22 Ιουλ 2010

Σφοδρή επίθεση στον ΓΓ του ΟΗE: «Οι πράξεις σας είναι άνευ προηγουμένου»

Tα έχουμε ξαναπεί βέβαια μέσα από διάφορες έρευνες, και η αλήθεια είναι πως δεν εκπλησσόμεθα, αλλά άλλο είναι να έρχονται οι δηλώσεις σήψεις που επικρατούν εντός του ΟΗΕ  και των διαφόρων παγκόσμιων υπο-οργανισμών των Ηνωμένων Εθνών (IPCC, WHO κτλ) από τα ίδια τα άτομα που το στελεχώνουν...

Μετά από την υποστήριξή του στη διχοτόμηση της ατίθασης Κύπρου, στις ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ στα Βαλκάνια, στους υπερθερμασμένους κερδομανείς τραπεζίτες και τους οικοφασίστες γενιτσάρους τους, στα μεταλλαγμένα, τα βι-αι-οκαύσιμα, τα τρομοεμβόλια, τους βιασμούς από τους μισθοφόρους του, το φοροεξόντωση των λαών, την ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ διεθνούς εκεχειρίας-συμφιλίωσης-αυτάρκειας...,

ορίστε και τα ρέστα για τα λαμόγια της UNICEF κοκ:

Αιτία για τα παραπάνω οι δηλώσεις απερχόμενου στελέχους του ΟΗΕ:                                 

Νέα Υόρκη
Με μία ασυνήθιστα σκληρή επίθεση στο πρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-Μουν αποχωρεί από τη θέση της η επικεφαλής του τμήματος οικονομικού ελέγχου του οργανισμού, Ίνγκα-Μπριτ Αχλένιους.

Σε εμπιστευτικό της σημείωμα, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύονται στην Washington Post η απερχόμενη επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικής Εποπτείας του ΟΗΕ κατηγορεί τον Μπαν Γκι-Μουν ότι εμπόδισε τις προσπάθειές της να πατάξει τη διαφθορά.

«Οι πράξεις σας δεν είναι απλώς ελεεινές, αλλά και ιδιαίτερα κατακριτέες. Οι πράξεις σας είναι άνευ προηγουμένου και κατά τη γνώμη μου σας εκθέτουν υπερβολικά» γράφει η Αχλένιους σε 50σέλιδη αναφορά της προς τον Μπαν.

«Λυπούμαι που πρέπει να το πω, αλλά η υπηρεσία σήμερα είναι σε διαδικασία σήψης»
προσθέτει η ίδια.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό Πηγή -in.gr

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ