14 Μαΐ 2010

Αυτά... ΔΕΝ θα συμβούν ΠΟΤΕ στην Ελλάδα! Ας αντισταθούμε δημιουργικά!

Λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι μας ποιό παιχνίδι παίζεται εις βάρος της χώρας μας, ποιοί και πως το έθεσαν σε εφαρμογή, ποιοί και πως συνεργάζονται με τους "οικονομικούς δολοφόνους"... 
...ποιοί, πως και γιατί φροντίζουν να σπέρνουν το φόβο για ακόμη χειρότερες συνθήκες ή και πολεμικές συρράξεις με γειονικές χώρες. Σημασία έχει να μείνουμε ψύχραιμοι και νηφάλιοι, κλείνοντας τα αυτία στις σειρήνες των ΜΜΕ, διατηρώντας τη βαθειά πίστη και βεβαιότητα πως η Ελλάδα θα λάμψει και πάλι μετά από αιώνες σκοταδιού.

Κανείς δεν χάνετε. Υπάρχει βάσιμη ελπίδα και αυτή είναι αρχικά στη γη και την ψυχή που καλλιεργείται... Τώρα περισσότερο από ποτέ αποφύγεται με κάθε τρόπο τη μετατροπή σας σε όχλο. Μείνετε ακέραιοι και αφιερωθείτε ψυχή τε και σώματι στην ανάσταση της ελληνικής γης. Ελάτε να αποκεντρωθούμε και να ζωντανέψουμε απ΄άκρη σε άκρη την ύπαιθρο που παρακμάζει. Ελάτε να σπείρουμε σήμερα τους σπόρους που θα μεγαλώσουν αύριο να μας θρέψουν. Τολμήστε την επιστροφή στην επαρχία, στο χωρίο, κοντά στη γη και τη φύση. Φροντίστε την για να μας φροντίσει.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι πολύτιμο να διαβάσετε τη σειρά της Αναστασίας, ώστε να θυμηθούμε και να ξαναγίνουμε οι Άρχοντες της δικής μας γης, της δικής μας πατρίδας και ψυχής. (Ήδη ανεβάζω δωρεάν το 1ο βιβλίο σε συνέχειες στο παραπάνω λινκ). Δυστυχώς όσο και να διαμαρτυρόμαστε οι φωνές μας δεν ακούγονται, γιατί δεν θέλουν να μας ακούσουν. Ας μη σπαταλάμε την ενέργεια μας σε εκείνη την κατεύθυνση. Ας αντισταθούμε δημιουργικά. 

Αν αναρτώ την παρακάτω σειρά βίντεο είναι για να δούμε όσα συνέβησαν στην Αργεντινή, ώστε να διδαχτούμε από το παράδειγμα της και να οραματιστούμε τις παργματικές λύσεις που με θάρρος θα μας οδηγήσουν σε πραγματικά καλύτερες μέρες, δίχως να χρειαστεί να βιώσουμε στο "πετσί" μας όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που θα δείτε. 

Μην κλείνετε την ψυχή σας στον εφιάλτη. Ονειρευτείτε και πορευτείτε με πίστη και θάρρος προς την κατεύθυνση της Συν-Δημιουργίας. Αν είναι να ζητήσουμε κάτι αυτό είναι αναδιανομή της ελληνικής Γης, ώστε ΟΛΟΙ να έχουν το δικό τους μερίδιο στο όραμα. Όλα τα άλλα θα τα δημιουργήσουμε παρέα. Χέρι με χέρι, ψυχή με ψυχή.Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ