8 Ιουν 2010

Αποκάλυψη: οι άρειοι, ο Άρης, ο ήλιος και το τέλος της ζωής

(2ο μέρος της συνέντευξης με τον Jay Weidner)
απόδοση: Βίκυ Χρυσού

με ακόμη πιο αποκαλυπτικές θέσεις και υλικό προς σκέψη...  συνιστώ να επισκεφτείτε και τα λινκ που σας δίνω...


Jay:
Εντάξει Τι είμαι έτοιμος να πω: θα ακούγεται πολύ αμφιλεγόμενο, αλλά εγώ θα σας δώσω μια σύντομη ανάλυση για το τι πιθανώς συμβαίνει.

Lance: Εντάξει Ωραία, ωραία.

Jay:  Οι δυνάμεις που υπάρχουν κυβερνώνται/ελέγχονται από μια εσωτερική ομάδα και το επόμενο έτος θα έχουμε μια σειρά βίντεο που ονομάζεται "Η Ιερή Γεωμετρία του Χρόνου», με τον Robert Lawlor, η οποία πρόκειται να εξηγήσει αυτό το θέμα βαθύτερα.

Αλλά αυτή η ομάδα ξέρει/κατέχει προφανώς όλες τις γνώσεις του παρελθόντος, ίσως σε βάθος πολλών εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων. Και ζουν εδώ, στη Γη. Και έχουν ζήσει εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά ζούσαν απομονωμένοι, μέχρι περίπου 6, 000 χρόνια πριν, ζούσαν χωριστά από εμάς - κάπου στη γη, σε ένα πολύ ωραίο μέρος.

Όμως, περίπου 6, 000 χρόνια πριν, ο πρώτος από τους πολλούς συναγερμούς "σήμανε". Και αυτοί οι συναγερμοί έχουν να κάνουν με την εξέλιξη αυτού που ονομάζουμε το τέλος της Κάλι Γιούγκα (Kali Yuga).

Τώρα, η αρχή της Κάλι Γιούγκα ήταν ακριβώς δίπλα στην έναρξη του ημερολογίου των Μάγιας, 3114 π.Χ. και ήταν η αρχή των πόλεων και της γραφής και των βασιλείων και της δουλείας και των γυναικών ως κινητή περιουσία και την κτηνοτροφία και τη γεωργία και τους πολέμους και τις περιτειχισμένες πόλεις και της γραφής και της επιστήμης.

Και όλα αυτά τα πράγματα στην πραγματικότητα άρχισαν από τις αρχές της Κάλι Γιούγκα - όχι γιατί είχαν γινόμασταν καλύτεροι, αλλά επειδή χειροτερεύαμε.
Αλλά δεν είναι μόνο επειδή γινόμασταν χειρότεροι, αλλά επειδή κάτι συμβαίνει: ο λόγος που αυτά τα πράγματα δημιουργήθηκαν οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η ομάδα - που είναι ανθρώπινοι, αλλά είναι διαφορετικοί - μπήκαν σε δράση, διότι η αρχή της Κάλι Γιούγκα, 6, 000 χρόνια πριν, η αρχή του ημερολογίου των Μάγιας, ήταν ένα μήνυμα/ένα σημάδι.

Ένα μήνυμα σε ένα πολύ , πολύ, πολύ μεγάλο ημερολόγιο -  όχι 6,000 χρόνων, αλλά, περίπου 60, 000 χρόνων. Και αυτό έλεγε πως το τέλος αυτής της εποχής θα ερχόταν, και η προφητεία έλεγε ότι ο ήλιος θα εκραγεί με γιγάντιες ηλιακές εκλάμψεις, οι οποίες θα τηγανίσουν τα πάντα στη Γη και θα προκαλέσουν τεράστιες αλλαγές εδώ στον πλανήτη.

Και αυτή η ομάδα τα ήξερε όλα αυτά, επειδή είχαν περάσει και παλαιότερα από μια τέτοια κατάσταση και κρατούσαν ακριβή αρχεία. Έτσι δραστηριοποιήθηκαν, και πήραν ένα υπέροχο πλανήτη, γεμάτο με φυλές κυνηγών-τροφοσυλλεκτών, και τον μεταμόρφωσαν σε πολιτισμό.

Και το μετέτρεψαν σε πολιτισμό, έτσι ώστε να μπορούν να βγουν από εδώ πριν να χτυπήσουν οι τεράστιες ηλιακές εκλάμψεις. Και αυτό είναι που συνεχίζεται για πάνω από 5, 000, περίπου 6, 000, χρόνια.

Είναι μια κεντρική οργανωτική αρχή, που κυβερνάται από μία ομάδα που δεν γνωρίζουμε καν ποιοι πραγματικά είναι, για σκοπούς οι οποίοι μέχρι πρόσφατα είχαν παραμείνει απόλυτα κρυμμένοι και μυστικοί.

Και, αυτοί υποσχέθηκαν στους διαχειριστές που άφησαν πίσω, ότι μπορούν να έχουν τα υπόγεια καταφύγια και τα πάντα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτά πρόκειται πραγματικά να βοηθήσυν, γιατί δεν μπορώ να δω πώς αυτά θα μπορούσαν να επιβιώσουν αυτό που έχει προλεχθεί .

Και το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και όλα αυτά τα πράγματα - ιππτάμενα πιατάκια, καθώς και βάσεις στο φεγγάρι, και τους Ναζί και το σπουδαίο βιβλίο του Joseph Farrell σχετικά με την αλχημεία, την οποία οι Ναζί διενεργούσαν - όλα αυτά είναι μέρος αυτής της ομάδας που αναπτύσσει την τεχνολογία γι' αυτό που αποκαλώ "Project GOOD", που σημαίνει "Get Out Of Dodge". Και θα φύγουν εκτός.. Και βρίσκονται σχεδόν εκτός.

Και, αν παρακολουθήσεις τη δουλειά του Ed Grimsley - Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ποιος είναι. . Έχει αυτά τα γυαλιά νυχτερινής όρασης, και βγαίνει τη νύχτα και βιντεοσκοπεί  αυτά τα σκάφη που δεν μπορείς να δείς με τα μάτια σου. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα του στο Google. Στο YouTube, έχουν μερικά εκπληκτικά βίντεο που έχει τραβήξει από το γιγάντιο σκάφος.

(Nα εννοεί αυτό?

Και κατανοώ επίσης πως πρέπει να τη βγάλω από τώρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να είναι πολύ αργά.

Lance: Απολύτως.  Τώρα, βέβαια, μερικοί άνθρωποι αποδίδουν ονόματα σε αυτούς τυς αγνώστους.  Έχω διαβάσει πως κάποιοι του αποδίδουν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα είδος γραμμών συγγένειας Anunnaki / Ατλάντων και φυσικά ρέει, όπως αναφέρεις και εσύ, και κάποιο είδος συγγένεις αίματος illuminati. - Αλλά κανείς δεν φαίνεται πραγματικά να ξέρει ποιοι είναι, εκτός από το ότι δεν είναι -

Jay: Λοιπόν, στην ουσία γνωρίζουμε. Είναι οι - Anunnaki είναι μία από τις ονομασίες που έχουν.  Nεφελίμ είναι η άλλη. Αυτές είναι λέξεις που δημιουργήθηκαν από διαφορετικούς πολιτισμούς -  Εβραίοι, Βαβυλώνιοι, Σουμέριοι, Πέρσες - για να περιγράψουν αυτούς τους ανθρώπους. Εντάξει; But their real name is very easy, because it describes where they go when they get out of Dodge. Όμως, το πραγματικό όνομα τους είναι πολύ εύκολο, επειδή περιγράφει όταν πηγαίνουν όταν βγει από το τέχνασμα. Ονομάζονται Άρειοι (Aryans- Αριανοί?-σημ. τοξότισσας).

. «Αρείοι» ("Aryans") είναι ακριβώς μια άλλη λέξη για το «Αρειανοί» ("Martians"), επειδή ο πλανήτης Άρης είναι "Μars". Aυτοί δραπέτευσαν - κατά τη λήξη της τελευταίας Κάλι Γιούγκα - νομίζω ότι, στο τέλος κάθε Κάλι Γιούγκα δραπετεύουν - ο ίδιος κύκλος εμφανίζεται κάθε φορά, ίσως γι' αυτό ακριβώς και να υπάρχει μια Κάλι Γιούγκα.

Επανέρχονται στη Γη μετά, αφού η Γη έχει θερεπαυθεί από τις γιγάντιαίες ηλιακές εκρήξεις συμβαίνουν. Και έρχονται πίσω με τα πλοία τους, και ξανά γεμίζουν με πληθυσμούς τη Γη.  Μπορεί να παίρνουν ακόμη και γενετικό υλικό μαζί τους, αυτό είναι το γονιδίακό πρότζεκτ. Μπορεί να παίρνουν και δείγματα όλων των σπόρων μαζί τους, αυτό είναι το πρόγραμμα με την τράπεζα σπόρων.

 Και να τα παίρνουν εκεί μαζί τους. Και οι ίδιοι θάβονται κάτω από το έδαφπς, γιατί ο Άρης είναι ένα πολύ αφιλόξενο μέρος. Και περιμένουν για να ανακάμψει η Γη. Και επέστρεψαν πριν 60, 000 χρόνια, και θεωρούσαν ότι η Γη θα είχε λίγο πολύ εξαλειφθεί -ότι δεν θα υπήρχαν καθόλου κάτοικοι. Όμως,  είχαν επιβιώσει λίγες ομάδες.

Ιθαγενείς Αμερικάνοι είχαν επιζήσει παραμένοντας προστατευμένοι μέσα σε σπηλιές. Αυτοί διηγούνται ιστορίες, για το πόσο καυτή ζέστη επικρατούσε - ήταν τόσο ζεστά που κάρφωναν ένα ραβδί έξω το άνοιγμα του σπηλαίου και αυτό άρπαζε αμέσως φωτιά. Και κινέζοι επέζησαν - κάποιος - ένας από αυτές τις ασιατικές ομάδες πρέπει να είχε προφανώς διασωθεί. Και μερικοί από τους αφρικανικούς επέζησαν επίσης.

Έτσι, όταν οι Άριοι προσγειώθηκαν, κρατήθηκαν απομονωμένοι μεταξύ τους. Αυτοί όμως είχαν πλοία/σκάφη, και περιηγήθηκαν σε όλο τον κόσμο.Είχαν όμως και μία διαταγή: δεν επιτρεπόταν να έχουν σεξουαλική επαφή με τους εναπομείναντες στη Γη. Μπορούσαν να τους βοηθήσουν, να τους διδάξουν πώς να διαβάζουν και να γράφουν και πώς να καλλιεργούν και όλα αυτά τα άλλα πράγματα, αλλά δεν μπορούσαν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί τους.
Όμως αυτές οι γυναίκες της Γης και ο τρόπος που κινούνταν: απλά δεν μπορούσαν να αντισταθούν.

Αυτοί λοιπόν είναι άνθρωποι, αλλά πήγαν στον Άρη για πολύ καιρό και έχασαν τη χρωστική ουσία στο δέρμα τους, έχασαν το χρώμα στα μαλλιά τους και τα μάτια τους έγιναν μπλε ή πράσινα ή καστανά.  Ήταν παρά πολύ ψηλοί όταν προσγειώθηκαν εδώ, λόγω της χαμηλής βαρύτητας στον Άρη. Πολύ προχωρημένοι, σούπερ προηγμένοι - και βρίσκονται εδώ, εδώ και πολύ, πολύ καιρό.

Και αυτοί τώρα φεύγουν. Αποχωρούν. Υπάρχουν αποικίες - Ξέρω ότι αυτό ακούγεται εντελώς απίστευτο, αλλά έχω αποδείξεις για όλα αυτά. Υπάρχει αποικίες επάνω στον Άρη, απλά πληκτρολογείστε "πολιτισμός στον Κρατήρα Hale » ("Hale Crater civilization") στο Google και διαβάσετε το έργο του Skipper- τo σπουδαίο έργο του Joseph Skipper για την αποικία εκεί, στον κρατήρα Hale.

Αυτό είναι που συμβαίνει. Σε λίγες γραμμές. Και, ναι, ζουν εδώ. Έζησαν  κάποτε πραγματικά στη Νορβηγία. Έζησαν εκεί, επειδή τους άρεσε η δροσιά, δεν μπορούσαν να συνηθίσουν στη ζέστη. Και η σπείρα που εξερράγη πάνω από τη Νορβηγία, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα επρόκειτο να πάρει το Βραβείο Ειρήνης του στη Νορβηγία - ναι, λοιπόν, αυτό είναι ο οπλισμός τους.

Εδώ είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Obama. Εντάξει; Αυτά τα παιδιά φεύγουν. Φεύγουν από εδώ, επειδή νομίζουν ότι έρχονται οι μαζικές ηλιακές εκρήξεις. Εντάξει; Φεύγουν και δεν τους νοιάζει πια ποιος κυβερνά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτοί το έκαναν μέχρι πέρυσι. Τώρα δεν τους ενδιαφέρει πλέον.


Και έτσι ο Obama μένει εδώ και πήρε τα απομεινάρια της τεχνολογίας τους. Πήρε την τεχνολογία που υπάρχει τρυγύρω. Και προφανώς ασχολούνται δραστήρια στο να επαναδομήσουν τις τεχνολογίες των Αρείων. ΟΚ; Και αυτό είναι που συμβαίνει στην Αργεντινή και τη Χιλή, όπου ανοίγουν τα τούνελ, τα συστματα από σήραγγες.

Αυτή είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αυτά είναι τα στελέχη, οι μάνατζερ που έχουν μείνει πίσω. Η νέα παγκόσμια τάξη δεν είναι οι Άρειοι. Η νέα παγκόσμια τάξη είναι οι διαχειριστές που άφησαν πίσω τους οι Άρειοι.


Lance: Σωστά, έχει κάποιονόημα.

Jay: Ναι. Οι Aryans θεωρούν τους εαυτούς τους ως «Άνθρωποι του Ερυθρού», ή « Άνθρωποι από τον Κόκκινο Πλανήτη». Και, όταν ο Bauer άλλαξε το όνομά του σε «Rothschild», που σημαίνει "κόκκινη ασπίδα", έδινα πραγματικά το σημάδι ότι αυτός ήταν η ασπίδα για αυτό το πράγμα, αυτό το σχέδιο, το οποίο μεταφέρθηκε με υψηλή ταχύτητα κατά την έναρξη της βιομηχανικής εποχής.

Και η σκέψη όλων μας είναι πως αποψιλώνουν τον πλανήτη καταστρέφοντας τα δάση, ότι βανδαλίζουν τις βουνοπλαγιές, ότι υποδουλώνουν τους ανθρώπους, πως κάνουν όλα αυτά τα πράγματα, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει κάτι που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Αλλά δεν είναι.

Όλα αυτά είναι βασικά σημεία ενός τεράστιου, μυστικού σχεδίου για να αναπτύξουν γρήγορα αποικίες και πλοία/σκάφη και να μετακινήσουν γιγαντιαίες ποσότητες αγαθών και υπηρεσιών από εδώ στον Άρη. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Και πολλοί άνθρωποι πρόκειται να το γνωρίζουν αυτό πολύ σύντομα. Δεν είμαι ο μόνος που ξέρει τι συμβαίνει εδώ. Αυτά είναι όλα γραμμένα, εδώ που τα λέμε, σε αρχαία κείμενα από την Ινδία.

Lance:  Ω ναι, αυτό είναι σωστό. Είχες εν συντομία θίξει αυτό το σημείο την τελευταία φορά, νομίζω.

Jay: Ναι, αυτά είναι όλα αρχαία κείμενα και ήταν από τους Αρείους που έλεγαν την ιστορία τους.

Lance: If they had the ability to go back and forth to Mars and further, I'm sure, isn't coronal mass ejection going to destroy Mars as well? Lance: Αν είχαν την ικανότητα να πηγαινοέρχονται στον Άρη και αλλού, είμαι βέβαιος, δεν θα καταστρέψουν και τον  Άρη οι εκτίναξεις από τον ήλιο?

Jay: Οχι, γιατί αυτοί θα πάνε υπογείως. Θα χτυπήσουν φυσικά και τον Άρη, αλλά δεν θα είναι κάτι σαν αυτό που θα συμβαίνει εδώ. Δεύτερον, το πρόβλημα με τις ηλιακές εκρήξεις - όπου έχω να πω, ότι η ταινία "2012" έκανε μια πολύ καλή δουλειά επίκλησης - είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό ωστικό κύμα το οποίο έχει ανάλογη επίδραση στον πυρήνα της Γης, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό την ηλεκτρομαγνητική. Γι 'αυτό προκαλεί ένα flip/ταλάντευση στον πυρήνα.

Εντάξει, εδώ είναι το πώς λειτουργεί. Οι πόλοι του ήλιου περιστρέφονται κάθε 37 ημέρες. Ο ισημερινό του ήλιου θα περιστρεφόταν επίσης κάθε 37 ημέρες, εκτός από το ότι η στροφορμή των πλανητών στον ισημερινό του ηλιακού συστήματος προκαλεί την επιβράδυνσή του, έτσι ώστε να περιστρέφεται μόνο κάθε 26 ημέρες, αντί για 37.

Κάθε 87 ημέρες, υπάρχει μία διασταύρωση (crossing over) του μαγνητικού πεδίου, καθώς οι 26 ξαναπιάνουν τις 37 μέρες και πάλι. Με παρακολουθείς;

Κάθε 87 ημέρες, υπάρχει ένα μικρό ηλεκτρομαγνητικό περίο διέλευσης/διασταύρωσης, η οποία περιβάλλει τον ήλιο σε ένα σφιχτά δεμένο ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος. Μετά από περίπου 12-13, 000 χρόνια αυτής της ανοησίας, ο ήλιος ολόκληρος δεσμεύεται σε ένα τεράστιο -γρήγορα υποχωρούμενο μαγνητικό πεδίο, το οποίο έχει ανάλογη επίδραση στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης, το οποίο αρχίζει επίσης να υποχωρεί.

Όλα αυτά συμβαίνουν τώρα με την απώλεια των κηλίδων στον ήλιο και το μαγνητικό πεδίο της Γης να υποχωρεί. Είναι ένας κύκλος 13, 000 ετών, και βρισκόμαστε στην αρχή του. Όταν ο ήλιος τελικά χρειαστεί να επαναφέρει τον εαυτό του, δηλαδή, να επαναφέρει σε συγχρονισμό τα περιστρεφόμενα πεδία του, θα υπάρξει μια τεράστια ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα που θα ξεσπάσει πολύ πέρα από τη Γη. Αυτή η καταιγίδα θα μεταφέρει μαζί της γιγαντιαίες αποβολές ηλιακής μάζας από την ηλιακή κορώνα, η οποία θα ανάψει τα δάση της Γης και θα βράσει τους ωκεανούς.

Αν είσαι υπογείως, στον Άρη, θα έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να τα καταφέρεις. Δεν υπάρχουν καθόλου ηλεκτρομαγνητικά πεδία στον Άρη. Δεν υπάρχουν τεκτονικές πλάκες.  Τίποτα δεν πρόκειται να περιστρέφεται εκεί και εσύ απλά θα περιμένεις να περάσει.

Θα περιμένεις να περάσει και ίσως μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια, δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει, όταν τα δάση φυτρώσουν και πάλι και η ζωή των ζώων επανέλθει, τότε με αποστολές θα επιστρέψεις.

 Έτσι εμείς δεν κατασκευάζουμε απλά τις αποστολές που πάνε εκεί, αλλά τα τελευταία τριακόσια χρόνια ετοιμάζουμε και τις αποστολές που θα τους επαναφέρουν εδώ πίσω. Ναι, αυτό είναι που συμβαίνει.

Επαναλαμβάνεται όλη την ώρα. Τα βεδικά κείμενα και η Mahabharata, αυτό  αυτό περιγάφουν, συμπεριλαμβανομένων των γιγαντιαίων πλοίων ή κιβωτών, όπως τα αποκαλούν.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Δεν λέω ότι οι λευκοί άνθρωποι είναι Aryans/Αρειανοί. Λέω ότι οι λευκοί άνθρωποι είναι νώθα παιδιά αρειανών και γήινων. Καταλαβαίνετε; Δεν μοιάζουν με μας σε τίποτε. Είναι λευκοί σαν κιμωλία. Έχουν φρικιαστική όψη.

Από εκεί  προέρχονται οι μύθοι με βαμπίρ, επειδή μπορούν να έλθουν στην επιφάνεια της Γης μόνο το βράδυ. Το δέρμα τους είναι τόσο διαφανές που μπορείτε να δείτε το τριχοειδές σύστημα, έτσι ώστε να μοιάζουν μπλε κάτω από ορισμένα είδη φωτός.


Lance: Ξέρεις, υπήρχε μια ταινία που ήταν ένα remake του "Πόλεμου των Κόσμων" ("War of the Worlds") και σκέφτηκα, "Καλά δεν είναι αυτό περίεργο,  να κάνουν αυτό το είδος ταινίας όταν ήδη βρίσκονται  υπογείω, και εμφανίζουν αυτές τις δέσμες λέιζερ; " Πολύ προφητικοί.

Jay: O Σπίλμπεργκ, πρέπει να γνωρίζει. Όταν  το είδα αυτό απλά είπα, «Θεέ μου, αυτός πρέπει να ξέρει." Πρέπει να γνωρίζει ότι αυτοί είναι εδώ ήδη όλο αυτό τον καιρό και πως είναι υπόγεια.  Εκεί ακριβώς είναι πού βρίσκονται.

Και με την ευκαιρία να πω πως, αυτά τα άλλα πράγματα που βλέπουμε - και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άλλα είδη "εξωγήινων", θα μπορούσαν να υπάρχουν, όμως δεν πρόκειται ούτε και να το  υποστηρίξω - αλλά μερικά από τα άλλα πράγματα που έχουμε ήδη δει, είναι ρομποτικές δημιουργίες τους.

 Αυτές οι ρομποτικές δημιουργίες, υπάρχουν εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν είναι ρομπότ ή του γενετικού τ'υπυ, δεν μπορώ να πω. Μερικές φορές είναι ρομπότ, μερικές φορές είναι γενετικά δημιουργήματα. (Ας θυμηθούμε και την πρόσφατη ανακοίνωση για την "επιτυχή" δημιουργία συνθετικής ζωής... σημ. τοξότισσας)

 Εδώ είναι αυτό που ο Obama πρέπει να αναρωτηθεί. Ξέρει ότι αυτά "τα παιδιά" φεύγουν. Ξέρει πως υπάρχει μια καταστροφή, κάποιου είδους που έρχεται. Πυροβολούν με ένα όπλο υπερ-διαστάσεων πάνω από τη Νορβηγία ενώ είναι έτοιμος να παραλάβει το βραβείο Ειρήνης και όλοιουρλιάζουν και φωνάζουν, "Γιατί ο Ομπάμα να πάρει το Βραβείο Ειρήνης, δεν έχει κάνει τίποτε για να το αξίζει».

 Θα σας πω γιατί ο Obama παίρνει το Βραβείο Ειρήνης. Παίρνει το Βραβείο Ειρήνης, εάν δεν πυροβολήσει εναντίον τους, ενώ θα φεύγουν. Εδώ είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, και είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.

Είστε οι Άρειοι και  είστε πίσω στον Άρη περιμένοντας την στεφανιαίο εκτίναξης από τον ήλιο.  Κουμπώσατε τις καταπακτές, καλύψατε τα πάντα, σωστά; Τι είναι αυτό που θα εμποδιστεί την ελίτ που έχετε αφήσει πίσω, στο να ανακατασκευάσουν το σκάφος, που έχετε αφήσει - το πλοίο - και να έρθει πίσω σας και να κλέψει τον τόπο σας; Ξέρω ότι ακούγεται τρελό -

Lance: Οχι, για μένα δεν ακούγεται (τρελό).

Jay: και θα σας πω τι. Ανησυχεί (ο Ομπάμα) ότι θα  μας επιτεθούν, και γι' αυτό ακριβώς το πράγμα επρόκειτω στη Νορβηγία. Αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι αυτά είναι καλοπροαίρετοι εξωγήινοι και τέτοια.  Δεν έχεις διαβάσει την ιστορία σου. Οι Aryans/Άρειοι εισέβαλαν κάτω στη Γη, αυτοί υποδούλωσαν ολόκληρη την Ινδία, αυτοί δημιούργησαν το σύστημα των καστών.

Lance: Κάθε πόλεμος έχει δημιουργηθεί έμμεσα από τη δική τους επιρροή, έτσι δεν είναι;

Jay: Απολύτως. Αν διαβάσετε το βιβλίο του Andrew Collins «Από τις στάχτες των Αγγέλων ", είναι ένα σπουδαίο βιβλίο.  Μιλά για την ιστορία αυτών των βρεφών, αυτά τα μαγικά μωρά που έχουν γεννηθεί μετά την σεξουαλική επαφή που είχαν  Aryans με γήινες γυναίκες . These babies are white and they have white hair and chalk-white skin, and some tribes were fearful of these children and they killed them. Αυτά τα μωρά είναι λευκά και έχουν άσπρα μαλλιά και σαν κιμωλία-άσπρο δέρμα, και ορισμένες φυλές φοβόντουσαν αυτά τα παιδιά και τα σκότωναν.

Αλλά άλλες φυλές πίστευαν ότι τα παιδιά αυτά ήταν εξυψωμένα όντα και τους πρόσφεραν υψηλές θέσεις στη φυλή τους. Αυτά τα όντα είχαν συχνά κόκκινα μαλλιά. Κόκκινα μαλλιά, λόγω της υπεραφθονίας οξειδίου του σιδήρου στον αέρα στον Άρη που προκαλεί κόκκινα μαλλιά.
 Έτσι εξύψωσαν αυτά τα όντα και αυτά ήταν οι Ευρωπαϊκές φυλές που εξύψωσαν από αυτά τα όντα.  Διαβάστε τα βιβλία του, είναι πολύ ενδιαφέρουσα.


Lance: Εγώ, θα τα ελέγξω στα σίγουρα.

Jay: Από την άλλη πλευρά οι Αφρικανοί έχουν ιστορικό στο να σκοτώνουν τα παιδιά albino αμέσως μόλις γεννηθούν. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται. Τα θεωρούν κακό.

Πιστεύουν ότι αυτά τα παιδιά, οι απόγονοι των Αρίων, είναι κακά ή πως υπάρχει κάτι κακό γύρω τους.  Πρόκειται για μια μακρά παράδοση που αφορά την απαλλαγή μας από αυτά τα παιδιά αγγέλους-δαίμονες.

 Έτσι, η Άριες επιρροές είναι πιο διαδεδομένες μεταξύ των πολιτισμών των  ευρωπαϊκών γενεών και αυτές έγιναν τα οχήματα των πραγματικών Αρίων, που δεν έχουν καμία σχέση με τους λευκούς ανθρώπους στην πραγματικότητα, εκτός από κάποια γενετικά ίχνη ..

Και έτσι αυτό είναι που συνεχίζεται. H "Skull and Bones" είναι μέρος της ομάδας αυτής. O Michael Tsarian εντόπισε πολλές από αυτές τις γερμανικές ομάδες ανιχνεύοντας προς το παρελθόν.  Οι γερμανικές ομάδες είναι το κλειδί. Μόλις αρχίσετε να ανιχνεύεται τις γερμανικές ομάδες, θα μπορέσετε να βρείτε τα πάντα.

Η κρόνια κοινωνία, ο Aleister Crowley, όλα τα πράγματα πέρι UFO από τη Νότια Αμερική. Όλα αυτά τα πράγματα είναι συνδεδεμένα σε μια συνεκτική ιστορία που κάνει συνολική αίσθηση και ξεφορτώνεται πολλά από τα αλαμπουρνέζικα.
Αλλά όλα υποστηρίζονται και ενισχύονται με πάρα πολύ σοβαρά αρχαία κείμενα, τα κείμενα Purana και τα βεδικά κείμενα, που λένε όλη την ιστορία με μεγάλη σαφήνεια.

Lance: Huh, Λοιπόν, πώς ταιριάζει αυτό με την ιδέα ότι υπάρχουν διαφορετικές εποχές; Με άλλα λόγια, υπάρχει τρόπος να βγούμε από τα κάγκελα της φυλακής που έχουν δημιουργήσει κάποια είδη εξαιρετικά προηγμένων εξωγήινων  πολιτισμών που μας ελέγχουν χωρίς να το γνωρίζουμε; Δεν είναι υποτίθεται ότι υπάρχει μια χρυσή εποχή μετά την Εποχή του Σιδήρου;

Jay: Ναι, καλά, υπάρχει, και εδώ είναι το θέμα. Αυτή είναι πραγματικά η ουσία του θέματος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μέσα στους μεγάλους κύκλους των Yugas (των εποχών), η οποία ονομάζεται πραγματικά Kulpa - που είναι το σύνολο των κύκλων μαζί - υπάρχουν τόσοι πολλοί θάνατοι.
Και καθώς πλησιάζετε την Εποχή του Χαλκού και της Κάλι Γιούγκα, υπάρχουν όλο και περισσότεροι θάνατοι βίαιης φύσης.

Και παίρνει χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια για να εξαφανιστούν εντελώς τα οστά. Η Γη στοιχειώνεται από μια αναπόφευκτη παρουσία - που φέρει την ονομασία «Ka*» στην Αίγυπτο, η οποία είναι κατάλοιπο που άφησαν πίσω. Και ο μόνος τρόπος που μπορείτε να έχετε μια Χρυσή Εποχή είναι να καεί όλο το Ka, έτσι ώστε η Γη να είναι πλήρως ανανεωμένη.

Και δυστυχώς αυτοί οι τύποι, οι Aryans, καταπάτησαν τους κανόνες. Δεν ήθελαν να πεθάνουν κατά την τελευταία καταστροφή, πράγμα που έπρεπε να κάνουν. Αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας. Η Γη μπορεί να ανανεωθεί μόνο αν όλο το Ka φύγει. Και αυτοί διέφυγαν και πήγαν μακριά. Και κράτησαν όλες τις γνώσεις που είχαν συγκεντρωθεί από την προηγούμενη Kulpa, την οποία και εμείς επίσης έπρεπε να χάσουμε.

Ο μόνος τρόπος για να ενσαρκωθεί πραγματικά η Χρυσή Εποχή είναι να ξεκινήσει και πάλι μία κατάσταση κοντά στη φύση-δίχως τεχνολογία. Και αυτοί έσπασαν τους κανόνες.

Και γι 'αυτό το έργο του Tsarion είναι τόσο καλό, γιατί αυτά τα παιδιά έσπασαν τους κανόνες, και τώρα είμαστε ακριβώς οι σκλάβοι τους. Τώρα έχει εμφανιστεί ο ρατσισμός, ενώ πριν δεν υπήρχε. Οι Aryans/Άριοι πιστεύουν ότι οι λαοί της Γης είναι πάρα πολύ ηλίθιοι, ότι οι λαοί της Γης είναι ιδιαίτερα άβουλοι.

Και δεν είναι βλάκας ή ηλίθιοι. Δεν είχαν ποτέ την προηγμένη τεχνολογία που μεταφέρθηκαν από τη σκοτεινή εποχή. Και αυτό είναι το πρόβλημα.  Έτσι πρέπει να υπάρξει κάθαρση της γης ώστε να μπορεί να ανανεωθεί. Και αυτοί ε'ιναι που δεν επιτρέπουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και κρατούν και επαναφέροντας τα ίδια γενετικά στελέχη ξανά και ξανά, όταν στην πραγματικότητα η Γη αναζητά συνεχώς νέα γενετικά στελέχη, που να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να επιφέρει συνείδηση. Οι Aryans επαναφέρουν μονίμως όλα τις παλαιές γενετικές δομές. Ξέρατε ότι το σιτάρι είναι ένα υβρίδιο; (ή το καλαμπόκι ή γενικά τα σιτηρά? το αγγλικό κείμενο μιλά για "corn" που επιδέχεται πολλές ρμηνείες... σημ. τοξότισσας) 

Lance: Ναι.

Jay:  Το στάρι είναι ένα υβρίδιο. Από τότε που ανακάλυψαν το στάρι, μέχρι ακόμη και σήμερα είναι ένα υβρίδιο. Κάποιος έπρεπε να είχε "παίξει" άσχημα με αυτό εδώ και πολύ καιρό.

Lance: Τώρα είναι όλα τα γενετικά τροποποιημένα.

Jay: Λοιπόν, ναι είναι. Και πάλι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί έχει επιτραπεί αυτό και γιατί όλα τα δάση κόβονται και γιατί ...

Lance: Λοιπόν, τι είναι τα chemtrails και το HAΑRP;

Jay: Ναι. Αυτά είναι για να μας εμποδίζουν από το να δούμε τι συμβαίνει πίσω από τις πλάτες μας, που είναι μια γιγαντιαία εκκένωση. Δεν νοιάζονται πια για μας.

Lance:  Wow! Φαίνεται όμως πως θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους ανώτερη αρχή που - ας την ονομάσουμε Cosmic Patrol - που επιβλέπει τι είναι δίκαιο και τι δεν είναι δίκαιο. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν ορισμένα είδη εξωγήινων υψηλότερου και πιο προηγμένου πολιτισμού ή αγγελικά βασίλεια ή οτιδήποτε που να μπορεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη;

Jay: Ξέρουμε όσα γνωρίζουμε, και αυτά είναι όλα. Τα βεδικά κείμενα λένε ότι τα ντέβας, τα οποία έχουν καταστραφεί μέσα σε αυτή την Κάλι Γιούγκα, σύμφωνα με το κείμενο, έχουν πάει πίσω στη Θεότητα.
 Έφυγαν πριν από χιλιάδες χρόνια για να ταξιδέψει πίσω στο Θεό και να του πουν πως οι Άρχοντες του Κακού, που είναι οι Aryans παρεμπιπτόντως, έχουν καταλάβει όλο τον πλανήτη και ότι χρειάζονται βοήθεια επειδή τα ντέβας διώχθηκαν από τον πλανήτη. Τα ντέβας, φυσικά, είναι τα πνεύματα της φύσης.

 Και όπως μας δείχνει πολύ καθαρά ο Tolkien στον 'Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" (Lord of the Rings), ο Sauron και ο Sauraman καταστρέφουν τη φύση για να τροφοδοτήσουν και να χρηματοδοτήσουν κάποιο μυστηριώδες πρότζεκτ. Και αν πας πίσω και να εξετάσεις και δεις στην ιστορία ποιός είναι ο Sauron, είναι προφανές ότι ο Tolkien μιλά για  τον Sargon**. Ο Sargon ήταν ο πρώτος πραγματικός βασιλιάς της Κάλι Γιούγκα στη Μεσοποταμία.

Aυτός ξεκίνησε ημερολόγια. Δημιούργησε τα πρώτα ρολόγια. Έθεσε τον όρο των εργάσιμων ημερών. Ξεκίνησε τα πάντα, και ήταν ένας Aryan/Αριανός.  Και έτσι μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει αυτό το πράγμα που ήρθε και αρχίσε να  μας βγάζει από την φυσική κατάσταση εξαιρετικά προηγμένων κυνηγών / τροφοσυλλεκτών, που είναι αυτό που πραγματικά είναι τα ανθρώπινα όντα.

Και αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση - πολύ κοντά στη Γη, όχι γεωργία, όλα τα νωπά τρόφιμα, αλλά πολύ κυνήγι, και συλλογή. Πολύ πνευματική όμως κατάσταση. Not a grunting life, but a wonderful beautiful life filled with meditation and a much higher standard of living, which was what was going on before the Aryans emerged. Δεν είναι μια προτώγονη ζωή, αλλά μια θαυμάσια, όμορφη ζωή γεμάτη με διαλογισμό και ένα πολύ υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, το οποίο ήταν αυτό που υπήρχε πριν εμφανηστούν οι Aryans.

(Ας θυμηθούμε εδώ και τις σκηνές από το νέο έργο "AVATAR", απλά αντικαταστήστε τους ντόπιους εκεί κατοίκους με τους γήινους... κάπως έτσι ερχόμαστε πιο κοντά στην αληθινή ιστορία των ανθρώπων... σημ. τοξότισσας)

Συνεχίζεται στο επόμενο τρίτο και τελευταίο μέρος
____________________

Σημειώσεις:
* Ka is the life force or spiritual double of the person. The royal Ka symbolized a pharaoh's right to rule, a universal force that passed from one pharaoh to the next.
**Also Known As: Sargon of Agade, Sharrum-kin, King of Agade, King of Kish, King of the Land.-
Sargon is known almost entirely from the legends and tales that followed his reputation through 2,000 years of cuneiform Mesopotamian history, and not from documents that were written during his lifetime. The lack of contemporary record is explained by the fact that the capital city of Agade, which he built, has never been located and excavated. It was destroyed at the end of the dynasty that Sargon founded and was never again inhabited, at least under the name of Agade.According to a folktale, Sargon was a self-made man of humble origins;


Με την ευκαιρία δείτε και αυτό...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ