6 Ιουλ 2010

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2012 - "οι σκοτεινοί απλά δεν θέλουν την Ένωση"

Για το 2012 έχουμε ήδη γράψει πολλά όμως όπως είναι φυσικό, καθώς η ημερομηνία πλησιάζει όλο και περισσότερο χρειάζεται να κάνουμε υπενθυμίσεις. Έχουμε εργασία ακόμη μέχρι να γίνει βαθειά συνείδηση και βεβαιότητα από όλο και περισσότερους εργάτες του φωτός, έτσι λοιπόν και ενώ πολλοί φίλοι χάνουν ακόμη πολύ συχνά την ισορροπία τους από τον πόλεμο της πληροφορίας και την πάλη μεταξύ μυαλού και καρδιάς -που δεν έμαθαν ακόμη να συνεργάζονται...- σας μεταφέρω τις σκέψεις του Carlos Barrios από τις σελίδες του φίλου "πολύτιμου"....

Συγχώρεση-Αγάπη- Ευλογία- Σύνθεση-Ενότητα-Αλληλεγγύη
Όλοι μαζί είμαστε ΕΝΑ - Όλοι μαζί μια Αγκαλιά! -

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2012

Από τον Carlos Barrios

Ο Carlos Barrios γεννήθηκε σε μια ισπανική οικογένεια στο EL Altiplano, οι ορεινές περιοχές της Γουατεμάλα. Το σπίτι του ήταν στο Huehuetenango, που ήταν η τοποθεσία κατοικιών της φυλής των Maya Mam.

Με άλλους Maya και άλλους γηγενείς φύλακες της παράδοσης, το Mam εινε μέρος των παλαιών αρχών στο νησί των χελωνών (Βόρεια Αμερική). Είναι οι φύλακες του χρόνου, εινε οι αρχές στα αξιοσημείωτα ημερολόγια που είναι αρχαία, κομψά και σχετικά.

Ο κ. Barrios είναι ιστορικός, ανθρωπολόγος και ερευνητής.
Μετά από μελέτη με τους παραδοσιακούς υπερήλικες για 25 έτη από την ηλικία των 19 ετών, έγινε επίσης ένα 'Mayan Ajq' ij', ένας εθιμοτυπικός ιερέας και ένας πνευματικός οδηγός, στη γενιά των αετών. Χρόνια πριν, μαζί με τον αδελφό του, Gerardo Carlos άρχισε μια έρευνα σχετικά με τα διαφορετικά ημερολόγια των Maya. Μελέτησε με πολλούς δασκάλους. Λέει ότι ο αδελφός του, Gerardo πήρε συνέντευξη από σχεδόν 600 παραδοσιακούς Mayan υπερήλικες για να διευρύνει το πεδίο της γνώσης τους.

Ο κ. Barrios λέει ότι, " Οι ανθρωπολόγοι επισκέπτονται τις περιοχές ναών, διαβάζουν τις επιγραφές και κατασκευάζουν ιστορίες για τους Maya, αλλά δεν διαβάζουν τα σημάδια σωστά. Ειναιι μόνο η φαντασία τους... Άλλοι άνθρωποι γράφουν για την προφητεία στο όνομα των Maya, και λένε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

Οι υπερήλικοι Mayan είναι θυμωμένοι για αυτό.
Ο κόσμος δεν θα τελειώσει. Θα μετασχηματιστεί.
Οι γηγενής έχουν τα ημερολόγια, και ξέρουν πώς να το ερμηνεύσουν ακριβώς, όχι οι άλλοι.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ MAYANS

Η ημερολογιακή κατανόηση του χρόνου, των εποχών και των κύκλων των Mayan, έχει αποδειχθεί απέραντη και περίπλοκη. Οι Mayan καταλαβαίνουν 17 διαφορετικά ημερολόγια, μερικά από αυτά εινε χαρτογραφημένα με ακρίβεια πάνω από δέκα εκατομμύρια χρόνια.
Το ημερολόγιο που έχει επιστήσει σταθερά την παγκόσμια προσοχή από το 1987 καλείται " Tzolk' ή Cholq' ij ".
Επινοημένες εποχές βασισμένες στον κύκλο των πλειάδων, που κρατιούνται ακόμα ιερά.

Με τα γηγενή ημερολόγια, οι εγγενείς άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει την σειρά σημαντικών και κρίσιμων καμπών στην ιστορία. Παραδείγματος χάριν, οι φύλακες ημέρας που μελετούσαν τα ημερολόγια, προσδιόρισαν μια σημαντική ημέρα στο έτος ένα -‘κάλαμος', (CE Acatal), (Ενας Πρίγκιπας μας) όπως ονομάστηκε από τους μεξικανούς.
Αυτή ήταν η ημέρα όπου ένας σημαντικός πρόγονος, όπως είχε προφητευτεί, ήταν να επιστρέψει..

" Έρχεται σαν την πεταλούδα "

Στο δυτικό ημερολόγιο, η ημερομηνία των "καλαμών" συσχετίζετε με το Πάσχα, Κυριακή - 21 Απριλίου 1519 - η ημέρα όπου ο Hernando Cortez και ο στόλος με 11 ισπανικές γαλέρες έφθασαν από την ανατολή σε αυτό που καλείται σήμερα Βέρα Cruz, στο Μεξικό.
Όταν τα ισπανικά σκάφη ήρθαν προς την ακτή, οι γηγενείς άνθρωποι περίμεναν και πρόσεχαν να δουν πώς θα τα πήγαιναν.

Τα τεράστια πανιά των σκαφών πράγματι θύμιζαν τις πεταλούδες που ξαφρίζουν στην θαλάσσια επιφάνεια. Κατά αυτόν τον τρόπο ήταν μια νέα εποχή που άρχισε, μια εποχή που είχαν προσδοκήσει μέσω των ημερολογίων τους.
Η ονομασία που δόθηκε από τους Maya, που καλείται νέα εποχή, τα εννέα Bolomtikus, ή εννέα κολάσεις 52 ετών για κάθε κύκλο.
Όπως οι εννέα κύκλοι ξεδιπλώθηκαν, το έδαφος και η ελευθερία αφαιρέθηκε από τους γηγενείς ανθρώπους.

Η ασθένεια και η ασέβεια κατέλαβε την εξουσία.
Αυτό που άρχισε με την άφιξη Cortez, διάρκεσε έως την 16 Αυγούστου 1987 - μια ημερομηνία που πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ως αρμονική σύγκλιση.

Τα εκατομμύρια των ανθρώπων, εκμεταλλεύτηκαν εκείνη την ημερομηνία για να κάνουν τελετές σε ιερές τοποθεσίες, προσευχόμενοι για μια ομαλή μετάβαση σε μια νέα εποχή, τον κόσμο του πέμπτου ήλιου.
Από εκείνη την ημερομηνία του 1987 μέχρι τώρα, ο κ. Barrios λέει, ήμαστε σε έναν χρόνο όπου εξαφανίζεται το αριστερό χέρι του υλιστικού κόσμου, αργά αλλά αδυσώπητα.

Είμαστε στην αρχή μιας εποχής όπου αρχίζει η ειρήνη, και οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τη μητέρα Γη.
Δεν είμαστε πλέον στον κόσμο του τέταρτου ήλιου, αλλά δεν είμαστε ακόμα στον κόσμο του πέμπτου ήλιου.
Είμαστε στον χρόνο -μεταξύ, ο χρόνος της μετάβασης.

Καθώς περνάμε μέσω της μετάβασης υπάρχει μια κολοσσιαία, σφαιρική σύγκλιση της περιβαλλοντικής καταστροφής, κοινωνικό χάος, πόλεμος, και τρέχουσες γήινες αλλαγές.

Όλο αυτό λέει ο κ. Το Barrios, είχε προβλέφθηκε μέσω των απλών, σπειροειδών μαθηματικών των ημερολογίων των Mayan.
" Θα αλλάξει, " «Όλα θα αλλάξουν.» Είναι η άποψη φυλάκων όταν είδαν την ημερομηνία - 21 Δεκεμβρίου 2012.- Ημερομηνία ως αναγέννηση. -Η έναρξη του κόσμου του πέμπτου ήλιου.

Θα είναι η έναρξη μιας νέας εποχής ως αποτέλεσμα και συγκεκριμένα από τον ηλιακό μεσημβρινό που διασχίζει το γαλαξιακό ισημερινό, και τη γη ευθυγραμμισμένη με το κέντρο του γαλαξία.

Στην ανατολή της 21 Δεκεμβρίου 2012 για πρώτη φορά σε 26.000 έτη ο ήλιος ανέρχεται σε τομή με τον γαλαξιακό ισημερινό,. Αυτός ο κοσμικός σταυρός θεωρείται μια ενσωμάτωση του ιερού δέντρου, το δέντρο της ζωής, ένα δέντρο όπου υπάρχει η ενθύμηση του σε όλο τον κόσμο και σε όλες της πνευματικές παραδόσεις του.

Μερικοί παρατηρητές λένε ότι αυτή η ευθυγράμμιση με την καρδιά του γαλαξία το 2012 θα ανοίξει ένα κανάλι για την κοσμική ενέργεια και η ροη της θα διατρέξει τη Γη, και θα την καθαρίσει, όπως και όλα αυτά που κατοικούν επάνω της, κα θα ανεβάσει όλους σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης.

Αυτή η διαδικασία έχει αρχίσει ήδη, είπε ο κ. Barrios.
" Η αλλαγή επιταχύνει τώρα, και θα συνεχίσει να επιταχύνει.
Εάν οι άνθρωποι της γης μπορούν να φτάσουν σε αυτήν την ημερομηνία του 2012 σε καλή κατάσταση, χωρίς μεγάλη καταστροφή της γης, ο κ. Barrios είπε οτι, θα ανέλθουμε σε έναν νέο, υψηλότερο επίπεδο δόνησης.

Αλλά για να φθάσουμε εκεί πρέπει να μετασχηματίσουμε πάρα πολλές από τις ισχυρές δυνάμεις που επιδιώκουν να μπλοκάρουν τον δρόμο.

Μια εικόνα του δρόμου μπροστά:
Από την κατανόησή της παράδοσης των Mayan και τα ημερολόγια, ο κ. Barrios πρόσφερε μια εικόνα, του έτσι όπως είμαστε και το τι μπορεί να βρεθεί στο δρόμο μπροστά:

Η ημερομηνία που εινε καθορισμένη στο ημερολογιακό χειμερινό ηλιοστάσιο στο έτος 2012 δεν χαρακτηρίζει το τέλος του κόσμου. Πολλοί ειναι οι άνθρωποι του έξω κόσμου που γράφουν για τα ημερολόγια των Mayan και για αυτήν την ημερομηνία, αλλά δεν γνωρίζουν. Αυτοί που γνωρίζουν είναι οι γηγενείς υπερήλικες που επιφορτίζονται με την κράτηση της παράδοσης.

Η ανθρωπότητα θα συνεχιστεί, " υποστηρίζουν, " αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο.
Οι υλικές δομές θα αλλάξουν. Από αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε περισσότερο "ανθρώπινοι". Ζούμε στη σημαντικότερη εποχή των Mayan, των ημερολογίων και των προφητειών. Όλες οι προφητείες του κόσμου, όλες οι παραδόσεις, συγκλίνουν τώρα.
Δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδια.

Το πνευματικό ιδανικό αυτής της εποχής είναι η δράση.
Πολλές ισχυρές ψυχές έχουν επαναγεννηθεί σε αυτήν την εποχή, με πολλή δύναμη. Αυτό ισχύει και για της δυο πλευρές... του φωτός και του σκότους.
Υψηλή μαγεία ενεργοποιείται και από τις δύο πλευρές. Τα πράγματα θα αλλάξουν, αλλά εξαρτάται από τους ανθρώπους το πόσο δύσκολο ή εύκολο θα είναι για τις αλλαγές που έρχονται.
Γιατί η οικονομία είναι τώρα μια μυθοπλασία.. ένα παραμύθι. !!

Το πρώτο πενταετές ‘τέντωμα' της μετάβασης ήταν από τον Αύγουστο 1987 έως τον Αυγούστου 1992 - η αρχή της καταστροφής του υλικού κόσμου. Έχουμε προχωρήσει δεκαέξι έτη βαθύτερα στη φάση μετάβασης ήδη, και πολλές από τις αποκαλούμενες πηγές οικονομικής σταθερότητας είναι στην πραγματικότητα κούφιες.

Οι τράπεζες είναι αδύνατες.
Αυτή είναι μια λεπτή στιγμή για αυτές.
Θα μπορούσαν να καταστραφούν όλες παγκοσμίως, εάν εμείς δεν προσέξουμε.
Εάν οι τράπεζες καταστραφούν... θα αναγκαστούμε να στηριχθούμε στο έδαφος και τις δεξιότητές μας. Εάν τα νομισματικά συστήματα θα είναι στο χάος, πρέπει έπειτα να στηριχθούμε στην άμεση σχέση μας με τη γη για τα τρόφιμα και τη στέγη μας.

Ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος καταρρέουν. Το επίπεδο του νερού στους ωκεανούς πρόκειται να έχει άνοδο, αλλά συγχρόνως το έδαφος στον ωκεανό, ειδικά κοντά στην Κούβα, πρόκειται επίσης να αναδυθεί καινούργια γη.

Ένα κάλεσμα για ένωση (Fusion):
Ο κ Barrios είπε μια ιστορία σε ακροατήριο στη Santa Fe, για τις πιο πρόσφατες τελετές των Mayan για το νέο έτος στη Γουατεμάλα. Είπε ότι ένας σεβάσμιος γέροντας, που ζει όλο το έτος σε μια απόμερη σπηλιά βουνών, ταξίδεψε στο Chichicastenango για να μιλήσει με τους ανθρώπους στην τελετή. Ο γέροντας παρέδωσε ένα απλό, άμεσο μήνυμα.

Απαίτησε από όλα τα ανθρώπινα όντα να ενωθούν υπέρ της ζωής και του φωτός.
Αυτό που έχουμε τώρα εινε το κάθε άτομο και και κάθε ομάδα να τραβούν το δρόμο μόνοι τους. Ο γέροντας των βουνών είπε ότι υπάρχει ελπίδα εάν οι άνθρωποι του φωτός έρθουν κοντά και να ενωθούν με κάποιο τρόπο.

Εξετάζοντας αυτό, ο κ. Barrios εξήγησε:
γινκ-γιανκ" Ζούμε σε έναν κόσμο πολικότητας:
Μέρα και νύχτα, άνδρας και γυναίκα, θετικός και αρνητικός.
Το φως και το σκότος χρειάζονται το ένα το άλλο. Είναι σε μια ισορροπία. Τώρα η σκοτεινή πλευρά είναι πολύ ισχυρή, και πολύ σαφής για αυτά που θέλουν.
Έχουν το όραμά τους και τις προτεραιότητές τους που τα κρατούν σταθερά, όπως επίσης και την ιεραρχία τους.
Εργάζονται με πολλούς τρόπους, έτσι ώστε να είμαστε ανίκανοι να συνδεθούμε με το σπειροειδή πέμπτο κόσμο το 2012.

Στην πλευρά του φωτός, ο καθένας σκέφτεται ότι αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί, και πως οι δικοί τους τρόποι και κατανόηση εινε το κλειδί . Υπάρχει μια ποικιλομορφία πολιτισμών και ιδεών, και έτσι υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει διάχυση και καμιά συγκεκριμένη εστίαση.
Έτσι όπως το βλέπει ο κ. Barrios, η σκοτεινή πλευρά εργάζεται στο να φράζει και να μπλοκάρει την ένωση μέσω της άρνησης και του υλισμού.
Εργάζεται επίσης για να καταστρέψει εκείνους που εργάζονται με το φως για να φτάσουν τη γη σε έναν κόσμο υψηλότερου κραδασμού.
Τους αρέσει η ενέργεια του παλαιού, την φθίνουσα ενέργεια του κόσμου της τέταρτης διάστασης... τον υλισμό.

Δεν το θέλουν να αλλάξει. Δεν θέλουν την ένωση.
Θέλουν να μείνουν σε αυτό το επίπεδο, και φοβούνται το επόμενο επίπεδο. Η σκοτεινή δύναμη του τέταρτου κόσμου της πτώσης δεν μπορεί να καταστραφεί ή να εξουδετερωθεί.
Αυτό ειναι πολύ δυνατό και σαφές, και είναι λανθασμένη στρατηγική, (το να θέλουμε να καταστραφούν).

Το σκοτάδι μπορεί μόνο να μετασχηματιστεί όταν έρχεται αντιμέτωπο με την απλότητα και την αγάπη από καρδιάς.
Αυτό είναι που οδηγεί στην ένωση και μια βασική έννοια για τον κόσμο του πέμπτου Ήλιου.

Ο κ. Barrios είπε ότι η αναδυόμενη εποχή του πέμπτου ήλιου θα στρέψει την προσοχή σε ένα πολύ αγνοημένο στοιχείο. Εκτιμώντας ότι τα τέσσερα παραδοσιακά στοιχεία... της γης, του αέρα, της φωτιάς και του νερού έχουν εξουσιάσει τις διάφορες εποχές στο παρελθόν, θα υπάρξει ένα πέμπτο στοιχείο που θα λάβουμε υπόψη στο χρόνο του πέμπτου ήλιου:.. Ο ΑΙΘΕΡΑΣ.

Το λεξικό καθορίζει τον αιθέρα ως αραιό ( rarefied ) στοιχείο των ουρανών.
Ο αιθέρας είναι ένα μέσο. Διαπερνά όλο το διάστημα και διαβιβάζει τα κύματα της ενέργειας σε ένα ευρύ φάσμα των συχνοτήτων, από τα κινητά τηλέφωνα έως στην ανθρώπινη αύρα. Αυτό που είναι αιθέρας "Αιθέριο" συσχετίζεται με τις περιοχές πέρα από τη γη: Τους ουρανούς.

Ο αιθέρας το στοιχείο του πέμπτου ήλιου είναι ουράνιος και του λείπει η υλική ουσία, αλλά δεν εινε λιγότερο αληθινό από ένα πραγματικό ξύλο, πέτρα ή την σάρκα. Μέσα στο πλαίσιο του αιθέρα μπορεί να υπάρξει μια ένωση της πολικότητας.

Ο κ. Barrios είπε, " όχι άλλο σκοτάδι ή φως στους ανθρώπους, αλλά μια ανυψωμένη συνείδηση.

Αλλά προς το παρόν η πλευρά του σκοταδιού δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Οργανώνονται για να το εμποδίσουν. Επιδιώκουν να εγκαταστήσουν την ανισορροπία στη γη και το περιβάλλον του, έτσι θα είμαστε ανέτοιμοι για την ευθυγράμμιση στο 2012.

  • Πρέπει να εργαστούμε μαζί για την ειρήνη, και την ισορροπία με την άλλη πλευρά.
  • Πρέπει να φροντίσουμε τη γη που μας τρέφει και μας παρέχει την στέγη.
  • Πρέπει να βάλουμε ολόκληρο το μυαλό και την καρδιά μας στο να ακολουθήσουμε την ενότητα και την ένωση τώρα, να αντιμετωπίσουμε την άλλη πλευρά και να συντηρήσουμε τη ζωή, για να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την στιγμή στην ιστορία.

Ο κ. Barrios είπε στο ακροατήριο του στη Σάντα Φε ότι είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή της παγκόσμιας ιστορίας. " Έχουμε διαταραχτεί, είπε. Δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο. Ο πλανήτης μας μπορεί να ανανεωθεί ή να ερημωθεί. Τώρα είναι ο χρόνος να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε. Ο καθένας μας χρειάζεται. Δεν είστε εδώ για κανέναν άλλο λόγο. Ο καθένας που είναι εδώ τώρα έχει έναν σημαντικό σκοπό. Αυτή εινε μια σκληρή αλλά ξεχωριστή περίοδος. Έχουμε την ευκαιρία για την αφύπνιση, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την στιγμή στην ιστορία.

Ο κ. Barrios πρόσφερε διάφορες προτάσεις να βοηθήσει τους ανθρώπους στην ισορροπία για τα επόμενα χρόνια. Η προφητεία της αλλαγής πρόκειται να συμβεί είπε, αλλά η στάση μας και οι πράξεις μας θα καθορίζουν πόσο σκληρή ή ήπια θα είναι.

Πρέπει να ενεργήσουμε και να κάνουμε τις αλλαγές, να εκλέξουμε τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν και οι οποίοι θα εινε πρόθυμοι για πολιτική δράση και να σέβονται την γη.

Ο διαλογισμός και η πνευματική πρακτική είναι σωστές, αλλά χρειάζεται και δράση επίσης. Εινε πολύ σημαντικό να είμαστε ακριβείς ως προς το ποιοι είμαστε, αλλά και επίσης στη σχέση μας με τη γη. Αναπτυχθείτε σύμφωνα με την παράδοσή σας και την κλήση της καρδιάς σας, αλλά θυμηθείτε να σεβαστείτε τις διαφορές σας με τους άλλους, και να προσπαθήστε για την ενότητα.

Τρώτε σοφά. Πολλά τρόφιμα είναι αλλοιωμένα με λεπτούς και ακαθόριστους τρόπους. Δώστε προσοχή σε αυτό που εισέρχεται στο σώμα σας. Μάθετε να συντηρείτε τα τρόφιμα, και να συντηρείτε την ενέργεια.

Μάθετε μερικές καλές τεχνικές αναπνοής, έτσι ώστε να έχετε την κυριότητα της αναπνοής σας. Να είστε καθαροι. Ακολουθήστε μια παράδοση με μεγάλες ρίζες.
Δεν είναι σημαντικό ποια παράδοση, η καρδιά σας θα σας πει, αλλά πρέπει να έχει τις μεγάλες ρίζες.

Ζούμε σε έναν κόσμο ενέργειας. Ένα σημαντικό έργο αυτή τη στιγμή ειναι να μάθουμε να ζούμε με αίσθηση της ενέργειας σε όλους και στα πάντα:

Στους ανθρώπους, στα φυτά, στα ζώα. Αυτό γίνεται όλο και περισσότερο σημαντικό καθώς προσχωρούμε στον κόσμο του πέμπτου ήλιου, γιατί αυτό συνδέεται με τον στοιχείο του αιθέρα - στη σφαίρα όπου η ενέργεια υπάρχει και υφαίνετε.

Πηγαίνετε στις ιερές θέσεις της γης να προσευχηθείτε για την ειρήνη, και να δείχνετε το σεβασμό στη γη που μας δίνει τα τρόφιμα, τον ιματισμό, και τη στέγη μας.

Πρέπει να επανα-ενεργοποιήσουμε την ενέργεια αυτών των ιερών θέσεων.

Αυτή είναι η εργασία μας. Μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική προσευχής είναι να ανάψουμε ένα άσπρο ή μικρό μπλε χρωματισμένο κερί. Διαλογιστείτε μια στιγμή την ειρήνη. Μιλήστε την πρόθεσή σας στη φλόγα και στείλετε το φως προς τους ηγέτες που έχουν τη δύναμη να κάνουν τον πόλεμο ή την ειρήνη.

Έχουμε εργασία να κάνουμε. Σύμφωνα με τον κ. Barrios αυτό είναι μια αποφασιστικά σημαντική στιγμή για την ανθρωπότητα, και για τη γη.
Κάθε πρόσωπο είναι σημαντικό. Εάν έχετε γεννηθεί σε αυτήν την εποχή, έχετε πνευματική εργασία να κάνετε, την εξισορρόπηση του πλανήτη.
Είπε ότι οι παλαιοί έχουν ανοίξει τις πόρτες έτσι ώστε άλλες φυλές μπορούν να έρθουν στο κόσμο των Mayan και να λάβουν την παράδοση.

Οι Maya έχoυν εκτιμήσει από καιρό και έχουν σεβαστεί ότι υπάρχουν άλλα χρώματα, άλλες φυλές, και άλλα πνευματικά συστήματα.
" Ξέρουν, " είπε, " ότι το πεπρωμένο του κόσμου των Mayan συσχετίζεται με το πεπρωμένο ολόκληρου του κόσμου. Η μέγιστη Σοφία είναι στην απλότητα. Ο κ. Barrios συμβούλεψε πριν αφήσει τη Σάντα Φε.

Αγάπη, σεβασμός, ανοχή, μοίρασμα, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση.
Δεν εινε πολύπλοκο η κάτι που χρειάζεται να το επεξεργαστούμε.
Η πραγματική γνώση είναι ελεύθερη. Εινε κωδικοποιημένη στο DNA σας.
Όλα όσα χρειάζεστε είναι μέσα σε σας. Οι μεγάλοι δάσκαλοι το έχουν πει αυτό από την αρχή... Βρείτε την καρδιά σας, και θα βρείτε τον τρόπο σας.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ