28 Απρ 2010

Το Κρίσιμο Πλήθος 333: Δείτε τις Αποδείξεις!

 
Έχει περάσει μία εβδομάδα από την έναρξη της προσπάθειας συντονισμού ανθρώπων με αγνή πρόθεση και ανοιχτή καρδιά για το Ανώτερο Καλό της Ελλάδας και της Γης μας. Και με μεγάλη χαρά σας αναγγέλλουμε πως πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας! Σίγουρα το νιώθετε και εσείς κάθε βράδυ στις 9, καθώς μέρα με τη μέρα ο συντονισμός και η σύνδεσή μας γίνεται όλο και πιο ισχυρή, έντονη και αισθητή. Πολλοί από εσάς ήδη νιώθετε ένα φωτεινό και ευνοϊκό κύμα ενέργειας να ρέει στην καθημερινότητά σας. Μας περιγράφετε πως αισθάνεστε υπέροχα την στιγμή που συντονίζεστε με τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν τον ίδιο κοινό στόχο: την εξάπλωση της ειρήνης, της γαλήνης, της θεραπείας, της χαράς και της αγάπης στις ζωές σας και στις ζωές των συνανθρώπων σας. Επίσης πολλοί με μηνύματά σας μας αναφέρετε πόσο καλό σας έχει κάνει γενικότερα η συμμετοχή σας στη διαδικασία αυτή: αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, πιο γαλήνιοι, πιο δυνατοί και αυτό έχει αρχίσει να αντανακλάται και στις καθημερινές προσωπικές σας στιγμές και εμπειρίες.
Αγαπητοί φίλοι μας, είναι πολλή όμορφη, θετική και δημιουργική η σύνδεση που έχουμε όλοι μαζί υλοποιήσει. Ένα αληθινό κύμα φωτός που η πηγή του είμαστε όλοι εμείς, οι ενωμένες καρδιές και συνειδήσεις μας, οι συντονισμένες θετικές σκέψεις και πράξεις μας. Πηγή της είναι όλοι όσοι εδώ και καιρό ήταν έτοιμοι-ο καθένας με το δικό του τρόπο- και απλά περίμεναν ένα αληθινό και αγνό κάλεσμα, ώστε να ανταποκριθούν. Στο σημείο αυτό λοιπόν θέλουμε ξανά να τονίσουμε πως η  προσπάθεια συντονισμού δεν προέρχεται από κάποιο φορέα ούτε υπάρχει κάποιος Αρχηγός/Γκουρού/Καθοδηγητής αλλά είναι το αποτέλεσμα μίας συλλογικής συνειδητότητας που ήταν έτοιμη να εκφραστεί και να εκδηλωθεί στο σωστό χώρο και χρόνο.
Θα θέλαμε επίσης να σας επισημάνουμε να μην ξεχνάτε κάθε βράδυ στις 9 να συντονίζεστε, έτσι όπως υποδείξαμε στην προηγούμενη επιστολή μας και να μοιράζετε το κείμενο είτε μέσω φωτοτυπιών είτε μέσω email. Δεν θα επιθυμούσαμε σε καμία περίπτωση όλη αυτή η συντονισμένη προσπάθεια να αποτελέσει μία φούσκα που με την πάροδο του χρόνου θα εκλείψει… Ας βοηθήσουμε αυτό το δίκτυο συντονισμού να επεκταθεί ακόμη πιο πολύ και να φτάσει σε χιλιάδες ανθρώπους, ακόμη και  έξω από τα σύνορα, καθώς η αγάπη και το φως δεν έχουν όρια. Για αυτό το σκοπό η επιστολή για το κρίσιμο πλήθος 333: η αφύπνιση της Ελλάδας και της Γης μεταφραστεί και στα Αγγλικά -και καλώς εχόντων των πραγμάτων- σύντομα και σε άλλες διεθνείς γλώσσες.
Ακολουθεί ένα ωριαίο βίντεο του Gregg Braden ( επιστήμονας, συγγραφέας και πνευματικός δάσκαλος) που μιλάει:
·         Για τη Δύναμη του Συντονισμού του Κρίσιμου Πλήθους της τετραγωνικής ρίζας του 1%
·         Τη Δύναμη της Συντονισμένης Προσευχής
·         Τη Δύναμη των Συναισθημάτων
Δείτε επίσης και το κορυφαίο βίντεο (που περιλαμβάνετε στο παρακάτω ωριαίο βίντεο) του συντονισμού ενεργειακών θεραπευτών, οι οποίοι συντονιζόμενοι εξαλείφουν έναν τεράστιο καρκινικό όγκο μέσα σε λίγα λεπτά αφήνοντας άναυδους τους πάντες!


Η Επιστήμη των Θαυμάτων


Το δεύτερο πείραμα

Αρχαία Σοφία
 

Σκέψεις - Αισθήματα - Συναισθήματα και Πεποιθήσεις
 

Οι πέντε τρόποι προσευχής


Η κβαντική γλώσσα της θεραπείας, της ειρήνης, των θαυμάτων  


Το Πεδίο ως ολόγραμμα
 

Σας προτρέπουμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο της καθημερινότητάς σας και να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο, γιατί πραγματικά θα σας εμπνεύσει και θα σας ενδυναμώσει ακόμη πιο πολύ στη συλλογική προσπάθεια συντονισμού και ενότητας για το Ανώτερο Καλό στη Ζωή μας, τη Ζωή της Χώρας και του Πλανήτη μας.

Σας ευχαριστούμε!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ