9 Ιαν 2010

ΑΥΡΑ- ενεργειακά σώματα και χρώματα

ΑΥΡΑ
(τρίτο μέρος)

της Βίκυς Χρυσού

Τα επτά επίπεδα του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου

Τις πρώτες φορές συνήθως βλέπουμε τα επίπεδα εκείνα της αύρας, τα ενεργειακά σώματα δηλαδή, που είναι πιο κοντά στο υλικό μας σώμα, ενώ σταδιακά αναπτύσσεται η ικανότητα μας και βλέπουμε ακόμη λεπτοφυέστερα επίπεδα. Τα επίπεδα αυτά δεν είναι στρώματα όπως σε ένα κρεμμύδι, αλλά το κάθε ένα διαπερνά το σώμα και προβάλλει μέσα από το δέρμα. Κάθε διαδοχικό επίπεδο αποτελεί ανώτερη «συχνότητα» ή «οκτάβα» και εκτείνεται αρκετά εκατοστά πιο έξω από το χαμηλότερο επίπεδο. Το πρώτο, το τρίτο, το πέμπτο και το έβδομο στρώμα έχουν συγκεκριμένη και σταθερή μορφή, ενώ το δεύτερο, τέταρτο και έκτο μεταβάλλονται.

Το πρώτο επίπεδο σχετίζεται άμεσα με τις φυσικές αισθήσεις του υλικού σώματος, όπως π.χ. τον πόνο, και έχει συνήθως μπλε χρώμα. Όσο πιο ζωηρό είναι τόσο καλύτερη είναι η υγεία μας.

Το δεύτερο επίπεδο συνδέεται με τα συναισθήματα που έχουμε για τον εαυτό μας και μοιάζει με αέριο σύννεφο που περιέχει διάφορά χρώματα ανάλογα με τα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα μας.

Το τρίτο επίπεδο συνδέεται με το νοητικό, λογικό κόσμο του νου μας και μοιάζει με πολύ λεπτό πέπλο από κίτρινες, παλλόμενες ενεργειακές γραμμές.

Το τέταρτο επίπεδο είναι το επίπεδο των συναισθημάτων μας για τους άλλους και μοιάζει με την ενέργεια του δεύτερου επίπέδου, αλλά έχει πυκνότερη μορφή και περιέχει επίσης πολλά χρώματα. Με το επίπεδο αυτό της αύρας αλληλεπιδρούμε συνήθως μεταξύ μας, αλλά και με κάθε άλλο ζωντανό οργανισμό ή άψυχο σώμα.

Το πέμπτο επίπεδο αφορά τη θεία θέληση και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο το πρότυπο για το πρώτο επίπεδο. Η θέα του αρχικά προκαλεί σύγχυση καθώς μοιάζει με αρνητικό φωτογραφίας ή κενό χώρο, όμως στην πραγματικότητα είναι φωτισμένο με μπλε του κοβαλτίου και ο «κενός χώρος» είναι καθαρές ενεργειακές γραμμές. Αυτό περιέχει το πρότυπο κάθε μορφής ζωής, ακόμη και το σχήμα του σώματος μας και αποτελεί την εκδηλωμένη σε πρότυπο και μορφή θεία θέληση.

Το έκτο επίπεδο μοιάζει με ιριδίζοντες ακτίνες φωτός που φτάνουν τα 80εκ. από το σώμα και εκτείνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό το επίπεδο αφορά την πνευματική συνειδητή επίγνωση. Είναι το επίπεδο της θείας αγάπης και η παραμονή της συνείδησης μας εκεί, μέσω του διαλογισμού, της ονειροπόλησης ή της εκλεκτής μουσικής επιφέρει καταπραϋντική και θεραπευτική επίδραση στο σώμα.

Τέλος το έβδομο ενεργειακό επίπεδο, όταν είναι υγιές, αποτελείται από χρυσές γραμμές που σπινθηρίζουν σε ιδιαίτερα υψηλή συχνότητα σε απόσταση ενός μέτρου περίπου. Μοιάζει με χρυσό αυγό που περιβάλλει και προστατεύει το περιεχόμενο του.

Όλα τα επίπεδα, τροφοδοτούνται με ενέργεια μέσα από ενεργειακές δίνες «χωνιά». Αυτά είναι τα λεγόμενα τσάκρας και έχουν ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία.

Πέρα από την αντικειμενική όραση της Αύρας -με τα μάτια μας-, υπάρχει και ο διαισθητικός τρόπος όρασης. Μολονότι η πρώτη μέθοδος βοηθά ακόμη και τον «άπιστο Θωμά» να πειστεί για το γεγονός της ύπαρξης της, και οι δύο τρόποι είναι εξίσου αποτελεσματικοί, αρκεί να «μεταφράζουμε» σωστά αυτό που αντιλαμβανόμαστε.

Στη διαισθητική μέθοδο, βλέπουμε με το εσωτερικό μας μάτι και οπτικοποιούμε νοερά την αύρα ενός ανθρώπου. Ενδείκνυται βέβαια περισσότερο για να «δούμε» την αύρα ενός άλλου προσώπου και όχι τόσο για τη δική μας αύρα.


Για να ελέγξουμε και να επιβεβαιώσουμε όσα βλέπουμε  
(ή και χωρίς να βλέπουμε, ως άλλη μέθοδο ελέγχου των χρωμάτων της αύρας μας) 
μιας και συχνά –ιδιαίτερα στα πρώτα μας βήματα- βλέπουμε στην αύρα αυτό που «θέλουμε» να δούμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εκκρεμές ή τη ραβδοσκοπία. Με τα ίδια «εργαλεία» μπορούμε επιπλέον να μετρήσουμε τις διαστάσεις της αύρας. Βέβαια σήμερα υπάρχουν και ηλεκτρονικά μηχανήματα μέτρησης του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, όμως αυτά είναι ιδιαίτερα ακριβά…


Η απλούστερη μέθοδος είναι το εκκρεμές, αφού ανά πάσα στιγμή μπορούμε πολύ εύκολα να φτιάξουμε ένα ακόμη και με ένα δακτυλίδι και λίγη κλωστή ή με μια λεπτή αλυσίδα. Αφού πρώτα το προγραμματίσουμε να μας απαντά με καθορισμένο τρόπο για το «ναι» ή το «όχι» (π.χ. κυκλική κίνηση για το ναι και ταλάντευση δεξιά-αριστερά για το «όχι») πλησιάζουμε προσεκτικά και σταθερά το άλλο άτομο ξεκινώντας από απόσταση 7 μέτρων περίπου. Κάποια στιγμή αρχίζει το εκκρεμές να κινείται δείχνοντας μας πως βρισκόμαστε στα όρια της αύρας του. Κάνοντας απλές ερωτήσεις (που να μπορούν να απαντηθούν με «ναι» και «όχι») μπορούμε να μάθουμε ακόμη και τα επιμέρους χρώματα της αύρας του, τυχών μπλοκαρίσματα ή ρωγμές κ.α.

Με το εκκρεμές μπορούμε επίσης να μάθουμε το κυρίαρχο χρώμα, αλλά και τα υπόλοιπα χρώματα που βρίσκονται στην αύρα μας. Για τη μέθοδο αυτή χρειαζόμαστε έναν κύκλο –ή μία σειρά-, με χρώματα όπως φαίνεται στην εικόνα. Αφού χαλαρώσουμε ρωτάμε νοερά «ποιο είναι το κυρίαρχο χρώμα της αύρας μας» και περνάμε πάνω από κάθε χρώμα με το εκκρεμές, ρωτώντας κάθε φορά εάν αυτό είναι το κυρίαρχο. Πάνω από το κυρίαρχο χρώμα το εκκρεμές θα απαντήσει με την κίνηση που το προγραμματίσαμε για το «ναι». Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε ρωτώντας εάν κάποιο συγκεκριμένο χρώμα εμφανίζεται στην αύρα μας.

συνεχίζεται...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ