30 Αυγ 2010

ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ?

ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ?
Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

“Κανένας δεν είναι περισσότερο δούλος ,από αυτόν ,που εσφαλμένα πιστεύει πως είναι ελεύθερος”.Wolfgang von Goethe

Δαπανήσατε ποτέ 5 λεπτά από το χρόνο σας για να σκεφτείτε τη σημερινή οικονομική παραδοξότητα ? Η αμερικανική κυβέρνηση έχει δημόσιο χρέος και χρωστά ,η γερμανική το ίδιο ,η ισπανική ,η πορτογαλική η γαλλική ,η ελληνική ,όλες (τηρουμένων των αναλογιών) .Σε ποιόν όμως χρωστάνε όλοι αυτοί ?

Που συνίσταται το δημόσιο χρέος ? Ποιοι είναι πάνω από τα κράτη και τα δανείζουν και κάτω από ποια λογική και ποια νομιμοποίηση επιβάλλουν επιτόκια δανεισμού ?

Αναλογιστήκατε ποτέ τι γίνεται σήμερα στα πλαίσια της ελληνικής “πιστωτικής στενότητας” ? Ψάχνουμε μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εναγωνίως και καταντροπιασμένοι ,ζωγραφισμένα και έγχρωμα χαρτιά ,για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και μάλιστα κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη της “στάσης πληρωμών”.
Δεν αναρωτιέται κανείς ?
Γιατί η Κυβέρνηση δεν «κόβει» (μέσω της κεντρικής τράπεζας) τον ανάλογο αριθμό δικών της χαρτονομισμάτων τα οποία στη συνέχεια θα νομιμοποιήσει και έτσι - καθώς όλοι θα τα αποδεχόμαστε ως νόμιμα αξιόγραφα - θα κυκλοφορούν στην αγορά ? Που είναι το πρόβλημα ? Ποιος δεν μας αφήνει ? Τι είναι το χρήμα τελικά ? Όλοι δεν γνωρίζετε πως είναι απλά ένα μέσο ανταλλαγής χωρίς εσωτερική αξία ? Τι μας εμποδίζει λοιπόν να εκδώσουμε δικά μας “ζωγραφισμένα χαρτιά” και να λύσουμε (τουλάχιστον) το πρόβλημα των πληρωμών ? Τι είναι λοιπόν αυτά τα έγχρωμα χαρτιά και παρακαλάμε ιδιώτες (!?) να μας τα δώσουν ? Και γιατί ιδιώτες ? Τι είναι τελικά το χρήμα ? Τρόφιμα , αξία , προϊόντα ? Κι αφού δεν είναι όλα αυτά ,που είναι το πρόβλημα ? 

Όλοι δεν γνωρίζετε ότι πλέον το χρήμα δεν αντιπροσωπεύει αντίκρισμα σε χρυσό - όπως συνέβαινε κάποτε - και πλέον είναι απλά ένα κομμάτι έγχρωμο χαρτί για να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ και μόνο τις συναλλαγές αγαθών και υπηρεσιών που έχουν αξία ? Γιατί λοιπόν αυτό το χαρτί δανείζεται με τόκο ,καταδικάζοντας την ανθρωπότητα σε ατέρμονο ζυγό και σε νομοτελειακά αναπαραγόμενο χρέος ? Γιατί οι κυβερνήσεις αλλά και τα πολιτικά κόμματα – ειδικά του ΚΚΕ – δεν αναφέρουν κουβέντα γι αυτό το παγκόσμιο κόλπο των διεθνών τραπεζιτών ? Γιατί η αριστερά δεν ανέφερε ούτε στιγμή ,ότι η παγκόσμια αυτή «κρίση» είναι κατασκευασμένη από τα ίδια πρόσωπα που ενορχήστρωσαν το κραχ του 1929 -1930 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ?

Γιατί η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα δανείζει τις ελληνικές εμπορικές με 1% και στη συνέχεια αυτές δανείζουν το κράτος με 6% ? Γιατί το ελληνικό κράτος δεν εκδίδει λαϊκά ομόλογα με το σκεπτικό ότι "…θα μειωθεί η ρευστότητα της αγοράς" ?

Το σκεφτήκατε ποτέ ? Όχι βέβαια ! Ούτε καν σας πέρασε από το μυαλό ,ούτε καν γνωρίζετε ότι υπάρχουν και συμβαίνουν όλα αυτά ,δεν τα καταλαβαίνετε καν (!!??). Για σας το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια …νομοτέλεια .Κάτι που …“έτσι είναι ”. Δεν σας είπαν ούτε σας λένε τίποτα στα σχολεία. Σας παρουσιάζουν τα οικονομικά ως μια ακαταλαβίστικη μαθηματικοποιημένη γλώσσα που μόνο απέχθεια προκαλεί ,τα εξαφάνισαν από τα αναλυτικά προγράμματα των μικρών τάξεων του γυμνασίου και τα στριμώξανε κατακρεουργημένα και αφαιμαγμένα από επιστημονικότητα και ουσία στην Γ΄ λυκείου σαν ξεχωριστό ,επιπλέον μάθημα, που όποιος μαθητής το επιλέξει μειώνει και το γενικό του (άρα δεν το επιλέγει) και όλα αυτά, λίγο πριν αποκτήσουν το δικαίωμα να ψηφίζουν (?!).

Έξυπνα όσο και ξεδιάντροπα ,σας αποκόβουν από βασικές οικονομικές γνώσεις για να μη ξέρετε. Ποιός καταλαβαίνει σήμερα τι είναι τα σπρέτς τι είναι το ΑΕΠ ,τι σημαίνει χρήμα και ποια η χρησιμότητά του. Όταν η οικονομική γνώση πάει να μπει στην παιδεία ,διάφορες περίεργες…δυνάμεις μέσα από το Παιδαγωγικό Ιστιντούτο εναντιώνονται , προφασιζόμενες την απανθρωποίηση της παιδείας και αποβλακώνουν τη νεολαία μας με το χαρακτηρισμό ,ακόμα μια φορά ,της Ελένης και του Πριάμου ,που είναι …καλοί ,…καλόκαρδοι και να μην πω τίποτε άλλο.

Από την Α΄ Γυμνασίου μέχρι την Γ΄λυκείου ,οι μαθητές μας χαρακτηρίζουν κάθε χρόνο όλους τους ήρωες της αρχαίας μυθολογίας ,μαθαίνουν την πεντατονική κλίμακα της Ινδίας και στερούνται ενορχηστρωμένα απαραίτητες γνώσεις καταναλωτικού αλφαβητισμού, ανάλυσης βασικών οικονομικών και μακροοικονομικών μεγεθών, παραμέτρων δηλαδή σύμφωνα με τις οποίες θα καλεστούν στα 18 τους να ψηφίσουν…(!)

Έτσι ,στο κυκεώνα αυτό της αποβλάκωσης ,το χρήμα είναι για σας κάτι σαν αέναη αλήθεια , κάτι που έχει μέσα του την αξία της συμπαντικής κατασκευαστικής μηχανής και λειτουργεί με πανάρχαιο μηχανισμό κάπως έτσι : Δανείζομαι με τόκο και μετά δουλεύω σαν καλός πολίτης και ξεπληρώνω το δάνειο ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ .Έτσι απλά…

Γνωρίζετε ότι τα λεφτά που σας δανείζουν οι τράπεζες ,δημιουργούνται από κοπανιστό αέρα μέσω του συστήματος των κλασματικών αποθεματικών με αντικρίσματα που απλά δεν υπάρχουν ? Γνωρίζετε ότι το χρήμα που κυκλοφορεί σε χέρια είναι το 3% του συνολικού αριθμητικού ποσού που υπάρχει και το υπόλοιπο είναι απλά λογιστικοί αριθμοί σε υπολογιστές ? Γνωρίζετε πως με το σύστημα των κλασματικών αποθεματικών οι τράπεζες δημιουργούν 9 φορές περισσότερο χρήμα (έντοκο μάλιστα) από αυτό που έχουν ως καταθέσεις και έτσι ελέγχουν πλήρως την προσφορά χρήματος στην αγορά ?

Γνωρίζετε ότι είναι αντισυνταγματικό να σας κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία - για χρήματα που δανειστήκατε από τράπεζες - και τα οποία δεν ήταν ποτέ στην ιδιοκτησία τους ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ “ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ” ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (Ε.Ε , Δ.Ν.Τ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ,ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ FED ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ?

Όχι βέβαια ! Αν το γνωρίζατε ίσως ο κόσμος μας να ήταν εντελώς διαφορετικός σήμερα.

Για να καταλάβετε πως λειτουργεί το όλο σύστημα ,αρκεί ένα παράδειγμα :
Έστω ότι η κυβέρνηση αποφασίζει να ζητήσει από την κεντρική τράπεζα 1 δις €. Ζητάει λοιπόν να "κατασκευαστεί" το ποσό και η ίδια εκδίδει ομόλογα (χαρτιά με ζωγραφιές δηλαδή) ίδιου ποσού και τα δίνει στην κεντρική τράπεζα ως εγγύηση (!!??). Στην πραγματικότητα βέβαια όλα γίνονται μέσω των υπολογιστών με λογιστικούς αριθμούς και μόνο.

Τα χρήματα όμως που η κυβέρνηση έχει πάρει ,συνοδεύονται από επιτόκια (??!!) ,έστω 2% .Άρα λοιπόν θα πρέπει να επιστρέψει 1δις και 20 εκ. τόκους. Από που όμως θα βρεθούν τα επιπλέον 20εκ. για να πληρωθούν οι τόκοι ,αφού κόπηκε μόνο 1 δις ? Μα ,πάλι από νέο δάνειο με νέο επιτόκιο και άρα νέο επιπλέον χρέος .Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται όταν γνωρίζουμε πως το 1 αυτό δις έχει ήδη γίνει 9 στην αγορά - με το σύστημα των κλασματικών αποθεματικών - με επιπλέον χρέος ,λόγω των επιτοκίων που το επιπλέον πλασματικό αυτό ποσό επιβαρύνεται .

Έτσι λοιπόν η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη να υπάρχει σε ένα τραπεζικό σύστημα που είναι νομοτελειακά πληθωριστικό και φτιαγμένο ώστε να δημιουργεί χρέος και θα είναι πάντα όσο θα αφήνουμε εμείς με την αγνωσία μας να υπάρχουν ιδιωτικά τραπεζικά καρτέλ που ελέγχουν την δημιουργία και την προσφορά χρήματος και εξαγορασμένες κυβερνήσεις που τα στηρίζουν.
Να λοιπόν που και γιατί χρωστάνε όλα τα έθνη . Γιατί με το χρηματοπιστωτικό αυτό σύστημα, το χρήμα είναι χρέος και το χρέος χρήμα ,όπως και άλλοι άνθρωποι είχαν προ πολλού καταλάβει :

“…Ειλικρινά πιστεύω πως τα τραπεζικά ιδρύματα είναι περισσότερο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από ολόκληρους στρατούς .Η δύναμη της έκδοσης νέου χρήματος θα πρέπει να φύγει από τα χέρια των τραπεζών και να επανέλθει στους ανθρώπους στους οποίους κανονικά ανήκει .Αν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ σε ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση νομίσματος ,οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα αναπτυχθούν γύρω από αυτό, θα στερήσουν τις ιδιοκτησίες των ανθρώπων ,ώστε κάποια μέρα τα παιδιά τους θα ξυπνήσουν άστεγα στη ήπειρο που οι πρόγονοί τους κατέκτησαν ”.
Thomas Jefferson
3ος Πρόεδρος των ΗΠΑ
1801 – 1809
Όλα άρχισαν ουσιαστικά από τη δημιουργία της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (FED) το 1913 ,που κάθε άλλο ,παρά ομοσπονδιακή ήταν .Ήταν καθαρά ελεγχόμενη από ιδιώτες όπως οι Rockfeller ,J.P Morgan ,Goyolmpergk και κυρίως, η μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία όλων των εποχών οι Rothschilds , και νομιμοποιήθηκε με νόμο που με νοθεία πέρασε επί προεδρίας Woodrow Wilson , 2 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ,όταν οι περισσότεροι γερουσιαστές ήταν στα σπίτια τους. Ο ίδιος - παραπλανημένος τότε - Wilson θα πει αργότερα :


“…Το μεγάλο μας βιομηχανικό έθνος ελέγχεται από το δικό του οικονομικό σύστημα .Το δικό μας οικονομικό σύστημα συσσωρεύεται ιδιωτικά .Η ανάπτυξη του έθνους μας κατά συνέπεια και όλες οι δραστηριότητές μας, είναι στα χέρια μερικών ανθρώπων, οι οποίοι ,σύμφωνα με τη δική τους λογική και τις δυνατότητές τους ,παγώνουν ,επιβραδύνουν και καταστρέφουν την αυθεντική οικονομική ελευθερία.
Έχουμε καταντήσει μια από τις χειρότερα διοικούμενες ,μια από τις πιο απόλυτα ελεγχόμενες και κυριαρχούμενες κυβερνήσεις του πολιτισμένου κόσμου. Δεν είμαστε πλέον μια κυβέρνηση ελεύθερης γνώμης, πεποιθήσεων και πλειοψηφικής εκλογής ,αλλά μια κυβέρνηση υπό την κρίση και την απειλή μιας μικρής ομάδας κυρίαρχων ανθρώπων”.
Woodrow Wilson
28ος Πρόεδρος των ΗΠΑ
(1913 – 1921)

"Αυτή τη στιγμή η FED διαιωνίζει μια κατάσταση όπου μας υποχρεώνει να δανειζόμαστε χρήματα από αυτή με τόκο για να πληρώσουμε τον τόκο που έχει ήδη συσσωρευθεί και κεφαλαιοποιηθεί. Έτσι με τον δρόμο που έχουμε πάρει δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ από το χρέος".
Charles Collins)
Δικηγόρος πρώην διευθυντής , ιδιοκτήτης τράπεζας και υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ

“Δώστε μου τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος ενός έθνους και δε με νοιάζει καθόλου ποιος κάνει τους νόμους του”.
Mayer Amschel Rothschild
Ιδρυτής της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild.
Επί αιώνες (1743 ) και - ακόμα και σήμερα - οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου. Ο μεγαλύτερος μέτοχος τηs FED.

Οι άνθρωποι λοιπόν αυτοί ελέγχουν τη ζωή μας με ανήθικο ,αισχρό και απάνθρωπο τρόπο. Δημιούργησαν και χρηματοδότησαν όλους τους πολέμους στις στάχτες των οποίων κέρδισαν αμύθητα ποσά. Δημιούργησαν και κατεύθυναν με μαθηματική ακρίβεια τις οικονομικές κρίσεις του 1907 , 1909 και 1920 ,το μεγάλο κράχ του 1929 – ’30 και φυσικά τη σημερινή κρίση. Θυμηθείτε από πού ξεκίνησε (πάλι) η κρίση των ημερών μας.

“Κατά τον ομοσπονδιακό νόμο αποθεματικού ,οι πανικοί δημιουργούνται επιστημονικά .Ο παρόν πανικός είναι ο πρώτος επιστημονικά κατασκευασμένος και λειτούργησε με την ακρίβεια μαθηματικής εξίσωσης”.
Charles Lindbergh
Γερουσιαστής ,αναφερόμενος στην οικονομική κρίση του 1920

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ : είναι δυνατόν να αποτελεί οικονομία το να κερδίζει κάποιος σε μια μέρα ποσά ισοδύναμα με το ΑΕΠ όλου του τρίτου κόσμου ,μόνο και μόνο διαδίδοντας φήμες με τις οποίες κάποιες μετοχές κατρακυλάνε ή εκτοξεύονται ? Με βάση ποια οικονομική αρχή πραγματικής αποδοτικότητας στέκει και είναι ηθικό κάτι τέτοιο ? Μπορεί να έχει σχέση κάτι τέτοιο με την πραγματική αξία των προϊόντων και υπηρεσιών και με την πραγματική παραγωγική διαδικασία ? Είναι ανεκτό σήμερα τα κερδοσκοπικά αυτά παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα τη στιγμή που η απόλυτη φτώχεια και η εξαθλίωση παγκοσμιοποιείται ?

Είναι ανεκτό το 2% του πληθυσμού να κατέχει το 40% του παγκόσμιου πλούτου ? Είναι δυνατόν οι τράπεζες να εμφανίζουν προκλητική αύξηση του ενεργητικού τους - καταμεσής της κρίσης – κατά 110 %,ενώ 6 στους 10 δανειολήπτες δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους ?
Από πού τελικά προήρθαν αυτά τα κέρδη ?

Ποιοι διακινούν 500 δις κάθε χρόνο μέσω off shore εταιρειών , ενώ το δημόσιο χρέος είναι 325 δις ? Γιατί παρά την τρομερή άνοδο της τεχνολογίας ,οι άνθρωποι δεν βοηθήθηκαν καθόλου στη καθημερινότητά τους ? Γιατί παρά το ότι ο πληθωρισμός είναι χαμηλότατος – όπως μας λέει η κυβέρνηση – το εισόδημά μας σταθερά χάνει την αγοραστική του αξία ?

Τι ρόλο παίζουν σε όλη αυτή τη βυσσοδομία τα ΜΜΕ οι κυβερνήσεις μας και οι πολιτικές ηγεσίες ? Είναι εξαγορασμένες από τα τραπεζικά καρτέλ και σε ποιο βαθμό ?

Απλά ,αφιερώστε 5 λεπτά από το χρόνο σας και ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ !!! ; 
Όσο διαιωνίζεται αυτό το απαράδεκτο ,απάνθρωπο, ανήθικο και επιστημονικά εξωφρενικό χρηματοπιστωτικό σύστημα , (κοπή έντοκου (?) χρήματος από ιδιώτες) δεν πρόκειται να ευτυχίσουμε ποτέ. Ήδη μετατραπήκαμε σε σύγχρονους δούλους χωρίς να το καταλαβαίνουμε .Θα δουλεύουμε με τρομερό και μόνιμο άγχος για να πληρώνουμε τόκους και χρέη του κράτους που δημιουργήθηκαν από κοπανιστό αέρα . Είναι εξωφρενικό ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ !! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ απλά και λογικά και θα βρείτε τη λύση ,θα δείτε την αλήθεια .Κι όσοι την καταλάβετε ,βοηθείστε και αυτούς που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις να το αντιληφθούν .

Όλοι μαζί ,με όπλο τη γνώση και την πίστη στην ανθρώπινη μοναδικότητα και γνώμονα την ελευθερία μαζί με την οποία γεννήθηκε ο άνθρωπος, θα βρούμε τη λύση. Υπάρχουν ιστορικά παραδείγματα όπως τα πρασινοδόλαρα του Αβραάμ Λίνκολν στις αποικίες .Υπάρχει αναγκαιότητα, την βλέπουμε κάθε μέρα στη μιζέρια μας .

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ : Ευρωπαϊκή Ένωση , Παγκόσμια τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΟΗΕ ,όλα συστήθηκαν για να βοηθήσουν δήθεν την ανθρωπότητα …Και τι έγινε ? Τη βύθισαν σε μεγαλύτερη φτώχεια ,στους …προληπτικούς πολέμους, στις κατασκευασμένες κρίσεις και στην κλιμακούμενη ανελευθερία. Κλέψαν το χαμόγελό μας και αυτό – τουλάχιστον εγώ - δεν θα τους το συγχωρήσω ποτέ ,γιατί μόνο αυτό ζήτησα ! Ούτε Ferrari ,ούτε μεγαλεία ,ούτε υπερβολές ! Μια δουλειά και μια μικρή σιγουριά για το αύριο ,τίποτε άλλο…

Η εξαγορασμένη κυβέρνηση του G.US.P ( George U.S. Papandreou) θα είναι ο απόλυτος εχθρός μου και θα κάνω οτιδήποτε για να τιμωρήσω αυτούς τους …υπανθρώπους και τη γενιά τους , σ’ αυτή τη ζωή, ή στην άλλη !!!

“…Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μοναδικό ερώτημα είναι αν αυτή η κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί με επιβολή ή ,συναίνεση. ”
Paul Warburg
Συμβούλιο εξωτερικών σχέσεων.
Αρχιτέκτονας του ομοσπονδιακού αποθεματικού συστήματος.
Δείτε : http://www.youtube.com/watch?v=lBln-RklD8k και θα καταλάβετε…

“ Η διαδικασία με την οποία οι τράπεζες δημιουργούν το χρήμα είναι τόσο απλή, που το μυαλό αηδιάζει…”
John Kenneth Galbraith
Οικονομολόγος
Και το καλύτερο !

“ … Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post ,New York Times,Time Magazine και σε άλλους εκδότες των οποίων οι διευθυντές παραβρέθηκαν στις συναντήσεις μας και κράτησαν τις υποσχέσεις τους για περίπου 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο, αν ήμασταν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Όμως ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος κα προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Μια υπερεθνική ηγεσία από τη διανοητική ελίτ και τους διεθνείς τραπεζίτες είναι σαφώς προτιμότερη από την εθνική αυτοδιοίκηση που εφαρμοζόταν τους περασμένους αιώνες”.

David Rockefeller
Τραπεζίτης ,επιχειρηματίας μέλος
συμβούλιου εξωτερικών σχέσεων τω ΗΠΑ

Λιότσιος Σ.Βασίλης
Αδιόριστος Καθηγητής οικονομικών

Σχόλιο τοξότισσας: όπως λέει ο καθηγητής κ. Λιότσος το χρήμα είναι μόνο χαρτάκια... Ε, λοιπόν ας ζωγραφίσουμε ότι χαρτάκια έχουμε κι ας κάνουμε ακόμη και ανταλλαγές υπηρεσιών ή εργασιών ή προϊόντων μεταξύ μας- με ή χωρίς αυτά. Μπορούμε και με το χέρι  απλά να κλείσουμε συμφωνίες. Ας αρχίσουμε να βλέπουμε να βρέχει χαρτάκια για να φορέσουμε το χαμόγελο μας όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας το στερήσουν. Ξυπνήστε! η ζωή γίνεται πιο εύκολη και πιο χαρούμενη κι αλλιώς! Δεν είναι μόνο όσα σας δίδαξαν στις TV...μάλλον είναι όσα δεν σας είπαν και ούτε θα σας πουν ποτέ στην TV...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ