19 Ιαν 2010

Η αλήθεια για το κλίμα φαίνεται... οι πάγοι στην Αρκτική αυξάνουν.


Επί σειρά ετών οι επιστήμονες, αλλά και οι ερευνητές που υποστήριζαν με παρατηρήσεις και μετρήσεις το γεγονός πως η Γη μοιάζει να ψύχεται ολοένα και περισσότερο, απουσίαζαν πλήρως από το προσκήνιο και οι εκπομπές των ΜΜΕ ή των "μεγαλο-οργανώσεων" περιορίζονταν σε εκφοβιστικές δηλώσεις "υπερθέρμανσης". Η πραγματικότητα όμως άρχισε να φαίνεται και να αποκαθιστά την αλήθεια... Το ερώτημα όμως είναι: πόσοι συνάνθρωποι μας κατανοούν τι σημαίνει μια περίοδος μεγαλύτερης ψύξης για τη ζωή μας? και κατά πόσο είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα τα προβλήματα που φέρνει μαζί της η πτώση της θερμοκρασίας του πλανήτη?... και ότι αυτή η πτώση συνεπάγεται?

Υποθέτω πως όχι, αφού παρά τις πολικές θερμοκρασίες πολλοί συνάνθρωποι μας ακόμη πιστεύουν στην επί σειρά ετών προπαγανδιζόμενη "υπερθέρμανση" και μολονότι ζουν τις παγωνιές περιμένουν να... "ψηθούν"...

Διαβάστε επίσης:

"Μια αβάσταχτη αλήθεια: οι πάγοι στην Ανταρκτική Θάλασσα μεγαλώνουν!"


Μια έκθεση από την Αμερικανική Εθνική Βάση Πληροφοριών Χιονιού και Πάγου (US National Snow and Ice Data Center) στο Κολοράντο διαπιστώνει ότι ο πάγος της Αρκτικής θάλασσας τους καλοκαιρινούς μήνες έχει αυξηθεί κατά 409.000 τετραγωνικά μίλια, ή 26 τοις εκατό, από το 2007!

Αλλά για μισό λεπτό, δεν έχουμε ακούσει από το ίδιο Κέντρο ότι ο πάγος από τον Βόρειος Πόλος πρόκειται να εξαφανιστεί από τώρα;Δεν μας αξίζει μία συγνώμη από τους φανατικούς της υπερθέρμανσης του πλανήτη (global warming) που θέλουν να διαμορφώσουν την γνώμη του κόσμου στα μέτρα τους και αποκαλούν όλους όσους αντιτίθενται στην υστερική θεωρία τους αμαθείς αρνητές.

Ήταν τόσο πεπεισμένοι ότι ο κόσμος τελειώνει και μόνο αυτοί θα μπορούσαν να τον σώσουν, όμως τώρα έχουν εκτεθεί, στην καλύτερη περίπτωση, ως υπερβολικά ιδεαλιστές και στη χειρότερη περίπτωση, απατεώνες.

Θα πρέπει να δηλώσουν δημόσια την μετάνοιά τους για την υπεροψία τους.

Προτείνω να κάθονται πάνω στα κομμάτια των πάγων που λιώνουν και να αναλογιστούν ποια είναι τα όριά τους.

Είτε έτσι είτε αλλιώς αφήστε τις πολικές αρκούδες να ασχοληθούν με αυτούς.


Πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ και http://www.washingtontimes.com/

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ