18 Φεβ 2010

Ημερίδα για τους Αεροψεκασμούς (chemtrails) και τη Γεωμηχανική στην Αίγινα

Με την τροπή που πήρε η δημόσια συζήτηση για την κλιματολογική απάτη και την έμφαση που δόθηκε στο ζήτημα της γεωμηχανικής στην παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, άναψε ξανά το επί χρόνια γνωστό, αλλά επισήμως αναπάντητο ζήτημα των αεροψεκασμών. 
Τα δεκάδες άρθρα στον ειδικό και τον ημερήσιο τύπο, αλλά και η προβολή του θέματος από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς -όπως πρόσφατα στην Κρήτη- έκαναν γνωστό το μέγιστο αυτό πρόβλημα σε περισσότερους ανθρώπους...

Η Αίγινα υπήρξε εξ αρχής  ένας Δήμος που ασχολήθηκε έντονα με το ζήτημα και είχε αποφασίσει μάλιστα πριν από χρόνια να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου -αν και τελικά η νομική συμβουλή που έλαβαν τότε εμπόδισε την ολοκλήρωση του βήματος αυτού- και ο Νίκος Κατσαρός ήταν εξ αρχής από τους λίγους επιστήμονες που σήμαινε ανοιχτά την απειλή από τους χημικούς αεροψεκασμούς. 

Η Αίγινα λοιπόν επανέρχεται δυναμικά ετοιμάζοντας ημερίδα για το ζήτημα στις 7 Μαρτίου 2010:

«H Συμβολή της Αίγινας στη Διεθνή Διαμάχη των Αεροψεκασμών και της ‘Γεωμηχανικής’»

Κυριακή 7 Μαρτίου στις 11 π.μ. Δημοτικό Θέατρο της Αίγινας.

  • · Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με προβολή του βίντεο «Κλιματικό Χάος στην Εποχή της Γεωμηχανικής», συνέντευξη τύπου της ομάδας ETC από τη Κοπεγχάγη (σε συνεργασία με την Σουηδική Εταιρεία για την Προστασία της Φύσης»).
  • · Στη συνέχεια θα μιλήσει ο καθηγητής Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο» με θέμα «Γεωμηχανική και Αεροψεκασμοί»
  • · Έπειτα ο Γιάννης Ζαμπετάκης, Επίκουρος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών θα μιλήσει για τους «Αεροψεκασμούς και την Αλυσίδα Τροφίμων».
  • Θα μιλήσει επίσης στην ημερίδα ο εκδότης της εφημερίδας «Νέα Πειραιά και Σαρωνικού», Μιχάλης Δρακάκης.

http://www.enouranois.gr

Διαβάστε επίσης:
Τι είναι τα chemtrails?

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ