4 Μαΐ 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!

Μια νέα παγκόσμια προσπάθεια συλλογής υπογραφών ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς ξεκίνησε σήμερα σε συνεργασία με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ, την Ομάδα Belfort και την Global chemtrails team of facebook

Το κείμενο από την Πανελλήνια Κίνηση Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών:
Αγαπημένοι μου φίλοι, ήρθε ο καιρός να ξεκινήσουμε πια τον αγώνα ΟΛΟΙ, ενάντια στον περιβαλλοντολογικό βανδαλισμό των Xημικών Aεροψεκασμών!!!! Ενάντια στη διαστροφική επέμβαση των φυσικών διεργασιών της φύσης!!!!

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ!!!
Αναλαμβάνουμε δράση τώρα, πριν να είναι αργά!
Αρνούμαστε να είμαστε απαθείς παρατηρητές του φαινομένου!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ, ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , Στον καθαρό αέρα, στον διαυγή ουρανό, στον λαμπερό ήλιο, στην ίδια την ζωή!
Είναι εξωφρενικό και μας βρίσκει αντίθετους το γεγονός ,ότι οι κυβερνήσεις συζητούν ανοικτά πια (Asilomar της Καλιφόρνια),την εφαρμογή τέτοιων πειραμάτων, ως την μόνη αποδεκτή επιλογή για το πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών, προκειμένου να μην θιγούν τα συμφέροντα των ισχυρών της γης, θυσιάζοντας ανώδυνα στον βωμό τους, ολόκληρη την ανθρωπότητα!
Αρνούμαστε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η συγκεκαλυμμένη γενοκτονία των λαών!
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
Ομάδα Belfort
Global chemtrails team of facebook
Το κείμενο της διαμαρτυρίας:

Προς κάθε αρμόδιο Υπουργό της Ελληνικής κυβέρνησης, τον Πρωθυπουργό και τους Κυβερνήτες Παγκοσμίως.

Θέμα: Διενέργεια χημικών αεροψεκασμών, στα πλαίσια της εφαρμογής του παγκόσμιου προγράμματος της «γεωμηχανικής», δηλαδή της χειραγώγησης του κλίματος.

Κύριοι,
Διαπιστώνουμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλο τον πλανήτη και άπτεται της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος. Θεωρούμε ότι υπάρχει μία συνωμοσία σιωπής για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, το οποίο όμως γίνεται φανερό, σχεδόν καθημερινά, στους πολίτες από τις λευκές «ουρές» των αεροπλάνων που δε σβήνουν αλλά απλώνουν στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας τεχνητή νέφωση και αλλάζοντας, πολλές φορές, τον καιρό ακόμα και μιας ολόκληρης περιοχής. προκαλώντας έντονα καιρικά φαινόμενα.

Περιέχουν υδρόφιλες χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία που απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία, αντανακλούν στο διάστημα μέρος τη ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτές οι «χημικές ουρές» γίνονται για πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας, για τεχνητή τροποποίηση του καιρού και εφαρμογή βιολογικών πειραμάτων σε ολόκληρους πληθυσμούς. Ως πολίτες της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη απαιτούμε να πληροφορηθούμε την αλήθεια. Δε δεχόμαστε να γίνουμε πειραματόζωα σε ένα πείραμα με αβέβαιες επιπτώσεις στους οργανισμούς του πλανήτη και τους πολίτες και ζητούμε να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα:

� Γίνονται οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας ή για άλλο σκοπό?

� Ποιοι δίνουν άδειες πτήσεων πάνω από την Ελληνική και την Παγκόσμια Επικράτεια και γιατί δεν ενημερώνονται οι πολίτες?

� Ποιοι είναι οι στόχοι των σχετικών πειραματισμών?

� Ποιάς έκτασης είναι το μέγεθος της ζημιάς που έχει ήδη υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον?

� Γιατί δεν έχει εκδοθεί, μέχρι σήμερα, ούτε μία επίσημη ανακοίνωση από τις διάφορες κυβερνήσεις ή κάποιο παγκόσμιο οργανισμό?

� Γιατί δεν έχει γίνει παράλληλη αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πειραματισμών από την διεθνή επιστημονική κοινότητα?

� Γιατί δεν απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών μας και γιατί οι κυβερνήσεις παγκοσμίως συνεχίζουν να προσποιούνται ότι αγνοούν το θέμα?
Sincerely,
οι υπογράφοντες

Υπογράφουμε ΕΔΩ

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ