18 Ιαν 2010

Γεωμηχανική: Επίσημη ονομασία αποκτούν τα chemtrails


Η Γεωμηχανική είναι ο τεχνολογικός εκείνος κλάδος που ασχολείται με τον έλεγχο και τη χειραγώγηση του γήινου κλίματος. Τα προγράμματα της γεωμηχανικής περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων, από "αποχαρακτηρισμένα" πρότζεκτ ρίψης σιδήρου στους ωκεανούς, (για την αύξηση των φυκιών που κατακρατούν το CO2, και θεωρητικά-τάχα- μπλοκάρουν την υπερθέρμανση), έως τα υψίστης μυστικότητας προγράμματα χημικών αεροψεκασμών (chemtrails). Οι δύο πιο γνωστές και "καλπάζουσες" θεωρίες γεωμηχανικής -που δυστυχώς πειραματικά ήδη εφαρμόζονται, άλλες σε μικρή και άλλες σε παγκόσμια κλίμακα- είναι:
  • η συλλογή και απομάκρυνση του CO2 από την ατμόσφαιρα και
  • ο έλεγχος της ηλιακής ακτινοβολίας που φτάνει στη Γη
Και μόνο με τη γνώση της μεγάλης απάτης που σταδιακά άρχισε να γίνετε γνωστή σχετικά με την "κλιματική αλλαγή" και την υπερθέρμανση, καταλαβαίνει κανείς πως ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος για την ύπαρξη μιας τέτοιας επεμβατικής τεχνολογίας... Η ψύξη, που από το 2002 και μετά δείχνει να επιδεινώνεται χρόνο με το χρόνο, είναι ο καλύτερος μάρτυρας  για το γεγονός. Εκτός βέβαια και αν δεν είναι για να μας "σώσουν" από την ανύπαρκτη υπερθέρμανση, αλλά για να μας παγώσουν περισσότερο από ότι προβλέπει ο φυσιολογικός κλιματικός κύκλος...

Ωστόσο αφορμή για την παρούσα ανάρτηση, δεν είναι η γεωμηχανική γενικώς, αλλά η εμφάνιση μιας νέας "επίσημης" ονομασίας για ένα φαινόμενο γεωμηχανικής που μας απασχολεί εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον:
Τα γνωστά σε εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο Chemtrails (χημικές ουρές ή χημικά ίχνη αεροψεκασμών) φαίνεται πως στα πλαίσια της γεωμηχανικής (geoengineering) απέκτησαν και "επίσημη" ονομασία για τις κυβερνήσεις... και τους "επιστήμονες"

Τις επιχειρήσεις αεροψεκασμών, που χρόνια τώρα παρατηρούμε τις βαφτίζουν "Stratospheric Aerosol Spraying" (στρατοσφαιρικό ψεκασμό αερολυμάτων)
πολύ ... σικ και σοφιστικέ η ονομασία... που στα πλαίσια της γεωμηχανικής θέλει να "μας σώσει"  -θεωρητικά πάντα και κατά προέκταση της κλιματικής απάτης- από μια ανύπαρκτη υπερθέρμανση...

Είναι στ΄αλήθεια να αναρωτιέται κανείς τελικά πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να καθίσουν επιστήμονες όλων των χώρων και να συνεννοηθούν. Αφού επίσημα πλέον γνωστοποιήται η επερχόμενη κλιμάκωση της ψύξης -πέρα από το γεγονός πως πολλές χώρες το βιώνουν στην πράξη-, Πως είναι δυνατόν να θέλουν να επέμβουν σε τέτοια κλίμακα στην ισορροπία της Γης? Αυτό το ρητορικό ερώτημα βέβαια με μεγάλη δόση αφέλειας, μιας και θα μπορούσε να τεθεί από οποιοδήποτε άνθρωπο που βιώνει την πραγματικότητα... άσχετα από το εάν έχει προσέξει ή γνωρίζει το θέμα των chemtrails.

Από την άλλη πλευρά είναι επίσης γνωστό πως ΚΑΜΙΑ επιστήμη δεν έχει φτάσει στο σημείο να μπορεί να ερμηνεύσει το πολύπλοκο και χαοτικό μοντέλο λειτουργίας του κλίματος, πόσο μάλλον να μπορεί να δικαιολογηθεί μια τεράστια παρέμβαση στη χημική σύσταση της ατμόσφαιρας ή των ωκεανών της Γης...

Παρ΄όλ΄αυτά δεν έχουν -όπως επί χρόνια παρακολουθούμε- κανένα πρόβλημα και κανένα ενδοιασμό να χρηματοδοτούν και να εφαρμόζουν πρακτικές που εναντιώνονται σε κάθε λογική... Αρέσκονται να παίζουν τους "μικρούς μάγους" να ρίχνουν μπαλόνια με θειάφι, αλουμίνιο, βάριο, κ.α. στον αέρα, σίδηρο στους ωκεανούς, καθρεφτάκια στο διάστημα και ότι άλλο μπορεί να σκαρφίζεται ο άρρωστος νους τους... αρκεί να μην κάνουν τίποτε που να ξυπνά επιτέλους τους πάντες στην κατανόηση του ότι ΔΕΝ λύνεται κανένα πρόβλημα με αυτό τον τρόπο, αλλά αντίθετα αρρωσταίνουμε ακόμη περισσότερο τη Φύση και την ανθρωπότητα ολόκληρη....

Δεν υπάρχουν σύνορα στα νερά, ούτε στον αέρα. Δεν υπάρχει ασφάλεια ούτε από "μικρές" επεμβάσεις" και δοκιμές, γιατί ότι ρίχνουμε στον αέρα θα το αναπνέουμε και εμείς και οι επόμενες γενιές και ότι ρίχνουμε στο νερό θα το πίνουμε επίσης για μερικές δεκαετίες...

Η λύση είναι απλή, αλλά κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να κάνει κάτι τόσο απλό και προφανές, μολονότι όλοι καμωνόμαστε πως νοιαζόμαστε για τα παιδιά και το περιβάλλον: Οφείλουμε να πάψουμε να μολύνουμε!
Με ότι αλλαγές συνεπάγεται αυτό για τον τρόπο ζωής μας.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για την ύπαρξη και τη χρηματοδότηση της γεωμηχανικής, η οποία βλέπει τη φύση ολόκληρη σαν μια τεράστια μηχανή που χρειάζεται επιδιόρθωση ή αλλαγή ανταλλακτικών. Η φύση έχει μια τέλεια ισορροπία και σοφία στη δομή της. Εμείς με τη μυωπική μας αντίληψη καταστρέφουμε την ισορροπία αυτή και επιπλέον θαρρούμε πως με περισσότερη καταστροφή και μόλυνση (βαφτισμένη αυτή τη φορά με πομπώδεις τίτλους επιστημοσύνης τάχα) θα πάρουμε "παράταση"... γιατί για επιδιόρθωση σαφώς και δεν μπορούμε να μιλάμε στα πλαίσια της γεωμηχανικής.

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την τερατώδη και διεστραμμένη ιδέα να τοποθετηθούν π.χ. τεχνητά δέντρα -μηχανικά εκτρώματα- για να κάνουν την εργασία των φυσικών δέντρων? ενώ παράλληλα τεράστιες περιοχές δασών καίγονται και καταστρέφονται? Είναι αυτό επιστήμη? Είναι δυνατόν οι τεχνοκράτες να θέλουν να μας πείσουν πως μπορούν να ξεπεράσουν την ίδια την τελειότητα της φύσης? Μπορούμε να ξεχάσουμε πως τα δέντρα είναι ΖΩΝΤΑΝΑ και πως προσφέρουν πολύ περισσότερες υπηρεσίες στον πλανήτη και τον άνθρωπο απ΄ότι μπορούν και φαντάζονται οι μύωπες τεχνοκράτες?

Οι τεχνοκράτες κατασπαταλούν με τις ευφάνταστες κατασκευές και τα πειράματα τους εκατομμύρια, αλλά αδυνατούν να αποδεχτούν πως η φύση και ο πλανήτης μας δεν είναι ένα μηχάνημα που επιδέχεται τέτοιου είδους επεμβάσεις και πολύ περισσότερο σε περίπτωση εσφαλμένης επέμβασης δεν διορθώνονται τα λάθη ούτε και μπορεί να αντικατασταθεί το "μηχάνημα Γη" -όπως την αντιλαμβάνονται...

Και εξετάζοντας την αντιφατική αυτή κατάσταση των "σωτήρων" που καταστρέφουν ακόμη περισσότερο και μολύνουν κατά το δοκούν την ατμόσφαιρα με τόνους τοξικών βαρέων μετάλλων, καυσαερίων, πολυμερών και μολυσματογόνων ουσιών που καταλήγουν αργά ή γρήγορα στη γη και το νερό, με πρόσχημα -ακόμη- την υπερθέρμανση που δεν υφίσταται, δεν είναι καθόλου μα καθόλου τρελή η θεωρία που βλέπει ένα απάνθρωπο σχέδιο στις εφαρμογές αυτές, που όχι μόνο υποβαθμίζουν την υγεία, αλλά μετέχουν ως μέρος προγραμμάτων συνειδησιακού ελέγχου μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Επιπλέον η σκίαση που προκαλούν με τα τεχνητά νέφη -κρύβοντας τον ήδη σε φάση ελάχιστης δραστηριότητας ήλιο, επιτείνοντας ακόμη περισσότερο τις χαμηλές θερμοκρασίες...

Αυτή η συμπεριφορά όχι μόνο δεν είναι επιστημονική, αλλά αποτελεί την κορώνα της ανθρώπινης ανευθυνότητας, που αλαζονικά καταστρέφει τα πάντα γύρω, καταστρέφοντας  παράλληλα και το όποιο μέλλον των παιδιών, της φύσης, των έμβιων όντων του πλανήτη και τον πλανήτη τον ίδιο.

_______________
Δείτε τη σελίδα GEO-ENGINEER|NG-WATCH  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γεωμηχανική και ανατρέξτε επίσης σε παλαιότερα κείμενα με τη σχετική ετικέτα.

"Geo-Engineering (Wikipedia) is the artificial modification of Earth's climate systems.
Geo-Engineering projects range from DECLASSIFIED experimentation (like iron particles being dumped into the oceans to attract algae, which sequesters carbon and, theoretically, slows global warming) to HIGHLY CLASSIFIED experimentation like AEROSOL SPRAYING (chemical spraying). The two most quickly advancing Geo-Engineering philosophies are carbon dioxide removal (CDR) and solar radiation management (SRM). "

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ