9 Ιουν 2010

Αποκάλυψη: το τέλος της Κάλι Γιούγκα (2442 ή 2012?)

Μια συνέντευξη με τον Jay Weidner
Απόδοση Βίκυ Χρυσού

Μέρος 3ο

Lance: Wow! Yπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ των Αρίων και στους γερμανούς Aryans που σχετίζονται με τους παγκόσμιους πολέμους;

Jay: Ναι, απολύτως. Στην πραγματικότητα, όλοι οι Γερμανοί Ναζί είχαν εμμονή με τις λαϊκές παραδόσεις ενός λαού που ζούσε κάτω από τη γη. Και ο Χίτλερ είχε πει στους ανθρώπους πως είχε συναντήσει το νέο άνθρωπο, δηλαδή Άριους, και πως είχε τρομερή όψη. Και από εδώ (από τους Αρίους) είναι που έλαβαν το σύνολο των τεχνολογιών τους, την τεχνολογία Bell, η οποία είναι η περιστρεφόμενη τεχολογία υδραργύρου (spinning mercury), που τροφοδοτεί τα UFO.

Παρέλαβαν όλα αυτά τα πράγματα από τους Aryans.Είχαν επαφές μαζί τους και τους είπαν τι να κάνουν, πού να πάνε.

Και έτσι εξηγείται πώς οι Ναζί από το 1930 έως το1945 έκαναν την πιο εκπληκτική τεχνολογική πρόοδο που σημειώθηκε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Ανακάλυψε το λέιζερ, τα UFO. Έφηυραν τα ραντάρ, την τηλεόραση. Τόσα πολλά πράγματα που είναι γελοίο.

Καμία ομάδα ανθρώπων δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά αυτοί το έκαναν. Και παρεπιμπτόντως όλα αυτά χρηματοδοτούνταν από τους Rothschild τους Ροκφέλερ, συμπεριλαμβανομένου τον παππούς του Τζορτζ Μπους.

Lance:  Αυτό είναι σωστό Λανς.

Jay:  Αυτό είναι σωστό και είναι όλα βγαίνουν από  το "Skull and Bones". Και το "Skull and Bones" έχει ένα αριθμό - ένα μυστικό αριθμό που κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει - και ο αριθμός είναι 322. Ναι, λοιπόν το 322 είναι προφανές τι σημαίνει. Είναι η πρώτη ημέρα του Κριού. Ο Κριός είναι Άρης. (Aries is Mars.) Ο Άρης είναι ο Μαρτίος. (Mars is March.) Ο Μάρτιος είναι ο μόνος μήνας που έχει σαν όνομά του το όνομα ενός πλανήτη και όλη η αλχημεία ξεκινά στον Κριό.

Lance: Wow.

Jay: Αυτοί είναι λοιπόν οι αλχημιστές, αυτοί είναι οι υψηλοί μάγοι. Αυτοί είναι η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα. Σύμφωνα με τους Θιβετιανούς, αυτοί ζούσαν σε μια υπόγεια πόλη με την ονομασία Shambala, κάτω από τα Ιμαλάια, και είναι άσπροι σαν κιμωλία ...

Lance: Και φυσικά γνωρίζουμε - αυτό είναι κοινή γνώση- ότι ήλθε εδώ το σύνολο των ναζί επιστημόνων μέσω της επιχείρησης Paperclip.

Jay: Ασφαλώς.

Lance: ... H επιχείρηση Paperclip τους εγκατατέστησε σε υψηλές θέσεις, μεταξύ άλλων πιστεύω και στην κορυφή της NASA.

Jay:  Απολύτως το έκαναν, και ο Werner Van Braun είπε λίγο πριν το θάνατό του στην Carol Rosin, την σύντροφο του: «Θα δεις, θα δείς: στο τέλος, θα πουν ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από τους εξωγήινους", και άρχισε να γελάει.

Lance: Wow.

Jay: Και ακούστε, όμως: υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι λίγο πολύ αποδεδειγμένο, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι ολόκληρο το τρίτο κάτω μέρος της Νότιας Αμερικής αφιερώθηκε στους Ναζί κατά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Και αυτό ήταν η χώρα τους -τους ανήκαν αμφότερες οι πλευρές, και η Χιλή και η Αργεντινή.
 Και από εκεί λειτουργούσαν- και ο Πινοσέτ ήταν μαριονέτα τους, όπως και ήταν και ο Περόν.

Και, αν ποτέ πλησίαζες αρκετά κοντά σε ό, τι έκαναν στα βουνά, «εξαφανιζόσουν». Στην Αργεντινή, χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι είχαν «εξαφανιστεί». Περιπατητές που έφταναν κοντά σε αυτές τις εγκαταστάσεις των Ναζί, όπου είχαν κατασκευάσει αυτά τα τεράστια σκάφη, εξαφανίζονταν.

Και, αν ρίξετε μια ματιά στο έργο Jacques Vallee (φώτο) σχετικά με τα UFO και που αυτά είναι και πόσα πολλά από αυτά υπήρχαν εκεί - έκανε μια πλούσια εργασία για 30 χρόνια - θα βρείτε ότι το 75% των θεάσεων UFO είναι στο κάτω μέρος της Νότιας Αμερικής.

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε "Σαντιάγκο της Χιλής, Δεκέμβριος 2008" και να παρακολουθήσετε στο YouTube βίντεο με 40 περίπου σκάφη που πετούν πάνω από Σαντιάγο. I think you can almost see them waving out the windows: "See you later, suckers!" Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε σχεδόν τους κυματίζει έξω από τα παράθυρα: "Τα λέμε αργότερα, κορόιδα!"

(Σημ. τοξότισσας-Ενδεικτικά βίντεο στο τέλος του κειμένου)

Lance:  Wow. Λοιπόν, τι στο καλό θα κάνουμε για όλα αυτά; Τι μπορεί να γίνει;

Jay: Λοιπόν, ξέρεις, εδώ είναι το θέμα: δεν γνωρίζουμε. Και δεν λέω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό το πράγμα, διότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσε να είναι τόσο εκκεντρικοί όπως ήρθαν/εμφανίστηκαν. Νομίζω ότι οι αριθμοί τους είναι - εδώ είναι το θέμα.

Ο αρχικός αριθμός τους ήταν 2442 (έτος 2442), τότε ήταν που όπως ανέφεραν  θα ερχόταν το τέλος της Κάλι Γιούγκα, σύμφωνα με αυτά τα αρχαία κείμενα. Και νομίζω ότι βρήκαν, από την αποκρυπτογράφηση της μακράς μέτρησης ημερολογίου στα τέλη της δεκαετίας του 1880, ότι μπορεί να υπάρχει μια πιθανότητα να μην είναι το 2442 αλλά το 2012 -

Και έτσι πάτησαν γκάζι και δημιούργησαν τον 20ο αιώνα και προκάλεσαν όλα αυτά τα τέχνασμα και είναι εκεί πάνω, αλλά μπορεί να υπάρχουν ακόμη 400 χρόνια περιθώριο .

Lance:  Ωωω.

Jay:  Ναι. Εννοώ ότι το σύστημα αρίθμησης τους  λέει στα σίγουρα "2442". Και πρόκειται για  ένα μεγάλο μυστήριο που όλοι προσπαθούμε να αποκαλύουμε και να καταλάβουμε.


Το σύνολο του αριθμητικού συστήματος που χρησιμοποιούν αυτοί οι "άνθρωποι" - που το έχουν χρησιμοποιήσει, από τότε που έφτασαν εδώ - είναι ένα υπερ-διαστατικό, ή υψηλότερων-διαστάσεων, σύστημα αριθμών. Υπάρχουν πολλά μέρη στη Γη που χρησιμοποιούν το αριθμητικό τους σύστημα, αυτό το υπερ-διαστατικό αριθμητικό σύστημα- αλλά τα τρία μέρη στη Γη που το έχουν περισσότερο είναι: η Γκίζα - η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας - το Stonehenge, και το Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Μιλώ για μια γνώση που κανείς δεν μπορεί να κατέχει, ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο - θα σκεφτόταν κάποιος - σχεδόν αδύνατο για αυτούς που κατασκεύασαν το Καπιτώλιο των ΗΠΑ να γνωρίζουν, αλλά το έκαναν- γνώριζαν.

Lance: Ο Dan Brown μόλις έβγαλε άλλο ένα θρίλερ του σχετικά με το Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Jay:  Ναι.  Λοιπόν, όταν βγει "Η Ιερή Γεωμετρία του χρόνου" του Robert Lawlor , θα βάλει τον Dan Brown και τους υπόλοιπους  στη θέση τους.

Lance: Καλά, φυσικά είναι συγγραφείς θρίλερ, δεν είναι λόγιοι εσωτερισμού ή αποκρύφων.

Jay: Όχι. Ο Νταν Μπράουν είναι απολογητήςτων Ελευθεροτεκτόνων. Τα βιβλία του όλα είναι μια απολογία για τους Ελευθεροτέκτονες. Ο Ronnie Howard που έφτιαξε το "Angels and Demons" και το άλλο έργο, "Ο Κώδικας Ντα Βίντσι", βασισμένο στο βιβλίο του - είναι επίσης  κορυφαίος ελευθερότεκτωνας.

Και έτσι έχουν την ημερήσια διάταξή τους, (την ατζέντα τους) και αυτή αφορά το πως θα φύγουν από εδώ και να μας αφήσουν όλους εμάς.  Και αυτή είναι η αλήθεια περί αυτού.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν διάφορα πράγματα. Ο Patrick Geryls προσανατολίζεται να πάει κάπου στην Αφρική, όπου υπάρχουν βαθιές σπηλιές. Εγώ προσανατολίζομαι προς το Περού. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πράγματα. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Lance: Τι θα έλεγες να φτιάξουμε ένα σκάφος;

Jay: Λοιπόν, αυτό θα λειτουργήσει. Το πρόβλημα: aν μπορείς να ξεπεράσεις αυτές τις αρχικές μάζικές ηλιακές εκρήξεις και τα συνακόλουθα παλιρροιακά κύματα και τους αναμενόμενους ανέμους 400ων μιλίων ανά ώρα . Ξέρεις, o φίλoς μου ο Clif High κατασκευάζει μία βάρκα. Το ξέρω και είναι μια πολύ cool βάρκα.  Σκέφτομαι να αγοράσω μία να βρίσκεται σε περίπτωση που χρειαστεί.

Lance: μόλις διάβασα το άρθρο του σχετικά με αυτό. Έπεσε  το σαγόνι μου. Ήταν σαν να διαβάζω δικά σου άρθρα.  Ήταν ασφυκτικά γεμάτο κρυμμένα νοήματα και - τουλάχιστον αυτό είναι που πήρα από αυτό. Μπορείς βέβαια να το πάρεις κατά γράμμα. Αλλά υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από όσα συναντά το μάτι, νομίζω.

Jay: Ναι.

Lance: Και αυτός πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στο σόου, ελπίζω.

Jay:  Λοιπόν, συμβαίνει κάτι περίεργο. Αλλά υπάρχει ένα ορισμένο ποσοστό ανθρώπων που το κατανοεί και πραγματικά δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουν άλλο. Αν δεν το βλέπετε, αυτό είναι  πρόβλημά σας. Έχουμε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Lance: Μάλιστα.

Jay: Αυτός κατασκευάζει μια βάρκα, εγώ φεύγω με κατεύθυνση τη Νότια Αμερική.

Lance: Εγώ κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να μείνω εδώ. Δεν έχω καμία επιθυμία να - για οποιοδήποτε λόγο, έχω εγκατασταθεί και θα παραμείνω εδώ. Και έτσι...

Jay: Εκεί δεν υπάρχουν πολλά που να μπορείς να κάνεις.

Lance: Πράγματι δεν υπάρχουν.

Jay: Είναι θέμα τύχης, ακόμη και σε μια βάρκα.

Lance:  Ναι, ναι. Και, με πόρους μου, δεν θα μπορούσα ν απάω πολύ πιο μακρυά από την Καλιφόρνια, κατά πάσα πιθανότητα. Αλλά γνωρίζω πως ο στρατός χτίζει υπόγειες βάσεις τόσο γρήγορα σαν να ψήνεις τηγανίτες, σε IHOP.

Jay: Σίγουρα κατασκευάζουν.

Lance: Έτσι είναι ακριβώς κινούνται βιαστικά, αλλά ούτε κάτι τέτοιο πρόκειται να βοηθήσει κανένα.

Jay: Λοιπόν, νομίζω ότι δεν θα έχουν αέρα να αναπνεύσουν και επιπλέον έχεις και την κρούστα να κινείται - δεν ξέρω. Δεν ωομίζω πως είναι μια καλή ιδέα.

Lance: Εγώ δεν θα το επέλεγα - δεν μου "μιλάει" κάτι τέτοιο.

Jay: Είμαι πραγματικά χαρούμενος που φεύγουν οι Άριοι/Aryans και ελπίζω να έχουμε 400 χρόνια χάριτος - μπορεί να είναι και μεγαλύτερη. Νομίζω ότι αποτέλεσαν μια τρομερή επιρροή για τον πλανήτη, και  έχουν αφήσει ένα ναυαγησμένο/κατεστραμμένο πλανήτη πίσω τους.

Lance: Απαίσιο.

Jay: Και έχουμε να συμμαζέψουμε την ακαταστασία τους/το χάος. Αυτό πραγματικά δεν το εκτιμώ - και ελπίζω να κάνουμε ρίξουμε μερικές σε αυτούς καθώς το σκάνε ειλικρινά.

Ο Ομπάμα ανέλαβε ένα φοβερό χάος να συγυρίσει. Δεν λυπάμαι κανέναν πολιτικό, αλλά, ταυτόχρονα, αγόρι μου, σου λέω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του.

Lance: Λοιπόν, υπάρχουν ήδη πολλές συζητήσεις σχετικά με την κοινοποίηση που είναι να συμβεί πολύ σύντομα, πιθανόν μέσα από την τηλεόραση, πράγμα που ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα και τα πάντα.

Jay: Ναι. Θα σου πω πότε  θα συμβεί η αποκάλυψη: θα συμβαίνει ακριβώς για την τελευταία ώρα. Αυτή είναι η αποκάλυψη.

Και ο David Wilcock εκτρέπεται από τη διαδρομή του για να πει ότι θα υπάρξει μια αποκάλυψη και νομίζει ότι πρόκειται να γίνουν αυτές οι προσγειώσεις εξωγήινων και όλα αυτά - Λυπάμαι, αγαπώ τον Davidzp, αυτός είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όμως, όχι, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Η αποκάλυψη είναι ότι αυτοί φεύγουν. Και οι ανθρώποι που γνωρίζουν και άνθρωποι σαν τον Clif High, και πολλά άλλα άτομα που ήδη γνωρίζουν για όλα αυτά - ξέρουν τι συμβαίνει. Μπορεί να το δει κανείς στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τους φακούς του Ed Grimsley, να πετάνε στο νυχτερινό ουρανό. Ξέρουμε τι συμβαίνει.

Ο Gary McKinnon (φωτο) είναι να εκδοθεί στις ΗΠΑ για το ότι μπήκε μέσα στο δίκτυο του Πενταγώνου. Αυτός λέει ότι υπάρχει ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα με γιγαντιαία πλοία και εκατοντάδες χιλιάδες προσωπικό. Πιθανώς οι περισσότεροι από τους αγνοούμενους των τελευταίων 30 ή 40 χρόνων.

Lance: Θα αναφέρεις πάλι τις  ιστοσελίδες σου;

Jay: Ναι. Το www.sacredmysteries.com έχει όλα τα βίντεο μου συμπεριλαμβανομένου του νέου "Infinity: The Ultimate Trip"και του "Journey beyond Death", η νέα ταινία μου. Και το www.jayweidner.com  έχει όλα τα ιδιαίτερα παράξενα άρθρα μου. Πηγαίνεται ακριβώς εκεί, ή απλά πληκτρολογήστε "Jay Weidner" στο Google, και εξετάστε όλα τα ωραία πράγματα που οι άνθρωποι λένε για μένα, και επίσης τα δυσάρεστα πράγματα που λέει ο κόσμος για μένα.


Lance: Αχ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κάποιος που θα έλεγε κάτι δυσάρεστο για 'σένα Jay.
Είσαι ένας καταπληκτικός τύπος, και αγαπώ το γεγονός ως σε έχω στο σόου και θα έπρεπε να ξαναέλθεις και πάλι σύντομα. Εντάξει;

Jay: ευχαρίστησή μου. Ευχαριστώ που με κάλεσες.

Lance:  Εντάξει. Και σιγουρευτείτε πως θα πάτε να ελέγξετε όλα τα άρθρα του και την ιστοσελίδα του, γιατί, σας λέω, ότι "τινάζουν" το μυαλό. Εντάξε. Ευχαριστώ πολύ, Jay. Και καλό βράδυ σε όλους.


................
τι να πει κανείς... 
μήπως να αρχίσουμε να αναζητούμε βαθιά σπήλαια ή να κατασκευάζουμε κιβωτούς... αχρείαστες να είναι... αλλά να υπάρχουν σε περίπτωση που... δεν έχουμε 400, αλλά μόνο ενάμισυ χρόνο...?

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ