30 Μαρ 2010

Eίναι ο ήλιος το πεπρωμένο μας;


Πριν λίγο καιρό σας είχα παρουσιάσει την εισαγωγή από το τελευταίο βιβλίο του Ντίτερ Μπροερς σχετικά με το 2012. Και τη λίστα που αφορά απλά πράγματα και προμήθειες που ίσως θεωρήσουμε πως μας είναι απαραίτητα, ώστε να αισθανόμαστε ψυχραιμία. Πρόσφατα ήρθα σε επαφή με τον ίδιο τον Μπρόερς συζητώντας μαζί του σχετικά με το 2012. Πρόκειται για ένα πραγματικά αξιαγάπητο επιστήμονα με μεγάλη πορεία στο χώρο των συχνοτήτων και της θεραπείας με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, αλλά και με πολλά χρόνια στο μονοπάτι της αυτογνωσίας. Τα συμπεράσματα του είναι όχι απλά επιστημονικά βεβαιωμένα, αλλά συνοδεύονται από την ίδια την ψυχή του. Με τις διαλέξεις και τα ντοκιμαντέρ του έχει ξυπνήσει σε εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο τη βαθιά βεβαιότητα των γεγονότων που έρχονται και που κορυφωθούν το 2012 με ένα συνειδησιακό άλμα ολόκληρης της ανθρωπότητας.


Τη συζήτηση που είχα μαζί του θα φιλοξενήσει σε επόμενο τεύχος το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ, ωστόσο εδώ θα ήθελα ήδη να σας πω πως όταν τον ρώτησα εάν τα chemtrails στοχεύουν τελικά ακριβώς στην παρεμπόδιση του εξελικτικού αυτού άλματος που συντονίζει ο ήλιος και το κέντρο του γαλαξία μας -σαν να "βάζει ο θεός το χέρι του"- απάντησε πως "πολλά δείχνουν πως αυτά είναι έργα των παλιών παρεμποδιστών" ωστόσο θα πρέπει να ξεφύγουμε από τη διπολική λογική...


Παρακάτω μια συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο γερμανικό περιοδικό HORZU


Interview: Martin Häusler

Mετάφραση: Βίκυ Χρυσού

Οι θέσεις του βιοφυσικού Dr. Dieter Broers πραγματικά μας κόβουν την ανάσα. Αυτός ο επιστήμονας τοποθετεί τα συναισθήματα και τις ενέργειες μας σε άμεση σχέση με την ηλιακή δραστηριότητα και προλέγει για την ανθρωπότητα ένα συνειδησιακό άλμα.


Εδώ και τρεις δεκαετίες ασχολείται με την έρευνα των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων φτάνοντας σε καταπληκτικά συμπεράσματα. Τι σχέση έχει ο ήλιος με το μέλλον μας εξηγέι στη ακόλουθη συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό HÖRZU.


MH: Kύριε Dr. Broers, φέρνετε τον ήλιο σε άμεση σχέση με την ψυχή μας. Αυτό για πολλούς ακούγετε περίεργο. Σας παρακαλώ εξηγήστε αυτή τη σχέση.

Dieter Broers: Ο κάθε ένας γνωρίζει ποιά ζωντάνια μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Ο καθένας γνωρίζει την αλλαγή των εποχών του έτους. Γνωρίζουμε επίσης πως η κατάθλιψη το χειμώνα σχετίζεται με την έλλειψη του ηλιακού φωτός. Παράλληλα με τον ετήσιο κύκλο υπάρχουν και άλλοι φυσικοί κύκλοι κατά τους οποίους ο ήλιος ακολουθεί διαφορετικές μορφές δραστηριότητας. Ο ήλιος μας στέλνει φορτισμένα σωματίδια -ηλεκτρόνια και πρωτόνια- που μεταβάλλουν το γήινο μαγνητικό πεδίο. Αυτά τα μεγέθη είναι γνωστό πως έχουν σημαντικές επιδράσεις πάνω σε βιολογικά συστήματα.

- Δηλαδή;

- Υπάρχουν επιστημονικά βεβαιωμένες σχέσεις ανάμεσα στην ένταση και τις διακυμάνσεις του γήινου μαγνητικού πεδίου και την ψυχική διάθεση και συνειδησιακή κατάσταση των ανθρώπων. Μελέτες αναφέρουν ξεκάθαρες σχέσεις ανάμεσα σε συγκεκριμένες μαγνητικές ανωμαλίες και τις εισαγωγές σε ψυχιατρικές κλινικές, οδικά ατυχήματα, ποσοστά αυτοκτονιών κτλ. Επιστήμονες της NASA, όπως ο καθηγητής Franz Halberg κατάφεραν να αποδείξουν τις άμεσες συνδέσεις ανάμεσα σεην εμφάνιση καρδιακών προσβολών και τις αλλαγές του μαγνητικού πεδίου της Γης που προκαλείται από τον ήλιο. Μπορούμε με βεβαιότητα να συμπεράνουμε πως ένα μεγάλο μέρος των λεγόμενων “ασθενειών του σύγχρονου πολιτισμού” οφείλονται συχνά σε ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου.


- Ελπίζω πως υπάρχουν και θετικά παραδείγματα.

- Ω, ναι. Κάποιες μεταβολές του μαγνητικού πεδίου οδήγησαν αποδεδειγμένα σε ευφυέστατες εμπνεύσεις και ιδέες. Οι χρονικές στιγμές κατά τις οποίες δημιουργήθηκαν μεγάλες συμφωνίες, ποιητικά έργα και εξαιρετικές εφευρέσεις συμπίπτουν προφανώς και συνδέονται με αυτά.


-Και τι ακριβώς σχετίζεται με τα αλλαγμένα μαγνητικά πεδία;

- Θα ήθελα να δείξω με ένα παράδειγμα, πως μας επηρεάζουν τα μαγνητικά πεδία. Τη δεκαετία του '60 η NASA παρήγγειλε από το Ινστιτούτο Max-Planck- Φυσιολογίας της συμπεριφοράς στο Andechs να ασχοληθεί με μία πολύ συγκεκριμένη ειδική κατάσταση. Έπρεπε να βρουν πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν αποκόπτονται από τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Επί σειρά ετών πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλά πειράματα: υγιείς άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε κλειστά καταφύγια που ήταν αποκομμένα από την επίδραση του γήινου μαγνητικού πεδίου, αλλά και από τη γήινη συχνότητα αντίχοισης (συχνότητα Schumann) Όλοι αυτοί οι συμμετέχοντες στα πειράματα μπορούσαν να μείνουν μέσα σε αυτά τα καταφύγια για όσο διάστημα εκείνοι ήθελαν. Μπορούσαν να επιλέξουν το ρυθμό του ύπνου τους, κάποια βιβλία που ήθελαν να έχουν μαζί τους κτλ., αλλά δεν μπορούσαν να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Δεν είχαν επίσης καμία αντικειμενική δυνατότητα να υπολογίσουν το χρόνο. Συνέβη κάτι πολύ ενδιαφέρον: Μόλις αποφάσιζαν να βγούν από την τεχνητή κατοικία τους τους ρωτούσαν πόσο καιρό είχαν μείνει μέσα. Όλοι ανεξαιρέτως ήταν πεπεισμένοι πως είχαν μείνει μόνο λίγες ημέρες. Η πραγματική διάρκεια ήταν ωστόσο σημαντικά μεγαλύτερη. Για παράδειγμα ο ένας από αυτούς είχε δηλώσει, ως λόγο που επέλεγε να φύγει εκείνη τη στιγμή από το καταφύγιο, πως έπρεπε να πάει στο γάμο του αδελφού του που ήταν την επόμενη μέρα. Ήταν πεπεισμένος πως είχε μείνει εκεί το πολύ 3 ημέρες, όμως στην πραγματικότητα βρισκόταν εκεί 9 μέρες.

-Ο χρόνος εξαφανίζεται;

-Ακριβώς. Ακόμη και ο ρυθμός ύπνου άλλαζε εμφανώς. Ο έμμηνος κύκλος των γυναικών μπερδευόταν, η θερμοκρασία σώματος άλλαζε και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα πειράματα έδειχναν εμφανώς ψυχικό στρες. Αυτό σημαίνει πως όλα μέσα μας ακολουθούν εξωτερικούς παράγοντες που δίνουν το ρυθμό και που όπως φαίνεται συγχρονίζουν τις συχνότητες του σώματος μας. Το σώμα μας ρυθμίζει αρκετούς δικούς του ρυθμούς όπως αυτό της καρδιάς μας, του εγκεφάλου, των ματιών και των κυττάρων μας. Αυτοί οι σωματικοί ρυθμοί φαίνεται όμως πως 'καλιμπράρονται' με βάση τα φυσικά πεδία, τα οποία παρέχει στη διάθεση μας η Γη. Συγχρονίζονται δηλαδή όπως ακριβώς συγχρονίζουμε όλα τα ρολόγια των σταθμών των τραίνων με ένα κεντρικό ρολόι. Εάν παύουν να υπάρχουν αυτά τα φυσικά πεδία ή μεταβάλλονται, τότε αντιδρούμε με ένα είδος απο-συντονισμού.


-Τι έγινε με τα αποτελέσματα του πειράματος;

-Κατέληξαν στις διαστημικές έρευνες της NASA, και χρησιμοποιήθηκαν στις εφαρμογές για τους αστροναύτες, επειδή ακριβώς στο διάστημα βρίσκονται αποκομμένοι από το γήινο μαγνητικό πεδίο. Αυτά τα αποτελέσματα έχουν δημοσιευτεί και αποτελούν πολύ καλά βεβαιωμένες βασικές έρευνες της δεκαετίας του '60.

-Έχουν αυτά τα φαινόμενα επιπτώσεις και στην ανθρωπότητα σαν σύνολο; Τι ισχύει με το παράδειγμα της πτώσης του τείχους το 1989;

-Οι συγγραφείς Adrian Gilbert και Maurice Cotterell αποδεικνύουν σχέσεις ανάμεσα στην άνοδο και την πτώση παγκόσμιων αυτοκρατοριών και τους ηλιακούς κύκλους. Από το βαβυλωνιακό μέχρι το ρωμαϊκό βασίλειο και την εποχή του πολιτισμού των Μάγια. Θυμάμαι επίσης πολύ καλά και τις εργασίες ενός συναδέλφου που εργαζόταν σε ανώτερη θέση στο σταθμό μετρήσεων “ηλεκτρομαγνητικών ειδών” στο Potsdam. Σε εκείνη τη μελέτη γινόταν σύγκριση μεταξύ περίπλοκων στοιχείων μετρήσεων των γήινων μαγνητικών πεδίων και διαφόρων γεγονότων. Όσο και απίστευτο και να ακούγεται το αποτέλεσμα: οι παρατηρήσεις του ήταν τόσο αποκαλυπτικές, ώστε γινόταν εμφανέστατες θεμελιώδεις μεταβολές -μέχρι και τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό που ξεκίνησε με το Glasnost και την Perestroika και γνώρισε μια πρώτη λήξη με την πτώση του τείχους μπορούσε να το διαβάσει κανείς στα στοιχεία που προέκυπταν από της μετρήσεις των μαγνητικών πεδίων.


-Η αστροφυσική λοιπόν μας επιτρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον;

-H αστροφυσική γνωρίζει τους ηλιακούς κύκλους, μπορεί να κάνει προγνώσεις για μελλοντικές ηλιακές δραστηριότητες. Υπάρχουν αμέτρητοι κύκλοι, οι οποίοι εμφανίζονται με διαφορετική συχνότητα. Εάν τους συγκρίνουμε με τις γνωστές σε εμάς ψυχικές επιπτώσεις τότε προκύπτει ένα ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο πρόγνωσης. Όπως φαίνεται μέχρι το 2012 -τότε θα βρίσκεται ο παρόν ηλιακός κύκλος στο μάξιμουμ του- μας περιμένει μία ακραία ηλιακή δραστηριότητα.

-Η οποία θα μας αλλάξει; Αυτό μοιάζει με μοιρολατρία, με φαταλισμό, ενάντια στον οποίο δεν μπορούμε να αμυνθούμε.

-Ως ένα σημείο. Θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός, πως επηρεαζόμαστε από εξωτερικά πεδία. Εάν κατανοούμε πως και τα ίδια τα σώματα μας διατηρούν με ηλεκτρομαγνητικό τρόπο τη λειτουργία τους και αναγνωρίζουμε, πως τα φυσικά δοσμένα εξωτερικά πεδία καθοδηγούν τις ζωτικές μας λειτουργίες, τότε θα γνωρίσουμε και ταπεινότητα μπροστά στο “μεγάλο σχέδιο της ζωής”. Αυτός ο τρόπος αφήματος και αφοσίωσης δεν είναι μοιρολατρία.

Ακολουθεί το ακόμη πιο αποκαλυπτικό 2ο μέρος....


Η βιογραφία ενός ανθρώπου με όραμα


Ο Dr. Dieter Broers ασχολήθηκε ως βιοφυσικός μέχρι το 1992 στο τεχνικό πανεπιστήμιο ( TU και FU) του Βερολίνου στον τομέα της θεραπείας με συχνότητες. Οι εργασίες του τον οδήγησαν σε διεθνέις πατέντες ευρεσιτεχνίας. Από τότε συνέχισε να διευρύνει τις μελέτες του από την Αθήνα πλέον. Από το 1997 διευθήνει τον τομέα βιοφυσικής του International Council for Scientific Development (ICSD), και συμμετέχει στο Committee for International Research Centres. Το ντοκυμαντέρ του "(R)Evolution 2012?" είδαν μέχρι σήμερα πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι , ενώ συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να του αποστέλλουν καθημερινά ευχαριστήριες επιστολές από όλες τις γωνιές του κόσμου για αυτό το διαφωτιστικό του έργο που μιλά τόσο έντονα στις καρδιές των ανθρώπων.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ