήρηση (μετά την πτώχευση του 1892 και τον καταστρεπτικό πόλεμο του 1897) οι μεγάλες δυνάμεις -που άσκησαν την επιτήρηση - το πρώτο πράγμα που επέβαλλαν ήταν η απαγόρευση στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας μας να κόψει νόμισμα.Τυχαίο ? Δε νομίζω !

Εκεί λοιπόν βρίσκεται η λύση και τώρα
  • ΑΠΟΛΥΤΗ (Ο νοών νοείτω) απαλλαγή απο τους εξαγορασμένους πολιτικούς .
  • Κατάσχεση όλων των χρημάτων που βρίσκονται στις "Ελληνικές" τράπεζες .
  • ΚΟΠΗ ΝΕΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ,νομιμοποίησή του στη συνέχεια ώστε να γίνει επίσημο νόμισμα και να πάψει η "δαμόκλειος σπάθη" της στάσης πληρωμών,
  • έξοδος απο την Ε.Ε και καταγγελία σε επίπεδο αρχηγού κράτους ότι η Ε.Ε το Δ.Ν.Τ ,η Ε.Κ.Τ .η Παγκ.Τράπεζα δεν είναι τίποτε άλλο από παραμάγαζα της FED και του διεθνούς ιδιωτικού τραπεζικού λόμπι .
Η ζημία που θα προκύψει γι' αυτούς θα είναι πολλαπλάσια και στην πραγματικότητα σε μας δεν θα συμβεί ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!! (υπάρχουν άπειρα παραδείγματα).Αντίθετα αν (που σίγουρα θα συμβεί) ένα έστω κράτος μας ακολουθήσει ,θα αλλάξει σελίδα ο πλανήτης μας με την κυριαρχία και κοπή λαϊκών άτοκων νομισμάτων (βλέπε greenback του Λίνκολντ) που δε θα δημιουργούν νομοτελειακά αναπαραγόμενο χρέος.

Είμαι καθηγητής οικονομικών και σας δηλώνω με σιγουριά πως ο μεγαλύτερος σύμμαχος του συστήματος είναι η ΑΓΝΩΣΙΑ και μετά οι εξαγορασμένες κυβερνήσεις ! Πολύ λίγοι (τουλάχιστον απο τα άρθρα που διαβάζω καθημερινά) γνωρίζουν τι είναι χρήμα (!;) και γιατί υπάρχει τόκος...Φανταστείτε (!) Αν ξέραν τι είναι χρήμα,πως πολλαπλασιάζεται , από ποιους και γιατι επιβάλλεται τόκος θα είχαν τρελαθεί ,θα ήταν στους δρόμους ! 

Το χρήμα δεν είναι τίποτε άλλα παρά το μέσο για την επίτευξη σκοπών ! Στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ !!! Ακούω τη φράση : "...ναι αλλά αυτοί θέλουν πίσω τα λεφτά τους και ...τέτοια". Χέστηκαν για τα ζωγραφισμένα χαρτιά. Αυτά έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να τα κόβουν και να τα πολλαπλασιάζουν οι ίδιοι και μπορούν να το κάνουν ό,τι ωρα θέλουν. Γι αυτούς το χρήμα είναι απλά ο μοχλός ,το όπλο που με την αυξομείωσή του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ κρίσεις και κατακλέβουν προϊόντα και ύλες.

Ποιος ξέρει ότι παραχωρίσαμε στους ιδιώτες (ουσιαστικά απο το 1913 επί Willson) το αποκλειστικό δικαίωμα να κόβουν χρήμα ; Ποιος ξέρει ότι η ΕΚΤ η FED το ΔΝΤ κλπ είναι ιδιωτικά καρτέλ χρήματος ; Ποιος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν όλα τα κράτη να έχουν δημόσιο χρέος και να χρωστούν και σε ποιον ; Ποιοι άνθρωποι είναι πάνω απο τα κράτη και τα δανείζουν ζωγραφισμένα χαρτιά με τόκο ; Πως είναι δυνατόν η ΕΚΤ (η αρμόδια να κόβει χρήμα) να χρειάζεται ,λέει ,να δανειστεί απο τις αγορές - από τους ιδιώτες δηλαδή (!!;;)- με τόκο ,για να στηρίξει τις οικονομίες των νοτίων χωρών και γι' αυτό δεν το κάνει ;

Ποιος τα καταλαβαίνει αυτά ; Βλέπετε ; Τα λένε ξεκάθαρα ,αλλά κανένας δεν τα καταλαβαίνει ,γιατί φρόντισαν πιο νωρίς να δημιουργήσουν μέσω της παιδείας αδιάφορους και άσχετους περί τα οικονομικά πολίτες .Στο σχολείο αφαιρέθηκε απο το μάθημα της οικονομίας ,το οποιο εντέχνως διώκεται,όλη η μακροοικονομία .Η ύλη δηλαδή που αναφέρεται στο ΑΕΠ ,στο τραπεζικό σύστημα,στον πληθωρισμό κλπ .Δηλαδή ο νέος των 18 ,που σε λίγο θα ψηφίσει ,δεν θα ξέρει τι θα ακούει και καταλαβαίνεται με τι έρμα θα ψηφίζει...

ΥΓ : Κάτι παντως δεν πάει καλά για τους τραπεζίτες ,κάτι φοβούνται αν κρίνω από τους "πρακτορίσκους" που σε κάθε blog επιστρατεύουν για να προκαλέσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, μην απαντάτε στον κάθε τέτοιο πρακτορίσκο (η εγκληματική ορθογραφία αποδεικνύει ότι τα κείμενα είναι μεταφρασμένα με systran από τα Αμερικανικά στα Ελληνικά) (αναφέρεται στο σχόλιο του "David"). Μην απαντάτε λοιπόν γιατί θα μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο ερωταπαντήσεων με ανθρώπους που είτε είναι άσχετοι είτε βαλτοί. Η γνώση πρέπει να κάνει προέλαση !

ΥΓ 2 : ΚΟΠΗ ΛΑΪΚΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ .ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ GUSP (Giorge US.Papandreou) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ !

ΥΓ 3 : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ , ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!(μπορείτε να βοηθηθείτε σε πρώτη φάση από το youtube : "the money masters" )

Και για να μην ψάχνετε... ορίστε και το αξιολογότατο και διαφωτηστικό Money Masters με ελληνικούς υπότιτλους


The Money Masters [Greek Subtitles] from Zeitgeist Greece on Vimeo.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ