24 Φεβ 2010

Ας περισσώσουμε ότι ελληνικό υπάρχει


Ανοικτή επιστολή

Προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας, προς τον πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών, προς την ΕΣΗΕΑ, προς τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και κάθε Έλληνα πολίτη.

Ως Έλληνας την καταγωγή και το φρόνημα δεν ανέχομαι τον διασυρμό της χώρας μας και κάθε Έλληνα σαν διεφθαρμένου από γερμανικά ΜΜΕ.

Από τις ειδήσεις ΕΡΤ πληροφορήθηκα ότι αυτή την περίοδο Γερμανοί δημοσιογράφοι σαν μυστικοί πράκτορες έχουν έρθει στην Ελλάδα και κυνηγούν σκάνδαλα, περιστατικά διαφθοράς, για να τα δημοσιεύσουν στην Γερμανία.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτο.

Ξέρουμε ότι τα σκάνδαλα στη Γερμανία και γερμανικές εταιρείες δεν είναι λίγα (όχι μόνο SIEMENS), για μερικά μάλιστα έχουν γίνει και δίκες στη Γερμανία. Τελευταία ξεσκεπάστηκε σκάνδαλο για μεταφορά μαύρου ή παράνομου χρήματος από Γερμανία στην Ελβετία κι άλλες χώρες. Ας τρέξουν και Έλληνες δημοσιογράφοι να καταγράψουν αυτά και να τα δημοσιεύσουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Μιλάμε για επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνας μας, ας κάνουμε και κάτι άλλο:

Ας ζητήσουμε καταβολή στην Ελλάδα ενοικίου για κάθε γλυπτό, γενικά κειμηλίου που έχει κλαπεί από την Ελλάδα και βρίσκεται σε ξένες χώρες. Από τότε που έφυγε από την Ελλάδα μέχρι σήμερα και με τόκους για τα μη μέχρι τώρα καταβληθέντα ενοίκια.

Ας ζητηθεί η αξία πλέον τόκων του χρυσού που κλάπηκε από την Ελλάδα κατά την γερμανική κατοχή. Ας ζητηθούν και κάθε είδους αποζημιώσεις για τις τότε καταστροφές και θάνατο αθώων Ελλήνων πολιτών από το γερμανικό στρατό.

Αυτά δεν αρκεί να τα λέμε, πρέπει επίσημα να τα ζητήσουμε και να πάμε και σε διεθνές δικαστήριο.

Ας γίνει μήνυση στο γερμανικό περιοδικό FOCUS για την βεβήλωση της αρχαίας ελληνικής τέχνης. Τότε που ο Έλληνας καλλιτέχνης σμίλευε το άγαλμα αυτό, οι πρόγονοι του δημοσιογράφου και των υπευθύνων του περιοδικού αυτού ήταν πραγματικά βάρβαροι και δεν είχαν τίποτα από τέχνη και φιλοσοφία να προσφέρουν στην ανθρωπότητα που να μπορεί να συγκριθεί με όσα προσέφερε το ελληνικό πνεύμα κατά την κλασική αρχαιότητα.

Όσοι νομίζετε ότι πρέπει να περισώσουμε ό,τι ελληνικό υπάρχει, ας εργαστούμε γι αυτό το σκοπό, δεν το οφείλουμε μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα.


Χαλάνδρι (αρχαία Φλύα) 24 Φεβρουαρίου 2010

Γαβριήλ Πανάγος. τηλ. 210 – 68.27.083

(Εικ. πάνω αριστερά: Αυτό φαίνεται πως είναι το εξώφυλλο στο οποίο αναφέρεται η επιστολή Η αλήθεια τους χρειάζεται στην ευρω-οικογένεια μια αρχαία ελληνική τελετή γονιμότητας... -όπως προτείνει το μπλογκ "εγκληματικότητα"- θα λυθεί και το οικονομικό τους πρόβλημα...  Μόνο που αν κρίνω με βάση τη δυσφημιστική και ανθελληνική γραμμή των κειμένων του περιοδικού, δεν είναι η μέγιστη βεβήλωση η χρήση της εικόνας, αυτής με την Αφροδίτη). Αντίθετα: βεβηλώνουν όλους εμάς τους σημερινούς Έλληνες ακολουθώντας την αγαπημένη τους τακτική: ότι εμείς δεν έχουμε τάχα σχέση με τους αρχαίους μας προγόνους... Ας μην ξεχνάμε πως χέρι-χέρι οι πολιτικοί μας με τους γερμανούς έπαιρναν τις μίζες. 1ον δεν δέχομαι να ταυτίζουν το λαό μας  ολόκληρο με αυτά τα λαμόγια που λεηλάτησαν την ελληνική οικονομία και χώρα και 2ον ας βρουν κάτι πιο έξυπνο οι γερμανοί για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών τους, από το να αρνούνται το δικό τους χάλι κυβερνόμενοι από μέλη της πρώην Σταζι και τους σιωνιστές... -- σημ. τοξότισσας.)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ