10 Ιουλ 2010

Kill Switch (Διακόπτης Θανάτου) εναντίον ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών λογαριασμών!!!

ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ "ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΚΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ο Εβραίος Λίμπερμαν, δίνει σε εταιρείες Internet, εξουσίες Kill Switch (Διακόπτη Θανάτου) εναντίον ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών λογαριασμών!!!

Aπό το Συμβούλιο Των Ενδιαφερόμενων Πολιτών (Αμερικής)

γράφει ο ΜπαρμπαΝίκος

Αυτό, δεν είναι από κάποια "ιστοσελίδα συνωμοσίας". Αυτό είναι ένα συνηθισμένο άρθρο του εθνικού (αμερικάνικου) πρακτορείου ειδήσεων CBS από το γραφείο τους. Ακόμη και το ειδησεογραφικό CBS, ζητά αυτή τη στιγμή, ένα "διακόπτη για να σκοτώνει το internet". Η αριστερά Huffington Post, ζητά επίσης να νομοθετηθεί, " Ένας διακόπτης που θα σκοτώνει το Internet".

Ο Obama είναι έτοιμος να παραδώσει, μια άνευ προηγουμένου εκχώρηση ευρείων εξουσιών ελέγχου του Διαδικτύου, που θα μπορούσαν εύκολα να μετατραπούν σε καταχρηστική φίμωση της ελευθερίας του λόγου.

Από το CBS News (Ουάσιγκτον) ...;
Ο Λευκός Οίκος, είναι ένα βήμα πιο κοντά, (για να εγκρίνει στην αρμόδια αρχή, έναν "kill switch" (διακόπτη θανάτου) για να κτυπούν το Διαδίκτυο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας, ενέκρινε ένα νομοσχέδιο ασφάλειας του κυβερνοχώρου, που ονομάζεται PCNAA, ή Προστασία του Κυβερνοχώρου, ως Εθνικό Κεφαλαιώδη νόμο για την Παρασκευή. Με το νομοσχέδιο, θα δώσει ο πρόεδρος την εξουσία, για να ανακαλείται έξω από το Internet (παύση ιστοσελίδας ή λογαριασμού mail), αν (κρίνουν) ότι υπάρχει "μια επίθεση στον κυβερνοχώρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει μαζική καταστροφή ή απώλεια ζωής".

Η νομοθεσία θα υποχρεώνει τις εταιρείες παρόχων ευρυζωνικών υπηρεσιών, τις μηχανές αναζήτησης, ή εταιρείες λογισμικού, με ότι επιλέγει η κυβέρνηση (των ΗΠΑ), να «συμμορφωθούν αμέσως με οποιαδήποτε μέτρα έκτακτης ανάγκης ή που έχουν αναπτυχθεί για δράση», από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Όποιος αδυνατεί να συμμορφωθεί, θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Η ιδέα πίσω από αυτό δεν είναι νέα. Μια πρόταση νομοσχεδίου υποβλήθηκε στη Γερουσία από τη CNET, τον (περασμένο?) Αύγουστο του επέτρεψε στον Λευκό Οίκο για να "κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο", και ένα άλλο από το Sens. Jay Rockefeller (DW.V.) και την Ολυμπία Σνόου (R-Maine), που θα δώσει ρητή εξουσία στην κυβέρνηση, για να «διατάξει την αποσύνδεση» ορισμένων δικτύων ή δικτυακούς τόπους.

Το CofCC.org επικοινώνησε με την Επιτροπή της Γερουσίας για να μάθει ποιοι ψήφισαν «ναι». Αποδεικνύεται ότι όλοι ψήφισαν ναι!

Εδώ είναι τα μέλη:

Democrats:
Joseph I. Lieberman (Introduced the bill)
Carl Levin
Daniel Akaka
Thomas Carper
Mark Pryor
Maty Landrieu
Claire McKaskill
Jon Tester
Roland Burris
Edward Kaufman

Republicans
Susan Collins (Co-sponsor)
Tom Coburn
Scott Brown
John McCain
George Voinovich
John Ensign
Lindsey Graham

All of the above people voted to give Barack Obama the ability to unilaterally kill the internet for up to four months!

ΠΗΓΗ:

Σχόλιο τοξότισσαςЖ
Δεν πειράζει... με ή δίχως ιντερνετ ΕΜΕΙΣ έχουμε ήδη δικτυωθεί συνειδησιακά, ας μην κουράζονται οι "φίλοι" μας.  H συνειδησιακή ενότητα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο το ιντερνετ ήταν απλά το εργαλείο για να γίνει η αρχή πιο εύκολα. Με ή δίχως ιντερνετ, το εσωτερικό μας δίκτυο έχει απλωθεί και συνεχίζει να απλώνεται ΠΑΝτού!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ