13 Απρ 2010

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αγαπημένοι μου φίλοι

Όλοι όσοι έχουμε διαβάσει και εμπνευστεί από το όραμα-σχέδιο της Αναστασίας της Σιβηρίας νιώθουμε την ανάγκη να το μοιραστούμε με όλους εσάς εκεί έξω για να μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Εργαζόμαστε για τη διάδοση και την εφαρμογή στη πράξη του οράματος-σχεδίου της Αναστασίας της Σιβηρίας με κάθε τρόπο, για να περάσει η ανθρωπότητα με σιγουριά αυτή τη "σκοτεινή εποχή" και γι΄αυτό θεωρούμε υψίστης σημασίας τη διάδοση των μηνυμάτων της όπως περιγράφονται στα βιβλία του Βλαντιμιρ Μεγκρέ.

Όμως σε μια εποχή κρίσης δυστυχώς ακόμη και τα βιβλία γίνονται "πολυτέλειες". Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με "πνευματικά δικαιώματα" και νόρμες, όμως στην προκειμένη περίπτωση όλοι, ο ίδιος ο Μεγκρέ, ο κύπριος υπεύθυνος της ελληνικής μετάφρασης κ. Ψυχής, αλλά και εμείς οι λοιποί φίλοι, θεωρούμε πως αυτό που μετρά είναι η διάδοση αυτών των ιδιαίτερα σημαντικών πληροφοριών, η οποία δεν πρέπει να σταματήσει για οποιονδήποτε λόγο.

Αφού λοιπόν το πρότεινα στον κ. Ψυχή, ο οποίος συμφώνησε άμεσα και θα μου παραχωρήσει το υλικό των βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να σας μεταδώσω άμεσα μερικά πρώτα αποσπάσματα... στο ειδικό μπλογκ για την Αναστασία.

Καλή ανάγνωση
Με αγάπη
Βίκυ Χρυσού

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ