18 Αυγ 2010

Τι θα συμβεί μέχρι το 2012?


Αγαπητοί φίλοι, μετά από ερώτηση που έλαβα σχετικά με τα βιντεάκια που αφορούν το 2012 στη σελίδα του Φιλούμενου, τα οποία δεν είχα δει μέχρι πρόσφατα και προκειμένου να απαντήσω στη φίλη κάθισα και τα είδα.

Σας τα παρεθέτω και εδώ για να τα δείτε και ακολούθως μπορείτε και εσείς να διαβάσετε όσα απάντησα στην αγαπητή φίλη (με κάποια επιπλεον σημεία), καθώς θεωρώ πως μας αφορά όλους μας.


Πριν απ' όλα να πω πως δεν συμφωνώ με οτιδήποτε τρομοκρατεί και φοβίζει. Ο φόβος είναι το ακριβώς αντίθετο της αγάπης.
Η αλήθεια σήμερα, μετά από αιώνες διαστρέβλωσης, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μόνο με βάση σύμβολα και "εικόνες".  Και η ερμηνεία των συμβόλων είναι και αυτή φορτισμένη με πολλές υποκειμενικές, διφορούμενες ή ακόμη και αντικρουόμενες έννοιες. Η μοναδική αλήθεια, όπως και η βασιλεία των ουρανών, στην οποία αναφέρθηκε ο Ιησούς μπορούν να βρεθούν μέσα μας ΚΑΙ μόνο εκεί.

Άσχετα από το ποιός ή τι μας παρουσιάζεται να "σχεδιάζει" το κακό, ας μην ξεχνάμε ποτέ πως:
α) το κακό μπορεί να μας βλέψει ΜΟΝΟ όταν βρίσκει εντός μας αντίστοιες ποιότητες -κοινώς όλοι μας έχουμε μέσα μας στοιχεία "αντίχριστου" και καλά θα κάνουμε να καθαρίσουμε τον "εσωτερικό μας ναό", γεμίζοντας τον με αγάπη, ώστε να μην μπορεί να μας βλάψει οτιδήποτε

β) η πραγματικότητα γύρω μας είναι αποτέλεσμα της συλλογικής συνείδησης της ανθρωπότητας, που σημαίνει πως η κορύφωση του κακού, όπου κι αν το συναντάμε σήμερα, δεν είναι παρά η πλειοψηφούσα ενέργεια που δημιουργεί η ίδια η ανθρωπότητα-όλοι ΕΜΕΙΣ
Οπότε εάν δεν μας αρέσει, αυτό που σαν ανθρωπότητα δημιουργήσαμε είναι ώρα να το δούμε κατάματα και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να εστιάσουμε σε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε να δημιουργήσουμε πάνω σε αυτό το δύστυχο πλανήτη, δίχως να κρυβόμαστε και δίχως να αναζητούμε το "κακό" στους άλλους, στους τέκτονες, στους ιλλουμινάτι ή οποιονδήποτε άλλο. Ακόμη και αυτοί παίζουν το ρόλο τους στο θεϊκό σχέδιο. (ή μήπως αμφισβητούμε τελικά και την ίδια συμπαντική νοημοσύνη-το Θεό?)Υπ' αυτή την έννοια η κραυγαλαία έκφραση του κακού, εν μέρει εξυπηρετεί ακριβώς την αφύπνηση και τη συνειδητοποίηση μας.

Το θέμα είναι λοιπόν ΠΟΥ στεκόμαστε Εμείς- εγώ, εσύ, όλοι μας. Είναι πολύ εύκολο να φταίει μονίμως κάποιος άλλος, και ακόμη πιο εύκολο να ενοχοποιούμε ένα λαό, μια φυλή ολόκηρη ή ένα έθνος- στην προκειμένη τους εβραίους. Η απάντηση πρέπει να είναι πάντα αγάπη δίχως όρους. Αυτό δίδαξε ο Χριστός. Αυτό δίδαξαν και άλλοι φωτισμένοι άνθρωποι και άγιοι.

Κάποιος που αρνείται να "πετάξει πέτρα" σε κάποιον συνάνθρωπο του απλά και μόνο επειδή είναι εβραίος ή ακόμη και "ένοχος" είναι πολύ πιο κοντά στη διδασκαλία του Χριστού. Αν η αγάπη δίχως όρια πρέπει να περάσει και από την αδελφοσύνη των θρησκειών, που σε τελική ανάλυση σαν Ιερές διδασκαλίες όλες τους δείχνουν διάφορα μονοπάτια για τον ίδιο ένα και μοναδικό σκοπό: την επιστροφή στην απέραντη αγάπη του ΘΕΟΥ προσωπικά δεν έχω αντίρρηση. Αρκεί να υπάρχει σεβασμός και ελευθερία στην ατομική επιλογή του κάθε ανθρώπου, στο πως θα εξασκεί την πνευματικότητα του. Με αγάπη και σεβασμό δηλαδή να επιτρέπουμε στον κάθε ένα να τιμά και να προσεύχεται στο Θεό μέσα από όποια θρησκεία επιλέγει. (Δεν αναφέρομαι καν στα ιερατεία, που έχουν ρόλο χειραγώγησης, αλλά ΜΟΝΟ στην πνευματικό ρόλο των θρησκειών.)

Ωστόσο είναι πολύ επικίνδυνο να περνά κανείς την αδελφοσύνη των θρησκειών ως "σατανικό" σχέδιο. Χάνεται το αληθινό νόημα οποιασδήποτε πνευματικότητας και καμουφλάρεται ένας κρυφός φανατισμός... (του στυλ "ο δικός μου Θεός είναι ο μόνος αληθινός" πράγμα που γνωρίζουμαι πολύ καλά που οδήγησε στο παρελθόν. Θέλουμε επανάλληψη τέτειων φανατικών πολέμων και σφαγών στο "όνομα" οποιουδήποτε Θεού? ή προτιμούμε ΕΙΡΗΝΗ, εντός και γύρω μας?).

Τέλος για να απαντήσω και στο ζήτημα της εξέγερσης (σημείο όπου εστίαζε το ερώτημα της φίλης: εάν δηλαδή εν τέλη με το να υποκεινούμai του Έλληνες να επαναστατήσουν στις αδικίες που υφίστανται επιτελούμε σαν πιόνια τη δουλειά των "σκοτεινών"): είχα πει πριν χρόνια και συνεχίζω να το λέω πως καμία αιματηρή επανάσταση δεν οφέλησε και δεν πρόκειται να οφελήσει την ανθρωπότητα.
Σε κείμενο του Αϊκ που είχα μεταφράσει, ο ίδιος τονίζει με κανένα τρόπο να μην ξεσπάσουμε σε ταραχές αλλά να προτιμήσουμε την ειρηνική αντίσταση και μη-συμμόρφωση με το σύστημα, πράγμα που με βρίσκει σύμφωνη. Οι προβοκάτορες θα κάνουν τα πάντα για να μας πιέσουν να ξεσπάσουμε βίαια, όμως τότε -αν ξεσπάσουμε- θα έχουμε χάσει το παιχνίδι. Θα τους έχουμε κάνει τη χάρη που χρειάζονται για να περάσει το σχέδιο τους. Φυσικά και δεν πρέπει να επαναστατήσουμε με βία και ταραχές ή πετροπόλεμο εναντίον ανθρώπων.

Με μπορστάρη το πνεύμα μας οφείλουμε να "επαναστατήσουμε". Συνειδησιακή οφείλει να είναι η επανάσταση, αλλιώς και πάλι θα βρεθούμε να στηρίζουμε σαν αγέλη τον οποιοδήποτε μπροστάρη έρθει να "ηγηθεί" της "δίκαιης επανάστασης" μας (-πληρώνοντας με χιλιάδες ζωές, αίμα και ψυχές το τίμημα της βιαιότητας). Και η συνειδησιακή επανάσταση είναι πάντα πρώτα ατομική και εσωτερική και μετά οδηγεί σε συν-δημιουργία με άλλους.

Κλείνοντας να πω, πως η τελευταία κάρτα των Ιλλουμινάτι, όπου τελειώνει ο "χρόνος", με τη χαρακτηριστική διακοπή του σχήματος "8" που συμβολίζει το άπειρο, και το φως να βγαίνει από το εσωτερικό της Γης, δεν  μοιάζει να απεικονίζει κάποιο άσχημο, τρομακτικό γεγονός -τουλάχιστον διαισθητικά δεν νιώθω κάτι κακό. Το ΦΩΣ βγαίνει πάντα από το εσωτερικό μας, από την καρδιά μας και ο χρόνος/κρόνος είναι μια ψευδαίσθηση. Υποθέτω πως το Δεκέμβρη του 2012 θα πέσουν οι μάσκες της ψευδαίσθησης και θα δούμε όλοι μας την αλήθεια κατάματα... Ίσως αυτό να εννοεί και η φράση "τape runs out", πως τελειώνει το παιχνίδι της ψευδαίσθησης. του χρόνου και της χωρηστικότητας. Κάπως έτσι το εννοούν και οι Μάγιας, όταν μιλούν για το τέλος του χρόνου το 2012 -απλά δεν θα υπάρχει χρόνος θα είμαστε στο αιώνιο Εδώ και Τώρα -δεν εναφέρονται στο τέλος του κόσμου. αν κοιτάξει κανείς την εικόνα η Γη μοιάζει να χωρίζεται στα δύο με ένα "ήρεμο", "γαλήνιο" θαρρείς τρόπο και όχι καταστροφικά.... δώ βρήκα και μια ερμηνεία σχετικά με την κάρτα που ίσως θελήσετε να διαβάσετε). Εξάλλου στο τέλος γράφει "Requires Illuminati Action or Discards" που σαν φράση επίσης επιδέχεται πολλαπλή ερμηνεία. Π.χ. πως οι Ιλλουμινάτι "οφείλουν" να δράσουν (για να διατηρήσουν την παρούσα ψευδαίσθηση ή/και εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας τους) ή πως " χάνουν το παιχνίδι... και οι άνθρωποι ξαναβρίσκουν τον αληθινό Εαυτό τους, την αληθινή τους φύση...

Όσο για το "11" επίσης δεν συμφωνώ με τη διάσταση που αναφέρεται στο φιλμάκι. Το 11 είναι ένας από τους πιο ιερούς , χαρισματικούς αριθμολογικά αριθμούς. ΑΝ κάποιοι εσκεμμένα έσπειραν φόβο και πανικό επιλεκτικά σε εκείνες τις ημερομηνίες ίσως το έκαναν ακριβώς για να συνδέσουμε αρνητικά τον αριθμό που αφορά το Δεκέμβρη του 2012 και κατά προέκταση να φοβηθούμε και πάλι... οπότε έτσι να "παίξουμε το δικό τους παιχνίδι".

Από κείμενα αριθμολογίας παραθέτω ενδεικτικά:
"Ο αριθμός 11 συνδέεται με την πνευματική συνειδητοποίηση. Σαν ένας από τους δύο κύριους αριθμούς, προσδίδει εξαιρετική διαίσθηση, πρωτοποριακό πνεύμα. Είσαστε ιδεαλιστές & καλλιεργημένοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σας κάνουν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο, δυναμικό και ικανό να προσφέρει στη κοινωνία. Είσαστε βαθυστόχαστο άτομο, με εφευρετικό μυαλό." (Πηγή)

Και αλλού:
Ο Αριθμός 11
Αυτός είναι ένας ηγέτης αριθμός. Ο μυστικισμός και το πνευματικό αίνιγμα είναι το πεπρωμένο του ένδεκα. Αν το ένδεκα εμφανίζεται στους αριθμούς σας, κρίνεστε από υλιστές και ακολουθείστε από ερευνητές. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το μεγαλύτερο γνώρισμα του χαρακτήρα σας, αυτός ο αριθμός προσθέτει ένα χαρισματικό στοιχείο. Μπορείτε να παρακινείτε άλλους σε εμπνεύσεις. Ο αριθμός ένδεκα υπονοεί ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας αφιλοκερδώς μέσα από ορισμένα είδη εξυπηρετήσεων στην ανθρωπότητα. (Πηγή)
Και περισσότερα ακόμη εδώ

Αυτές είναι εν τάχει οι σκέψεις μου σχετικά.
Θεωρώ πως από τη φύση του ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι "καλό ή κακό", ούτε καν ο αριθμός 666, (προσεχώς θα αναρτηθεί ένα σχετικό κειμενάκι) εμείς δίνουμε ποιότητα στα σύμβολα και τα αντικείμενα. "Για τους αγνούς τα πάντα είναι αγνά". Οπότε θεωρώ πως όσων αφορά το 2012, αλλά και τις παρούσες στιγμές καλά είναι να δούμε τα σημεία μέσα μας που δεν μας αρέσουν και να τα ομορφύνουμε, για να αρχίσει να ομορφαίνει και ο κόσμος γύρω μας. Εδώ και Τώρα και το 2012 και μετά...

Γιατί όπως είπα ΟΛΑ στον έξω κόσμο είναι αντανακλάσεις της ποιότητας του Μέσα μας. Έτσι λοιπόν, μολονότι αγαπώ πολύ τα παιδιά του Φιλούμενου και τη θαυμάσια εργασία που προσφέρουν, οφείλω να τονίσω τα παραπάνω, καθώς θεωρώ πως η εποχή της απλής παράθεσης πληροφοριών, και ειδικά πληροφοριών που αφήνουν τον άνθρωπο να αιωρείται στο φόβο, την εξάρτηση και την ανασφάλεια, έχει παρέλθει. Τώρα είναι η ώρα της βαθύτερης ενδοσκόπισης εντός μας και της ανάληψης θέσης υπευθυνότητας. Τώρα είναι η ώρα του χώρου της αλήθειας μας. Του χώρου εκείνου εντός μας, από όπου πηγάζει εκείνη η ασφάλεια που μας συνδέει με τον ίδιο το Θεό, όπου δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος που να μπορεί να μας βλάψει ή να μας φοβίσει: εκεί όπου υπάρχη μόνο αγάπη, συν-δημιουργία, γαλήνη και ειρήνη. Κι αυτό δεν είναι αποκλειστηκότητα των χριστιανών. Είναι πανανθρώπινο ζήτημα.

Να είστε πάντα καλά
Με αγάπη
Βίκυ Χρυσού

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ