10 Ιουν 2010

2012- στη συνείδηση μας παίζεται η μορφή του

Μετά την ανάρτηση της συνέντευξης του Weidner, προέκυψε μια συζήτηση, όπως ήταν φυσικό για το τι και μέχρι που όλες αυτές οι δηλώσεις του μπορεί να ευσταθούν ή όχι. Μέχρι ποιό σημείο δηλαδή λέει αλήθειες και με ποιό σκοπό...

Σίγουρα παρά το γεγονός πως χρησιμοποιεί στοιχεία από διάφορες έρευνες τρίτων, είναι αισθητό το κλίμα φόβου που γεννούν οι θέσεις του, παρά την προσπάθεια του να δώσει μια "περίοδο χάριτος" 400 χρόνων όπως αναφέρει στο τρίτο μέρος. Όμως αναρωτιέται κανείς "τι θα συμβεί πραγματικά?", "τι μπορώ να κάνω για να επιβιώσω αν έλθουν έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφει"?

Και εδώ είναι θαρρώ που πρέπει να θυμθούμε πως ΕΜΕΙΣ, η ανθρωπότητα ως σύνολο, είμαστε που δημιουργούμε την πραγματικότητα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που προβάλουν ταινίες σαν το "2012" τελευταία, όπου καταστρέφονται τα πάντα από σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και τεράστια κύματα...
Αυτό είναι ξεκάθαρα το σενάριο που "αυτοί" θέλουν να παιχτεί στην πραγματικότητα, αυτή είναι η δική τους "προφητεία". Όπως όμως και όλα τα άλλα σενάρια τους εδώ και αιώνες, χρειάζονται τη δική μας "συγκατάθεση" τη δική μας συνειδησιακή δέσμευση σε αυτό το σενάριο που έγραψαν, για να εκπληρωθεί.

Επι αιώνες δεν είχαμε τη γνώση του πως αυτοί χειρίζονταν την πραγματικότητα, πως μας κρατούσαν σε "λήθαργο" για να προωθούν το δικό τους σχέδιο. Τις τελευταίες δεκαετίες όμως έγιναν τόσες αποκαλύψεις και ανακαλύψεις που αυτό έγινε λίγο πολύ φανερό. Σε γενικές γραμμές -και τούτο είναι ολοφάνερο από την παρούσα δεινή οικονομικο-πολιτική κατάσταση- προσπαθούν να μας κρατούν απελπισμένους, φοβισμένους και σε κατάσταση μόνιμης αγωνίας για την υλική, καθημερινή μας επιβίωση. 
 
Αν όμως κάνουμε ένα βήμα πίσω είναι σίγουρο πως θα δούμε τα πράγματα με άλλα μάτια. Θα δούμε πως εντέλει δεν υπάρχει λόγος αγωνίας και απελπισίας, γιατί όλα είναι στο χέρι μας και στη δική μας ψυχική κατάσταση, στη δική μας συνείδηση. 

Όπως είχα ρωτήσει και στην επικοινωνία μου με τον Dr. Dieter Broers, μήπως τελικά ακόμη και οι προγνώσεις της επιστήμης είναι ένα είδος αυτοεκπληρούμενης προφητείας? Μήπως η ανακοίνωση της NASA για την ηλιακή καταιγίδα το 2012 είναι επίσης ένα είδος "σεναρίου-προφητείας" που περιμένει από εμάς να το εκπληρώσουμε? Πράγματι έτσι είναι λοιπόν. Η συνείδηση της πλειοψηφίας των ανθρώπων είναι που δημιουργεί την πραγματικότητα που ισχύει τελικά για όλους. Αυτό σημαίνει πως δεν είμαστε ούτε τα θύματα, ούτε οι δράστε, ούτε οι σωτήρες όντας μεμονομένα άτομα. Το σύνολο μας σαν ανθρωπότητα είναι που τελικά αποφασίζει. Και αυτό είναι η δική μας ευθύνη.

Οι φωτισμένοι και αφυπνισμένοι άνθρωποι λειτουργούν ωστόσο καταλυτικά, αφού η συνειδητή τους πρόθεση συγκεντρώνεται και λειτουργεί με γεωμετρική πρόοδο, παρασύροντας σταδιακά και την "πλειοψηφία" κι ας γίνεται και σε ασυνείδητο βαθμό. Πειράματα τέτοια έχουν αναφερθεί δεκάδες και όλα τους βεβαιώνουν πως η θετική, φωτεινή, συνειδητή πρόθεση ενός πυρήνα ανθρώπων μπορεί να δημιουργήσει ανάλογη πραγματικότητα. (Όπως ακριβώς και το αντίστροφο βέβαια με την αρνητική πρόθεση σκοτεινών λεσχών...)  

Οπότε είναι σαφές πως όταν η συνειδητή μας πρόθεση λέει πως "οκ- μπορεί ο ήλιος πράγματι να βρίσκεται σε φάση εξισορρόπισης του και να επέρχοντε συμπαντικές-κοσμικές αλλαγές, αλλά αυτές θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Γη και την ανθρωπότητα" και διέπεται από βαθειά εμπιστοσύνη στη θεϊκή πρόθεση, τότε τίποτε δεν μπορεί να μας χρησιμοποιήσει -συνειδητά ή ασυνείδητα- για να εκπληρωθούν τρομολάγνες "προφητείες".

Εδώ θαρρώ πως είναι το "μυστικό". Ποιά είναι τα σχέδια μας για το μέλλον, τι περιμένουμε και τι θέλουμε? Ποιός είναι ο "σφιγμός" του μέσου όρου της ανθρωπότητας αυτή την ώρα? Που δένεται η συνείδηση της πλειοψηφίας και τι δείχνει αυτό για το μέλλον?

Δεν είναι δύσκολο να μπορεί να προβλέψει κανείς κοιτάζοντας το "σφιγμό" και τα τεκτενόμενα. Φυσικά και οι "αρνητικές" δυνάμεις προσπαθούν να βάλουν πολλές "φωτιές" για να κάνουν τα δικά τους σενάρια να επαληθευτούν, ωστόσο εμείς είμαστε ο "πυροσβέστης", εμείς είμαστε ο μοχλός που τραβούν για να κάψουν τα πάντα -όπως θέλουν- ή να σβήσουμε τη "φωτιά" έγκαιρα και δίχως απώλειες ή μεγάλες ζημιές.

Γι' αυτό λοιπόν πέρα από κάποιες υποτιπώδεις προετοιμασίες σε υλικό επίπεδο, χρειάζεται έντονη προετοιμασία σε πνευματικό-ψυχικό επίπεδο. Ακόμη κι αν κάνουμε κάποιες ενέργειες προληπτικές για την περίπτωση που ή ΑΝ χρειαστεί ως ένα σημείο δείχνουμε πως πιστεύουμε σε πολύ άσχημες επιπτώσεις. Δεν λέω να μην κάνουμε, όσοι το θεωρούν σκόπιμο, τέτοιες κινήσεις, απλά λέω πως αυτές θα πρέπει να είναι δευτερεύουσας σημασίας και να μην εξαντλούν την πνευματική-συνειδησιακή μας θέση στην υλική διάσταση. Αν είναι μας μας βοηθούν στη διατήρηση μιας αίσθησης σιγουριάς και βεβαιότητας για το μέλλον και την ποιότητα του 2012, είναι εντάξει. Το θέμα είναι να μη μας δένουν στην "πραγματικότητα" ενός καταστροφικού σεναρίου.

Εξάλλου το καλό πάντοτε βρίσκει τρόπο και θριαμβεύει, ακόμη και όταν η κατάσταση μοιάζει απελπιστική...

Ακόμη και οι προφητείες των Μάγια, ακόμη και οι αρχαίες βέδες, μιλούν για την αλλαγή των μεγάλλων συμπαντικών εποχών. Η παρούσα εποχή του Σιδήρου, η "Καλι Γιούγκα" έφτασε στο τέλος της και η επόμενη είναι η "χρυσή εποχή". Αυτό που τελειώνει είναι μια κατάσταση, μια μεγάλη περίοδος όπου το κακό και το αρνητικό υπερίσχυσαν για χιλιάδες χρόνια. Βρισκόμαστε στη φάση γέννησης μιας νέας πιο συνειδητής εποχής, η γέννα είναι δύσκολη και επώδυνη ως ένα σημείο, όμως ξημερώνει μια περίοδος όπου και πάλι θα θριαμβεύσει το καλό κια οι ανώτερες ποιότητες των ανθρώπων.

Το ΦΩΣ είναι καταδικασμένο να νικήσει.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ