5 Ιουν 2010

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Μπορεί να άργησαν λίγο οι αποκαλύψεις στο ζήτημα της γρίπης των χοίρων και των επικίνδυνων εμβολίων, αλλά έστω και έτσι καλοδεχούμενες, αφού οι πολίτες πολύ πιο έγκαιρα αντέδρασαν και πολύ σωστά γύρισαν την πλάτη στο μεθοδικά προωθούμενο εμΒΟΛΙ...

Ο λόγος που γυρίζω ένα χρόνο σχεδόν πίσω η δημοσίευση στο "ΒΗΜΑ", που μιλά για την αποκάλυψη σχέσεων φαρμακοβιομηχάνων και ΠΟΥ... Σχέσεις που ο ΠΟΥ θέλησε να αρνηθεί, όταν κάποια στιγμή ζήτησε δημόσια συγνώμη για τον "άσκοπο" θόρυβο και τον πανικό που συστηματικά έσπερνε για μια ολόκληρη χρονία χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και τις κυβερνήσεις...

Τι λέει το δημοσίευμα?

Στενές οικονομικές σχέσεις με φαρμακοβιομηχανίες είχαν τρεις επιστήμονες που συνέταξαν τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αγορά εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων, σύμφωνα με έρευνα από δημοσιογραφική ομάδα και ιατρικό περιοδικό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian, οι επιστήμονες που συνέταξαν τις οδηγίες το 2004, είχαν στο παρελθόν, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, λάβει αμοιβές από τη Roche και τη GlaxoSmithKline. Πρόκειται για τον Φρεντ Χέιντεν, τον Άρνολντ Μόντο και τον Καρλ Νίκολσον.

Οι εταιρείες παρασκευάζουν τα εμβόλια Tamiflu και Relenza, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά της πανδημίας γρίπης. Υπολογίζεται ότι οι φαρμακοβιομηχανίες αποκόμισαν περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια καθώς κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έσπευσαν μαζικά να αγοράσουν εμβόλια.

Αν και οι ίδιοι είχαν δημοσιοποιήσει τις σχέσεις του, ο ΠΟΥ δεν το έπραξε προτείνοντας την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων εμβολίων. Ένας μάλιστα συγκαταλέγεται στους συντάκτες επιστημονικής εργασίας που υποστήριζε την αποτελεσματικότητα του Tamiflu.

Η Βρετανία δαπάνησε για αγορά φαρμακευτικού υλικού περί το ένα δισεκατομμύριο λίρες, με αποτέλεσμα η νέα κυβέρνηση να αρχίσει έρευνα για το κόστος που είχε η απόφαση στους φορολογούμενους.

Η έρευνα υπογράφεται από το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας, έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό και το έγκριτο ιατρικό περιοδικό British Medical Journal -ΠΗΓΗ
Καλά θα κάνουν οι αξιότιμοι δημοσιογράφοι να ψάξουν και αυτούς που συνέταξαν την περιβόητη συνθήκη που δεσμέυει τις χώρες να υπακούουν στις μεθοδεύσεις του ΠΟΥ... γιατί σε εκείνο το νομοθετικό κατασκεύασμα στηρίζονται οι προτροπές και οι εγκύκλυοι όλων των ΥΠ. Υγείας και Παιδείας, που είχαν το θράσσος να απαγορεύουν την είσοδο των γονέων στα σχολεία... ή επέβαλαν καθημερινές πλύσεις με επικίνδυνα "antibacterial"...

Με ήσυχη τη συνείδηση και ανακούφηση, που η άμεση κοινητοποίηση των πολιτών μέσα από τα blogs κατάφερε πέρυσι να αποτρέψει το "μοιραίο", μπορούμε σήμερα να σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα όντας πιο πλούσιοι σε γνώση και υποψιασμένοι απέναντι στις "άνωθεν" μεθοδέυσεις και προτροπές... Αφού έχουμε την υγειά μας, ας είναι το χρηματικό κόστος που μένει να μας επιστραφεί για τις εκατομμύρια άχρηστες δόσεις που μας πούλησαν οι "γραβατωμένοι επιστήμονες"

... Είπαμε η υγεία μας είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ