25 Φεβ 2010

Project ΕΝΩΧ: συγώνευση απόκρυφων επιστημών και τεχνολογίας


Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα κάνει μια εισαγωγή στο λεγόμενο πρόγραμμα "ΕΝΩΧ", το οποίο όπως φαίνεται δεν αποκλείεται να είναι το βασικό σχέδιο που κινεί τα νήματα των πολυεπίπεδων δράσεων της εωσφορικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Βασικός άξονας για την επίτευξη της Παγκόσμιας κυβέρνησης που επιθυμούν να εγκαταστήσουν είναι η χρήση προφητειών και συστατικών διαφόρων θρησκειών με στόχο να υποδαυλίσουν κυρίως τις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες της ανθρωπότητας (χριστιανισμό, ισλάμ, εβραϊκή θρησκεία) με στόχο να τις γκρεμίσουν και να εγκαταστήσουν μία παγκόσμια θρησκεία.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου τους θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα συνδυασμό σύγχρονων τεχνολογιών.

Άσχετα από το ποιά θέση μπορεί να παίρνει κανείς απέναντι στις θρησκείες, αναγνωρίζοντας το γεγονός πως αποτελούν και αποτέλεσαν συχνά όργανο ελέγχου των ανθρώπων, όπως επίσης πως χρησιμοποιήθηκαν από πονηρούς φανατικούς για να προκαλέσουν χάος, πολέμους και βάσανα όπου άνθρωποι σκότωναν ανθρώπους -και δυστυχώς το κάνουν μέχρι σήμερα...- για θρησκευτικούς λόγους, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα: ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράζει την πνευματικότητα του μέσα από όποια θρησκεία επιθυμεί και να εκδηλώνει την αγάπη του για τα θεία μέσω όποιας θρησκείας θέλει. 
Το πρόβλημα δεν είναι οι ιερές διδασκαλίες, οι οποίες μέσα τους λίγο-πολύ μιλούν για τις ίδιες αξίες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι τις χηρίζονται για τα εγκόσμια: χειραγώγηση, εξουσία, χρήμα κτλ. ΑΝ οι άνθρωποι είχαν μάθει να σέβονται και να ανέχονται το διαφορετικό δεν θα είχε χώρο δράσης και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός, ούτε θα έβρισκαν τώρα κάποιοι σκοτεινοί εωσφοριστές προσχήματα και δικαιολογίες για να παρουσιάζουν ως τάχα θετικό βήμα "εξέλιξης" το συγκερασμό ή την καταστροφή των θρησκευτικών συστημάτων ή να υποστηρίζουν την "επιστημονική αθεϊα" ως "λογική". -Αλλά αυτό αποτελεί θέμα για μια ανεξάρτητη ανάρτηση. Εδώ θα ήθελα να δούμε με ποιό τρόπο σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να καταστρέψουν τις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες. Οι πληροφορίες προέρχονται από το αγγλικό κείμενο "2012- The year of Project Enoch?".

Το "Project Enoch" στηρίζεται σε ένα σύνθετο πλέγμα απόκρυφων διδασκαλιών και προηγμένης τεχνολογίας που θα χρησιμοποιήσει τη μαζική υστερία γύρω στο 2012 ως εφαλτήριο για την περαιτέρω πρόοδο των στόχων της παγκόσμιας κυβέρνησης. Θα συγχωνεύσει τις απόκρυφες διδασκαλίες του Δρ Hurtak, της Alice Bailey και της Έλενας Μπλαβάτσκυ από τα εξέχοντα έργα τους, "the Keys of Enoch", "Externalisation of the Hierarchy" και "the Secret Doctrine με την προηγμένη τεχνολογική μαγεία που αναπτύσσεται από κορυφαίες στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου. Ο συνδυασμός αυτού του εξαιρετικά δηλητηριώδους και θανατηφόρου κοκτέιλ θα χρησιμοποιήσει ενδεχομένως την αυξανόμενη μαζική υστερία γύρω από το 2012 ως μοχλό. Η αντίστροφη μέτρηση για το 2012 θα γνωρίσει παράλληλα σημαντική θρησκευτική συζήτηση ανάμεσα σε ερευνητές του 2012 και συντηρητικούς επιστήμονες από το Ισλάμ και το Χριστιανισμό, που πιθανόν να συγκρούονται πάνω από τη συνεχή ανάγνωση του 2012 με γνώμονα την Αγία Γραφή και το Κοράνι. 


Όσο προχωράμε προς την αντίστροφη μέτρηση για το 2012 θα παρατηρηθεί και αύξηση σε θεάσεις ΑΤΙΑ και σχηματισμούς αγρογλυφικών, καθώς οι πνευματικές οντότητες πίσω από το σχηματισμό της παγκόσμιας κυβέρνησης θα περνούν όλο και περισσότερα μηνύματα μέσω του ανθρώπων-channelers τους, ώστε να προωθήσουν περαιτέρω και να εντείνουν την υπάρχουσα ένταση. Άσχετα από το εάν τα μυνήματα προέρχονται από "το Συμβούλιο των Εννέα" ή τους "Αναληφθέντες Διδασκάλους" (Masters) το μήνυμα θα συνεχίσει να είναι το ίδιο. Ότι δηλαδή ο κόσμος οδεύει προς μια σημαντική οικολογική, οικονομική και κοινωνική κατάρρευση και ότι το μόνο μέσο για σωτηρία είναι να ενωθεί ο κόσμος, αλλά σε βάρος των δομών πεποιθήσεων που έχουν σε μεγάλο βαθμό εύθυνη για μεγάλο μέρος της αιματοχυσίας και αναταραχής στον κόσμο στο πέρασμα των αιώνων -ή που τουλάχιστον τους χρεώθηκαν. 
(Εδώ είναι που βλέπουμε πως οι ίδιοι "πονηροί", οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις ιερες διδασκαλίες για να προκαλέσουν τους πολέμους στο βάθος των αιώνων, είναι οι ίδιοι που σήμερα χρησιμοποιούν το κακό που προκάλεσαν ως δικαιολογία για να εξαφανίσουν τις ίδιες τις διδασκαλίες και τις θρησκείες που προέκυψαν από αυτές με την αγαπημένη τους μέθοδο¨μία μικρή δόση αλήθειας, απόκρυψη βασικών στοιχείων, ώστε να μην κινδυνεύει η θεωρία -ιστορία τους και περιτύλιγμα από μυριάδες ψέματα..." η ίδια μέθοδος που χρησιμοποιεί και το Ζειτγκειστ όπου ο νεαρός "αρχηγός" σε ομιλίες του εκφράζει αυτούσια ολόκληρα αποσπάσματα από τις εργασίες της Μπλαβάτσκι...)

Οι κυβερνήσεις του κόσμου αναμένεται να εντείνουν την ασφάλεια από φόβο μήπως παραστρατιωτικές ομάδες πατριώτων, χριστιανών πιστών της συντέλειας του κόσμου ή τρομοκράτες επιδιώξουν να ξεκινήσουν δράσεις με σημαντικές παράπλευρες απώλειες για να υποστηρίξουν την ιδεολογία ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει σημαντική πιθανότητα ότι αυτοί που εργάζονται για τη σκιώδη κυβέρνηση και πλέκουν τους ιστούς για την εφαρμογή της παγκόσμιας κυβέρνησης για τον εαυτό τους, θα επιδιώξουν να ξεκινήσει κάποια μορφή καταστροφικών συμβάντων, έτσι ώστε να αντλήσουν από αυτά την υστερία καθώς το 2012 πλησιάζει. (Ας μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε "ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" από τον γνωστό για τη σχέση του με τη σατανική λέσχη "Skull and Bones" Bush, όταν έριξαν τους δίδυμους πύργους με δικές τους ενέργειες... Είναι κοινό μυστικό πως η τρομοκρατία είναι εργαλείο των κυβερνήσεων και όχι "αυτόνομη" δράση... "αντίστασης" ή "αντεπίθεσης", πράγμα που φαίνεται και από το ποιοί επωφελούνται τελικά από τις τρομοκρατικές δράσεις... Επίσης ας μην ξεχναμε τις τεχνολογίες όπως το ΗΑΑRΡ και τα όπλα ΤΕΣΛΑ-γεωλογικά όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού, είναι σε θέση να προκαλούν -και σύμφωνα με επιστήμονες έχουν ήδη προκαλέσει- τεχνητούς σεισμούς, κλιματολογικό πόλεμο κ.α.)

Η ευθύνη για μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε μεγάλο βαθμό στις συντηρητικές ομάδες που για δεκαετίες χρησιμοποιήσει τη δύναμη των ερτζιανών κυμάτων για να εκπαιδεύουν τις μάζες σχετικά με τους Illuminati και τα συγκεκαλυμμένα σχέδια τους για παγκόσμια κυριαρχία.
Είναι πολύ πιθανό πως τελικά η εξέλιξη του σχεδίου θα οδηγήσει σε μια τεράστια απάτη κατά Χριστιανισμού μέσα από μία πλαστή Δευτέρα Παρουσία του Χριστού που θα πραγματοποιηθεί με χρήση της ολογραφικής τεχνολογίας ELF (συνδυασμός ΗAARP, BlueBeam) και θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε πυροδότηση ενός παγκόσμιου πόλεμου όπου θα φανεί η δύναμη που έχει η άνοδος του Ισλάμ κατά του Ισραήλ για μια σύγκρουση η οποία, μέσω των τρομερών συνεπειών θα προετοιμάσει τον κόσμο για να δεχτεί την παγκόσμια κυβέρνηση ως τη μόνη ελπίδα για επιβίωση.

Αυτό μας  γυρίζει πίσω στις δηλώσεις του μεγαλομασόνου-τέκτονα Ιλλουμινάτι Albert Pike που πριν από πολλές δεκαετίες (μεταξύ 1857-1871) είχε ετοιμάσει το στρατηγικό σχέδιο για το πως "πρέπει" να διεξαχθούν οι τρεις Παγκόσμιοι Πόλεμοι, ώστε να πετύχουν το σχέδιο τους για Παγκόσμια Κυβέρνηση.

μέρος της επιστολής που φέρεται να έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike, έναν κυρίαρχο Grand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον "επαναστατικό" Illuminati στην Ιταλία. Στην επιστολή αυτή λέγεται πως ο Πάικ αναφέρει λεπτομερώς το παρασκήνιο τριών παγκόσμιων πολέμων που σχεδιάζουν οι Illuminati για να επιφέρουν την παγκόσμια δικτατορία. Οι δύο πρώτοι συνέβησαν όπως ακριβώς προέβλεψε, ενώ σχετικά με τον τρίτο είπε:

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την " Agentur " των "Illuminati "μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλλλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης ...

... Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών.

Στη συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού
και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, (του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία)
θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο ..."

Ποιός θα μπορούσε πράγματι να προβλέψει τέτοια μεθόδευση στο βάθος των αιώνων? Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί το γεγονός πως οι τεχνολογικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις δεν θα χρησίμευαν στη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, αλλά στην πλήρη υποδούλωση των ανθρώπων ανακατεύοντας επιστήμη και θρησκεία? Ομολογουμένως "σατανικά μυαλά"... Κι αυτό θεωρώ πως καλεί όλους μας να επαγρυπνούμε με έντονα κριτική σκέψη απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν ή θέλουν να μας πείσουν πως συμβαίνουν...

... αφού ούτε και οι ίδιοι οι επιστήμονες -το "άνδρο της φερόμενης ως κριτικής-ορθολογικής σκέψης"- δεν μπορούν πλέον να γνωρίζουν πως κάποιοι χρησιμοποιούν εσκεμμένα την "τεχνολογική μαγεία" για να πείσουν μάζες και επιστημονική κοινότητα για το άλφα ή βήτα "γεγονός"... σαμποτάροντας την πραγματικότητα ή τις επιστημονικές έρευνες...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε ούτε τις "επιστημονικότερες" μετρήσεις, -όπως π.χ. τις εικόνες που αναμεταδίδουν δορυφόροι της ΝΑΣΑ-, αποτελεί το γεγονός της χρήσης ενός προγράμματος το οποίο επιτρέπει το σβήσιμο ή την πρόσθεση αντικειμένων ή ατόμων ακόμη και κατά την άμεση (live) αναμετάδοση τηλεοπτικών εικόνων,με ταχύτητα που ξεπερνά το "ανοιγο-κλείσιμο" των ματιών (γρηγορότερα από 1/30 του δευτερολέπτου)...

Λεπτομέρειες γι΄αυτό σε επόμενη ανάρτηση...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ