13 Μαΐ 2010

Αγροτικά προϊόντα μέσω ιντερνετ!

Μια πολύ πρωτότυπη και όμορφη προσπάθεια ενός αγρότη-παραγωγού που αξίζει να γίνει γνωστή σε όλους είναι αυτή του Χαράλαμπου Κοντογιάννη από τη Λάρισα. Παρακάμτωντας τους μεσάζοντες προτείνει τα προϊόντα του μέσω του ιντερνετ. Δείτε τι λέει ο ίδιος στο ενημερωτικό σημείωμα που μου έστειλε:

Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν να αγοράζατε τα αγροτικά προϊόντα της αρεσκείας σας από το internet, όπου κι αν βρίσκεστε; Σίγουρα πιο απλό από ποτέ!

Ο υγιεινός τρόπος ζωής, καθώς και η αναζήτηση φρέσκων υγιεινών προϊόντων, αποτελούν επιτακτική ανάγκη των καταναλωτών στη σημερινή εποχή.
Τη φιλοσοφία αυτή πρεσβεύουμε και στόχος μας είναι να προωθήσουμε στους καταναλωτές, τα αγνά προϊόντα ποιότητας που παράγουμε, μέσω της ιστοσελίδας μας.

Το www.kontogiannis.eu αναβαθμίστηκε και λειτουργεί ξανά.

Μέσω της καινούργιας ιστοσελίδας μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για την ποικιλία των προϊόντων μας και να τα αποκτήσετε σε περίπτωση επιθυμίας σας.

Αγνά αγροτικά προϊόντα ποιότητας σε λογικές τιμές, από το σπίτι, με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας στην άκρη το ανεξέλενκτο κέρδος των εμπόρων-μεσαζόντων.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Ν. Κοντογιάννης
Αγρότης-Παραγωγός
Αγνά Αγροτικά Προϊόντα Φαρσάλων
Άγιος Kων/νος Φαρσάλων Λάρισας
τηλ:. 2491091252, 6946225365
url: www.kontogiannis.eu
e mail: xaralamposkontogiannis@gmail.com

Ας μην ξεχνάμε πως οι επιλογές μας σαν καταναλωτές αποφασίζουν τι συμβαίνει στις αγορές και επειδή απ' ότι φαίνεται τα πράγματα, ειδικά για τους αστούς, θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο ας θυμηθείτε πως η ΖΩΗ ξεκινά από τους σπόρους και την καλλιέργεια της γης... Ίσως κάποιοι να έχετε ήδη τη δυνατότητα να παράγεται και πάλι τα λαχανικά σας μόνοι σας... Κάντε την αρχή τώρα.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ