3 Απρ 2010

Space of Love - Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

Μέχρι σήμερα έχω γράψει πολλές φορές σχετικά με το όραμα της Αναστασίας της Σιβηρίας και τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράζεται μαζί μας μέσα από τα βιβλία "Οι κέδροι της Ρωσίας που κουδουνίζουν" του Βλαντιμιρ Μεγκρέ. Σίγουρα αυτά τα λίγα που έχω αναφέρει δεν καλύπτουν το τεράστιο φάσμα γνώσεων και "ενθυμίσεων" που αγγίζουν τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες των ίδιων των βιβλίων. Τα βιβλία αυτά έχουν αγγίξει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων και έχουν μετατραπεί σε ένα είδος κινήματος, όπου οι φίλοι της Αναστασίας και αναγνώστες των βιβλίων αλλάζουν τις ζωές τους και όλοι μαζί συνδράμουν ώστε να μεταμορφωθεί η Γη μας στον παράδεισο που όφειλε να είναι...

Δημιουργούνται νέες μορφές οικισμών σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, όπου η κάθε οικογένεια έχει το δικό της κομμάτι παραδείσου το οποίο φροντίζει. Και αυτό το κομμάτι γης -10 στρέμματα για κάθε οικογένεια- είναι παράλληλα ο χώρος αγάπης αυτών των οικογενειών. Εκεί καλλιεργούνται και οι τροφές που τους θρέφουν, εκεί ζουν και τα ζώα που τους συντροφεύουν. Στο κέντρο των οικισμών είναι τα ιατρεία και τα άλλα καταστήματα που έχουν ανάγκη, ενώ για τη μόρφωση των παιδιών τους καλούν δασκάλους διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι τα διδάσκουν με ένα πρωτοποριακό τρόπο...

Ζωγράφοι και ποιητές εμπνέονται από τα βιβλία αυτά και δημιουργούν έργα τέχνης, ενώ και οικονομολόγοι και άλλοι ειδικοί παραδέχονται πως αυτό είναι το σχέδιο που μπορεί να βάλει τόσο την οικονομία, όσο και όλες τις άλλες διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσης των ανθρώπων σε ένα νέο ελπιδοφόρο δρόμο, όπου η ανθρωπότητα ζει και πάλι σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τα αδέλφια της...

Ένα από τα περιοδικά που δημιούργησαν άνθρωποι εμπνευσμένοι από τα βιβλία με το όραμα της Αναστασίας, είναι και το "Space of Love", όπου μπορείτε να διαβάσετε πολύτιμες πληροφορίες για το πως και εσείς μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτή την πανανθρώπινη προσπάθεια. Παρακάτω μεταφέρω μεταφρασμένο ένα κείμενο τους:

" Πολλοι από εμάς συμφωνούν πως ο πλανήτης μας και ο κόσμος βρίσκεται σε ένα προφανές μεταβατικό στάδιο- πλησιάζοντας σε ένα σημείο καμπής της ανθρώπινης ιστορίας.
Κάποιοι λένε πως εμείς οι άνθρωποι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με παρόμοιες προκλήσεις πολλές φορές στην κοντινή και μακρινή ιστορία μας. Όμως κάθε φορά, όπως δείχνουν τα ιστορικά αρχεία η ανθρωπότητα  βυθιζόταν πίσω σε ένα είδος πνευματικού ύπνου. Ξεκάθαρα τώρα είμαστε περισσότερο ικανοί από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν να αναστρέψουμε αυτές τις καταστάσεις και να Συν-δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο παράδεισο, το οποίο ήμασταν προορισμένοι να χαιρόμαστε, ερχόμενοι σε πραγματική αρμονία με τη φύση, αλλά και μεταξύ μας.

Αυτή τη στιγμή στη Γη, όλο και περισσότερες ανθρώπινες ομάδες εργασίας συνεργάζονται και αλληλοϋποστηρίζονται, μολονότι ένα μεγάλο ποσοστό των όμορφων ανθρώπων του κόσμου παραμένει υπνωτισμένο και χειραγωγείται μαζικά σε δρόμους μακριά από το θεϊκό προορισμό τους. Τόσοι πολλοί από εμάς φαίνεται να έχουμε ξεχάσει τη μεγαλύτερη δύναμη μας, το να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να φροντίζουμε αυτή την πανέμορφη πράσινη Γη σαν ένα χώρο αγάπης, το μεταφορικό και κυριολεκτικό παραδείσιο κήπο που έπρεπε να είναι.

Το δημοφιλές έργο "Οι Κέδροι της Ρωσίας που κουδουνίζουν" παρέχει το υλικό πληροφοριών εκείνου του παγκόσμιου οράματος που έφερε έμπνευση και επιβεβαίωση αυτής της πραγματικότητας που είναι δυνατή για κάθε άνθρωπο πάνω στη Γη: Αυτή τη στιγμή πολλά εκατομμύρια ανθρώπων οραματίζονται και Συν-δημιουργούν ένα απτό μέλλον, όπου κάθε άντρας, γυναίκα και παιδί, αλλά και ζώο, μπορεί να τραφεί και να ζήσει σε ένα φυσικό περιβάλλον που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τη Γη.

Ένα αυξανόμενο σώμα επιστημονικών πληροφοριών και πληροφοριών οραματισμού επιβεβαιώνουν πως είναι φυσικό για εμάς να εργαζόμαστε με όλες τις ενέργειες μας για το δικό μας σύμπαν, όπως για παράδειγμα το να μοιραζόμαστε τη γνώση διαμέσου του χρόνου και να επικοινωνούμε με φυτά και ζώα. Όμως αυτές οι φυσικές και καθαρές αισθήσεις έχουν "αποκοιμηθεί" από τον τρόπο που ζούσαμε μέχρι τώρα μέσα σε μολυσμένα περιβάλλοντα, τρεφόμασταν κυρίως από άχρηστες τροφές και σχετίζαμε το άρρεν με το θήλυ κατά τρόπους που δεν τιμούν το ένα το άλλο.

Η επανασύνδεση με τη φύση και η διατροφή μας με ζωντανές τροφές που μας δίνουν ενέργεια είναι τα δυναμικά πρώτα βήματα για να αναζωογονήσουμε τους εαυτούς μας. Μια τέτοια επανασύνδεση βιώνουν οι άνθρωποι σε πλήρεις σχέσεις αγάπης που βασίζονται σε κοινότητες που αποτελούνται από τα λεγόμενα Kin’s domains (Spaces of Love- τα οικογενειακά σπιτικά δηλαδή), όπου το κάθε ένα από αυτά είναι ένα μοναδικό σημείο στον πλανήτη (σε χώρο και χρόνο) το οποίο επανασυνδέει τον άνθρωπο με τη φύση και με όλες τις δημιουργίες του Θεού, όπως και με την οικογενειακή γραμμή ( γενιά ) τους, στο παρελθόν και το μέλλον, τώρα και για πάντα.... Πιστεύουμε πως τέτοιες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον πλανήτη από όλο και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων, μπορεί να ξαναφέρει τον πλανήτη μας στη φυσική και αληθινή του κατάσταση.

Η αποστολή μας είναι να μοιρασουμε πληροφορίες και ιδέες οι οποίες βοηθούν στην πραγματοποίηση αυτού του εμπνευσμένου οράματος μέσα από τη δικτύωση όλων των ανθρώπων που έχουν αυτές τις ίδιες αξίες, ώστε να μπορέσουμε να Συν-δημιουργήσουμε ένα ολιστικό κόσμο ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει για όλους μας".

Η Αναστασία ζει στο παρθένο δάσος στη Σιβηρία. Το όραμα της ζει σε όλο τον κόσμο. Αύριο γιορτάζει... μαζί με την επιθυμητή πνευματική αφύπνιση του καθενός μας... Αυτή μας χάρισε ένα όραμα που όντας σε δράση μας βοηθά να επιστρέψουμε στη φυσική αγκαλιά του Θεού... μια ζωή με αγάπη και αρμονία μεταξύ ανθρώπων και φύσης...

Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσαμε να σκεφτούμε εμείς, για εκείνη τη φίλη μας από τη Σιβηρία, από το να βάλουμε και εμείς οι ίδιοι στην καρδιά μας το όραμα της και να αρχίσουμε να δημιουργούμε τα ελληνικά οικογενειακά σπιτικά (Κin' s) στο ελληνικό κομμάτι του επίγειου παραδείσου; Ποιό δώρο μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το να αποδεχτούμε το σχέδιο της και να κάνουμε τη χώρα μας το "ελληνικό διάστημα αγάπης:"

Εύχομαι να είμαστε πολλοί αυτοί που θα εργαζόμαστε και θα Συν-δημιουργούμε αυτό το κομμάτι παραδείσου πάνω στην ιερή ελληνική γη... Εύχομαι σύντομα να αρχίσουν να δημιουργούνται οι πρώτες ελληνικές κοινότητες που θα βασίζονται σε αυτές τις αξίες...

Χρόνια Πολλά στην Αναστασία
Καλή Ανάσταση σε όλους μας!
Καλή Ανάσταση στη ΓΗ μας!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ